Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan beszéljem meg vele?... fórum

Hogyan beszéljem meg vele?... (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
106. csell
2012. nov. 23. 19:55
Sziasztok.Sajnos a helyzet változatlan.Azóta sem keres.Sőt.Mivel 1 cégnél dolgizunk(csak más üzletben)így a főnökségnek el kellett mondanunk,hogy elvetéltem és hogy nem tudok menni dolgozni a műtét miatt.És most amikor elbeszélgettem a főnökséggel azt mondták h kiakarnak rugni,mert hogy ha mi vagyis én babát akarok,akkor nem vagyok elég biztos pont üzletvezetőnek.Erre mondtam én nekik hogy nem kell aggódniuk mert ez már nem aktuális,mert a párom elhagyott.(ennyit mondtam)És erre ír a párom,hogy köszöni szépen hogy mindenkinél bemocskolom....ne írjak neki többet.De hisz nem is csináltam semmit!Miért ilyen velem?mintha minden rossz dolog ami történik azért én lennék a hibás.Hiába mondom neki h én nem mondtam semmit,csak hát pletykásak és nagyon rossz idulatúak a fönökök....De azóta semmit nem írt.Jövő héten kell visszamennem az orvoshoz hogy meglegyen a szövettan eredménye,hogy miért is ment el a babám...Nagyon félek.Félek,hogy hogy azt mondják,hogy az én hibám volt...Vagy vmit rosszul tettem...Szükségem lenne rá és iszonyatosan hiányzik...Ez kibírhatlan...miért ilyen velem?
105. 74f8c12b8e (válaszként erre: 102. - Csell)
2012. nov. 21. 08:19

Szia! Nagyon sajnálom:( :(

Lehet,hogy ezzel a kérdéssel újabb bántot okozok neked(nem ez a szándékom),de lehet,hogy így könnyebb lesz eltávolodnod tőle..

Nem lehet,hogy a baba elvesztése inkább csak ürügy volt neki a szakításra?Hogy ez a kapcsolat már korábban elfáradt,de a baba,akit mindketten szerettetek volna,együtt tartott volna titeket?

Vagy:B verzió:depresszioós lett az embered.Akkor van az,hogy a másik fájdalmával sem képes törődni,hanem teljesen magába fordul.


Mit tehetnél? beszélgess hasonló sorsú nőkkel,akik elveszettéka kisbabájukat,mert mégiscsak ez mosta fő bveszteség,amit fel kell dolgoznod.

és imádkozz,ha csak egy kicsit is hiszel istenben,hogy adjon neked erőt,és reménysugarat az életedhez,hogy rájöjj,merrre tovább.

104. b7164f0280 (válaszként erre: 1. - Brigitta2121)
2012. nov. 20. 23:28

Olvassa el azt, amit itt leírtál.

Nagyon normális, egyértelmű szöveg.

Ha ebből nem ért, hát........ akkor...?

103. mafalda (válaszként erre: 102. - Csell)
2012. nov. 20. 23:11

Nagyon sajnálom:(((

Talán ha egy darabig egyedül lesz,letisztulnak a gondolatai,csitul a bánata,..újra keresni fog.Talán be is látja h nem tehetsz semmiről.(baba elvesztése)

Ne csinálj semmit,várj.Lehet h tényleg belefáradt az egészbe,mert hisz régóta akartok babát,végre lett,..aztán mégsem.Sok lehetett ez,és ő nem volt elég erős lélekben.Nem tehet róla ha ezt érzi.De arra is készülj fel,h lehet,vége a kapcsolatnak.Nem bír el többet.(ez olyan lehet,mint amikor fogyatékos baba születik és az anyukák egyedül maradnak.Bár sosem értettem ezt meg,de a dolog létezik)Kívánom,hogy légy boldogabb!

102. csell
2012. nov. 20. 09:28
Sziasztok.hát nem javul semmi.elhagyott.modván ő elfáradt és h úgy érzi elhidegült tőlem..és így nem bír velem lenni.nagyon összetörtem.próbáltam vele megbeszélni de nem hajlott rá...nem is láttam azóta mióta hazahozott a kórházból.nem tudom mit tehetnék....elfáradtam!úgy érzem mindenért engme hibáztat...asenkivel sem beszéli meg...1edüöl van...mit tegyek?
101. b1e131b6d7 (válaszként erre: 5. - Brigitta2121)
2012. nov. 7. 13:00

"Mint pl a kevesebb szex, viszont mindenmást nyújt pl anyagilag, család stb stb. Erre gondolom rám célzott.."


Ha valamiben többet nyújt a pasid, mint te, akkor neked más területen kell többet nyújtani, máshogy ez nem megy. A fenti esetben, ha a felelősségeket, az anyagiakat stb... a férfi visz a hátán, akkor bizony van rá esély, hogy nem fog még a szexben is ugrálni neked, hanem az lesz amit ő akar. Ez így természetes, mindenki azt kapja vissza, amit ő nyújt.


Ha neked ez nem tetszik, akkor vádaskodás helyett próbálj meg minden más téren ugyanannyit letenni az asztalra, mint ő.


És hiába cseréled le másra, olyan ember nem lesz, aki mindenben téged fog kiszolgálni, egyoldalúan.


Inkább tarts önvizsgálatot és próbálj meg társként viselkedni, a kezdetben feléd irányuló tiszteletet megtartani, ne a másikra támaszkodj, ne szívd el az energiáját, jelentsen neki pluszt az életében az, hogy vele vagy, ne visszahúzó erőt, és akkor lehet, hogy majd társként tekint rád, boldoggá akar tenni és kinyal majd rendesen, nem pedig csak elveszi, ami neki jogosan jár, aztán meg a fal fele fordul.

100. 74f8c12b8e (válaszként erre: 97. - Csell)
2012. nov. 7. 07:48

Próbáld meg kicsit öszeszedni magad,és beszélgessetek! kérdezd meg,hogy szerinte mikor kéne próbálkoznotok a következő baba "összehozásával".Az erre adott válaszából sok mindennek ki kell derülnie.

Pontosan így tedd fel a kérdst:SZERINTED MIKORtól kéne próbálkoznunk a következő baba életre hívásával?

NE azt kérdezzd,hogy pl:te is szomorú vagy? vagy:de akkor összeköltözünk novemberben?stb.

99. 74f8c12b8e (válaszként erre: 96. - Brigitta2121)
2012. nov. 7. 07:44
szia! javulnak a dolgok? :)
2012. nov. 4. 22:37

Mindkettőtöket megviselt az elvesztett baba.Ő talán nem akarja kimutatni,hiszen az nem férfias.Közben belül ő u.úgy szenvedhet,mint te. Őneki is szüksége lehet arra,h mellette legyél.Nem csak a nőket kell vígasztalni!Ne várd,h ő legyen az erős és mellette te nyugodtan szomorkodhass!Lehet ő éppolyan törődést várna tőled.Beszélj vele a babáról,az érzéseidről,mondd h tudod neki is mennyire fáj.Érezze h ez közös bánat,amit közösen kell feldolgoznotok.Mindketten elvesztettetek valamit.Vígasztald te őt!Cserélj most szerepet,gondolj arra,h ő u.azt érezheti amit te.

Persze nem biztos h ez van nálatok.Ez csak 1 ötlet.De számtalanszor tapasztaltam,h hasonló esetben mindenki az anyuka körül ugrál csak,...szegény ffi.meg kinek sírja el a bánatát?

Kívánom,h rendeződjön a kapcsolatotok!

97. csell
2012. nov. 3. 10:05
sziasztok.Remélem van valaki aki tud segíteni...párommal 2 éve vagyunk együtt.most szeptemberben eljegyzett.és ebben a hónaopban megtudtuk,hogy terhes vagyok.nagyon örültünk neki,mert már 1.5 éve terveztük,csak sosem jött össze.teljes volt az öröm.nagyon vártuk már.De sajnos elvetéltem 9 hetesen.múlthéten volt a miss ab műtétem.teljesen össuzetörtünk.ő is éás én is.és azóta úgy érzem elhidegül tőlem.nekem arra lenne szükségem h mellettem legyen,de ő alig keres,és azt érzem h mintha kerülne.most novemberben akartunk össuzeküöltözni,de úgy érzem,hogy már nem akarja.nem is tesz semmit azért h minél hmarabb összeköltözzünk. 1 hete mnég volt családom,most mg úgy érzem,hogy teljesen egyedül vagyok.nem értem mi történik.kérlek segítsetek...
2012. okt. 28. 17:54
Sziasztok! Tegnap leültem, s beszéltem vele! Megmondtam neki h szeretem, s boldog lennék ha.... Több szex lenne... Erre mondta hogy mostanság minden egybe zuhant rá: munka költözés Autóvásárlás.. Aztán rákérdeztem a nyalás témára : azt mondta hogy ő szereti, s semmi baja nincs vele, és tudja hogy keveset adott.. Összeségében megígérte h javulni fog a szexuális életünk! Bár most túl kell legyünk a költözésen. Mondtam h sokat nem tudok és nem is akarok már várni, mert szükségem van egy stabil kapcsolatra, stabil szexuális élettel. Egyetértett. Nagyon reménykedem és bízom benne, aztán megkapta az utolsó esélyt! Amennyiben nem javul, sajnos nem tehetek érte többet, a kapcsiért... Ui: a szörzetemmel minden rendben mivel nincs... :) semmi higiénés probléma...
95. Regin_a (válaszként erre: 94. - 74f8c12b8e)
2012. okt. 28. 13:26
Leirtam neki/is/ :)
94. 74f8c12b8e (válaszként erre: 89. - Regin_a)
2012. okt. 28. 05:38
Na ezt a gyorslövetűség elleni receptet leírhatnád a topiknyitónak,hátha bevállalja a pasija a tanulást,mert ez is gond náluk.Hátha már ettől javulna valami.
2012. okt. 28. 00:39
Kivancsi vagyok sikerult-e ma beszelniuk.
92. Regin_a (válaszként erre: 91. - Timycat)
2012. okt. 27. 23:21

. Mindenki keresse meg a "foltját"


Ez a nagy igazság!


Jókat mára, én Lhuzok

:)

91. timycat (válaszként erre: 76. - Regin_a)
2012. okt. 27. 22:59

Az én tapasztalatom szerint azért lehet irányítani, persze nem minden pasi tudja, meg gondolom nem is akarja, vagy nincs is igény hogy tovább bírja


Én nem tudnék egy olyan pasival lenni, akivel nagyon eltérőek az igényeink, ennyi. Mindenki keresse meg a "foltját" és ne sajnáljon lelépni egy olyan mellől, aki nem a "foltja", mert abból jó nem származik

90. Regin_a (válaszként erre: 88. - A6bc29c843)
2012. okt. 27. 22:22

Azért kúrtok fűvel fával,.."


Az egy más téma

Adva van a férfi mentalitással, akár tagadjuk akár nem

89. Regin_a (válaszként erre: 86. - A6bc29c843)
2012. okt. 27. 22:20

érzékenyen érint a téma."


Engem????

Egyáltalán nem, a net félhomályában miért ne mondanám el ha igy lenne, nem ismer senki


Semmi gondom nem volt életemben a szexxel, igaz süldősrác koromban gyorslövetű voltam, de ezen is segitett egy csaj, aztán elmúlt

88. a6bc29c843 (válaszként erre: 87. - Regin_a)
2012. okt. 27. 22:20
Meg is teszitek. Azért kúrtok fűvel fával, de még akkor is ha éppen jól csinálja az ember. Nektek semmi sem jó, az az igazság!
87. Regin_a (válaszként erre: 84. - A6bc29c843)
2012. okt. 27. 22:17

Irtam, kérdezetm

rendben van-e minden az "illatával" a szőrzetével

Mert lehet ez is a gond

Ha nem , akkor meg többezer nő van aki nem szeret szopni, rugjuk ki?


Volt egy "nagypofájú" b.nőm

Amikor oralitásra került a sor , bizony maszatolt csak

Rugtam volna ki ezért?

Max. a csuklójára ólomvizes borogatást kellett tenni :)

86. a6bc29c843 (válaszként erre: 85. - Regin_a)
2012. okt. 27. 22:14
Még mindig nem érted, de ezek szerint érzékenyen érint a téma. Nem lep meg. :DDD
85. Regin_a (válaszként erre: 82. - A6bc29c843)
2012. okt. 27. 22:13

Végigolvastam, azért irtam amit irtam

Nem volt többezer nőm életembem. Ami volt elég volt, hogy véleményt mondjak.


Dehogynem, éppenhogy nagy tornázást vártok, illetve akkorát hogy a nő is kielégüljön

Ez ugyan rendben is van. De mi a helyzet ha ez nem megy de a szerelem meg megvan?

Dobd ki, rugd ki, keress másikat!

Ilyen egyszerű szerintetek


Öreg farok vagyok már, nem tudok akkorát és annyit tornázni mint 30-40 évesen

A b.nőm elég sportos még, akkor rugjon ki?

84. a6bc29c843 (válaszként erre: 83. - Regin_a)
2012. okt. 27. 22:13
Nem volt gondja a méretekkel. Itt egy baj volt. A pasi nem elégítette ki orálisan. Vagy erre mit mondasz? Elvitte a nyelvét a macska?
83. Regin_a (válaszként erre: 81. - Regin_a)
2012. okt. 27. 22:08

De folytatom

A nők mindent megteszenk a mellül növelése, vagy éppen a kisebbitése miatt

Mindent megteszenk hogy hizzanak, fogyjanak.


A férfiak nem tudnak megtenni semmit, mert nincs gyógymód hogy valaki keféljen heti 10-et és nincs gyógymód hogy megnövessze a farkát 20 cm-re, vagy "visszatartsa" magát fél óráig


Te mit ajánlasz ezeknek a férfiaknak, mit csináljanak?

82. a6bc29c843 (válaszként erre: 81. - Regin_a)
2012. okt. 27. 22:07

Nem a kor a lényeg, hiába éltél 60 évet, ha dugtál életedben 10x, azt is egy nővel. Csak egy példa, neeem kell magadra venni. ;)


Másrészt, nem vár el senki nagy szexet, mondom, hogy olvasd végig a hozzászólásokat, de főleg értsd meg a topiknyitó problémáját.


Harmadrészt, ki szeret a hátán feküdni? :D

81. Regin_a (válaszként erre: 80. - A6bc29c843)
2012. okt. 27. 22:03

A topiknyitó barátjával ellentétben nekem lehet nagy a szám :)

különösképpen hogy megértem pár évtizedet és tapasztaltam egyet s mást


Itt viszont zömében azt olvasom , hogy a nők elvárják a marha nagy szexet, "hagyatt fekszem oszt tegye a dolgát", de hogy irányitsák vagy megbeszéljék a helyzetet azt nem

Kinek mi jó, találja ki a férfi!


A topiknytó tanácsot, véleményt várt

Erre kapott olyat, hogy rugd ki


A nagy szád mellet nem beszélsz okosságokat :)

80. a6bc29c843 (válaszként erre: 79. - Regin_a)
2012. okt. 27. 21:57
Tudod mi a legnagyobb baj? Hogy a szátok az megvan a szexhez, na de mikor oda kerül a sor...nekem is nagy a szám, de legalább nem beszélek hülyeségeket. ;)
79. Regin_a (válaszként erre: 77. - A6bc29c843)
2012. okt. 27. 21:54

De kellett ragadni, mert a szinte a legjobban irritált a kommented

Tehettem volna ugyan , csak ugy hozzászólásképpen is

78. Regin_a (válaszként erre: 71. - Brigitta2121)
2012. okt. 27. 21:52

Gondolod hogy az illatoddal , a szürzeteddel minden rendben?

Lehet hogy szerinted igen, lehet hogy neki meg nem, csak nem teszi szóvá


Ha meg hamar kielégül, bemész a gyógyszertárba és veszel egy tubus lidokain kenőcsöt, megkened a farkát, reggelig fog kefélni és úgy fogod lelökni magadrol, hogy ne kinozzon már

Csak ne szopjál mert elzsibbad a szád :)

77. a6bc29c843 (válaszként erre: 76. - Regin_a)
2012. okt. 27. 21:52
Mondjuk neked sem kellett volna a 6. hozzászólásnál "tollat ragadni" hanem tovább olvasni...Egyébként ki akar egy olyan férfival együtt lenni, aki nem elégíti ki? :D
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook