Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült. (tudásbázis)
Nem buta egyáltalán, csak összezavarodott a hülye magazinoktól, tévéműsoroktól és felnőttektől. Ráadásul valószínűleg a környezetében nincsen senki olyan, aki bátorítaná vagy jó példa lehetne.
Szerintem ez nagy baj. Nézzétek meg pl. ezen a portálon is a hozzászólásokat! Telistele van olyanokkal, akik egy, két, de maximum 3 hét alatt akarnak akár 20 kilót is fogyni, de a rendszeres mozgásról, minőségi étkezésről hallani sem akarnak (mindenféle mondvacsinált kifogás azért mindig akad, amivel magukat igazolják, legalábbis maguk előtt).
Persze, mindenféle tablettákra, teákra miegyebekre ezreseket költenek és a neten meg a tv előtt órákat töltenek.
Ezek után mit csodálkozunk, hogy ez a szegény kislány összezavarodik?!
A javaslatom, keress egy olyan sportot, amit élevezettel tudsz csinálni, mert akkor repül az idő és tudsz mellette enni, anélkül, hogy súlyproblémáid lennének.
Lehet ez olyan sport, amit a barátaid is űznek, így még többet lehettek együtt! Vagy keress egy teljesen újat, új ismerősöket találsz, új barátokra is szert tehetsz! Ráadásul a jó hangulat a tanulmányi eredményeidre is jó hatással lesz (persze, nem szabad annyi időt sportolással töltened, hogy ne maradjon idő a tanulásra!!!!!!)
A lényeg, hogy ne gyötörd magad a tested miatt, ne sanyargasd, mert frusztrált leszel, ez taszítja az embereket. Aztán meg az evésbe menekülsz, amivel pont azt éred el, amit nem szeretnél.
Menj, sportolj, kirándulj a többiekkel, légy boldog!
Ez a kislány tényleg nem tűnik kövérnek, de ha az lenne, igenis fogyózzon.
Én 14 évesen (167 cm) 72 kiló voltam. Lefogytam fél év alatt 54-re, kitárult a világ!!!!
Gyerekként is borzasztó kövérnek lenni, és ebben a korban már jól esik, ha a fiúk érdeklődnek...
Ismétlem, ez nem a kérdésfeltevőnek szólt, de moxynak igaza volt, a túlsúly ellen tényleg kell tenni már ebben a korban is.
Persze ésszel!!!!
jol ertem,hogy egy TIZENHAROM eves kislany akar fogyozni????????????????????????????
jo Isten,hova fejlodik a vilag!
ha igazan tulsulyos vagy,nem szoltam,de elennkezo esetben...
Őszintén??? Szebben fogalmaztál, mint én tettem volna, ha nem fogom vissza magam, és inkább nem írok semmit!
A "kis buta" igen enyhe kifejezés erre!
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Ne akarj 38 kg lenni. 13 éves vagy és fejlődik a szervezeted most nem fogyókúrára, hanem sok mozgásra van szükséged.
Az iskolában biztos lehet sportolni vmit, járj rendszeresen vmi edzésre. Ez a megoldás!!!
Természetesen egészségesebben lehet étkezni, de neked most rengeteg kcal van szükséged! Sok fehérjére, tejtermékre és összetett CH-kra!
Ne akarj gebe lenni!
A 154 cm-hez nem tűnik soknak a 48 kiló. Ha jól számolom 13 éves vagy, nézz körül, tavasz van, az élet szép és hidd el magától megoldódik ez a "probléma"! :)))
Socu!
Milyen sporthoz lenne kedved? Sportoltál már valamikor?
Szerintem az segítene, ha mozognál, a kondigép még nem is lenne neked való, azt csak 14 éves korban lehetne elvileg elkezdeni leghamarabb.
Az én lányom 12 éves, 155 cm, a súlyát inkább nem írom le, heti 4-szer focizik meg az udvaron mozog néha, bicikli, gördeszka, görkori, viszont sajnos sok csokit, túró rudit eszik, de nem látszik meg rajta.
Majd karcsúbb leszel, és eszedbe se jusson fogyózni, majd jön magától. Majd mész táncolni, sétálni nagyokat és apadozni fog a derekad!
Addig meg marad vacsi a sali (rengeteg)+csirkehús és hal. Ezekből ehetsz és szép lezsel :)
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet?