Hogyan beszéljem meg a lányommal a gondokat? (tudásbázis)
szerintem ne aggódj
anyukám is időről időre prédikál a rendről, anyós us stb
de a férjem biztos nem emiatt vett el.
ma már főzök... de főleg a gyerekek miatt...
keresd meg inkább a lányodban az értékeket, amik miatt szereti a fiú
Szerintem csak rosszul fogalmazott. Belátta mindig, ha igaza volt... Asszem, azaz én így értettem.
Választ nem tudok adni, mert nekem még kicsi a gyerekem, de talán mégis inkább az lenne a megoldás, ha már nem próbálná anyuka nagyon terelgetni a 24 éves gyermekét. Ilyenkor már csak a saját hibáinkból tanulunk.
A lányom elkezde önálló életét,összeköltözött egy sráccal,ami 24 éves korában már természetes.
DE,ami engem nagyon bánt az az,hogy rettenetesen rendetlen a lakása,nem főz,nem is nagyon akar,teljesen megváltoztt irányomba.Ezelőtt mindent meglehetett vele beszélni,mindig belátta,hogy igazam van,s változtatott az akkor épp aktuális problémán.ma már egy mondat elég,máris kiabál velem,ilyesztő számomra.Már ott tartok,hogy csendben nyelek nagyokat,nem szólok.
Aggódom,a párkapcsolata tönkre megy majd így,ha a rózsaszíb köd elszáll. Nagyon szereti ezt a fiút,megviselné,ha elhagyná.Mit tegyek?Kérlek segítsetek!Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Vitába keveredtem 12.5 éves lányommal...
- Hogyan beszéljem meg vele?...
- 3 éves nagyon székrekedéses lányommal mit tudok kezdeni?
- 5 éves kislányommal mostantól kettesben karácsonyozunk, mert meghalt a férjem. Hogyan lehet számára az ünnep boldog és meghitt így is?
- Hogyan tudnám megszerettetni a 3 éves lányommal a gyümölcsöket?
- Szigorú óvónő! ..hogyan értessem meg a lányommal, hogy ne féljen tőle?