Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-) (beszélgetés)
Na és tényleg érdekes, hogy nagyon tetszik és amikor előttem van akkor nem mosolygok, de mikor nem látja a dolgokat, akkor persze igen. :)
Viszont az elején ő mosolygott rám, én nem rá, illetve nem látta, csak mikor mentem ki az ajtón és nyúltam a kilincshez, akkor mosolyogtam és gondolkoztam jesszusatyauristen ki ez?
:)
Aztán volt egy olyan is, hogy látta hova megyek, és mikor elindult valahova félrehúzódtam hogy ne lásson, aztán megfordultam és a szemeiben néztem és ő is oda nézett éppen ÉS SENKI SEM MOSOLYGOTT.
Egy év??Lépned kellett volna, ha már mindent tudtál,elárulta a testbeszéde hogyan áll hozzád,miért nem tettél semmit? Ha volt időd megfigyelni ennyire, akkor miért nem szóltál hozzá?
Dr. Szösziben ez volt a tanács, hogy ez állítólag bejön a pasiknál: [link] :-))
Lakat van a billenytűzetemen.
De akkoris megérzem a szagotokat :D
Nem. De ahogyan írtam már évek óta nézegetem.
Úgy egy év után rápróbáltam egy olyanra, hogy erőteljesebben nézem a másikat, kerestem helyzeteket, hogy jobban meg tudjam figyelni őt.
Nem több, csak ennyi. Aztán kábé egy év múlva talán akkor volt egy olyan, hogy már tényleg mindent lefigyeltem rajta, na akkor most már csak szemek..és akkor volt az az érdekes dolog, hogy az ajkamra nézett.
És szerintem sosem fog lépni mert azóta felhúzott egy gyűrűt is magára.
De azért felemelő érzés nézegetni és jó.
Szia!
Dobd le elé a tépőzáras zsebkendődet, egy próbát megér, régen bejött.:)
Ez azért jól jött most pl. nekem hogy higgyek kicsit benne van még ilyen is:-)
Főleg ez tetszik hogy "az ilyenek számomra a fejük helyén a seggüket hordják" :-)
Ez nagyon nehéz, gondolj arra nekünk miért tetszenek a vagány, szemtelen, dögös, veszélyes csajok és nem a szende ártatlanok. Ezt is nehéz megmagyarázni, de azért így van nem?:-)
Van a rosszlányokban valami ördögien vonzó, legalábbis nekem de úgy látom nem csak nekem.
A lányok szeretik ha egy fiú határozott, kemény és fura amit leírok de nem szeretik ha túl rendes-:) Ez van, nekem ez a tapasztalatom.
Hát igen...sajnso az emberek gyakran általánosítanak, és akinek volt már egy-két rossz tapasztalata, az könnyen hiheti azt, hogy szinte az összes lány ilyen.
u.u.: a "maradékot" azért írtam így, mert hirtelen csak ez jutott eszembe :D
Ti összejöttetek?
Hú, hát nem is tudom hogy volt a lába mikor először láttam.Az biztos hogy ült és talán terpeszben, de nem néztem az asztal alá. Az asztalon meg a kezei egymásban.Nem karban, hanem az ujjait kulcsolta. Máskor meg elrohant az ajtó előtt.
:)))
Megmosolyogtattál. :)
A csordaszellemről nem tudok érdemben megnyilvánulni, mert mi is 4-en-5-en csajok járunk bulizni ("járunk" - évente 1x ha eljutunk), de még soha nem jött oda hozzánk egy pasi se, pedig azért talán nem az a kategória vagyunk, amelyiket te a "maradéknak"-nak neveztél, aki nem kell senkinek. :))) Úgy hogy meglepődöm azokon, amiket ti fiúk írtok, mert úgy érzem magam, mintha nem is e világi lennék. :) Nekem ez a bunkózás és társai tök idegen dolgok, elszomorít, hogy ezt olvasom.