Hogy alszik éjszaka az 1-2 éves babátok? (beszélgetés)
Az én kisfiam most volt két éves. Kb. ugyan ezt csinálta pár hónappal ezelőtt. Volt, hogy 6-szor felkelt éjjel, vagy ivott vagy nem...attól függ épp milyenje volt, de előfordult, hogy evett is. Olyan is volt, hogy egyszerűen csak megébredt, fent volt egy darabig, aztán visszaaludt.
Sok mindent nem tudtam csinálni vele, türelmes voltam , bíztam benne, hogy ez csak átmeneti állapot. Így is lett, most már kb. másfél hónapja jól alszik éjjel, általában átalussza az éjszakákat... max egyszer megébred, de vissza is alszik hamar.
Nem volt egyszerű menet, pont ebben az időszakban nem volt itthon a férjem...így se nappal, se éjjel nem aludtam majdnem 5 hónapig. Van egy nagyobb gyerkőcöm is....ő 5 éves lesz most nyáron, de még most is van, hogy éjjel egyszer felkel pisilni. Mondjuk vele már nem sok "gond" van, mert megoldja egyedül is :) Néha kell csak kikísérni :)
Úgyhogy szerintem türelem...elmúlik majd :) Elvileg :)
Sziasztok!
Ezt a fórumot azért nyitom, mert már el vagyok keseredve.
Lányom 15 hónapos lesz, de az éjszakák borzalmasak.
Külön ágyban alszik (nem is vágyik közénk), és az a jobbik eset, ha csak 2x kell. Sőt!!!! Igazából fennt sincs, a szemét se nyitja ki, csak hisztizik, sír, vergődik.Azt se hagyja, hogy ölbe vegyük. Inni kér, és alszik tovább, és 1-2 óra múlva kezdődik előről. Már új ágyat kapott, kipróbáltunk sokmindent, de semmi se használ.
Mit csináljak?
A ti babáitok hogy alszanak?
További ajánlott fórumok:
- Hogy alszik éjjel a babátok?
- Kinek hogy alszik éjszaka a gyermeke?
- A ti 10 hetes babátok mennyit eszik alszik? Hogyan viszitek sétálni, hogy viselkedik egyáltalán?
- 5 hónapos kisfiamnak nagyon sokat viszket az orra és nyugtalanul alszik éjszaka.Azt hallottam, hogy ez attól lehet, hogy gilisztás.Ez igaz?
- A ti babátok is nagyon rosszul alszik éjszaka, ha beteg és náthás?
- 9 hónapos babátok hányszor alszik/aludt napközben és éjszaka?