Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogy alszik éjszaka az 1-2 éves babátok? fórum

Hogy alszik éjszaka az 1-2 éves babátok? (beszélgetés)

1 2
2014. márc. 25. 11:06
1 évesen kapott saját szobát , végig aludt előtte is, és a saját szobába költözés után is.
6. Outback (válaszként erre: 1. - Kaatka)
2014. márc. 25. 11:06

Az én kisfiam most volt két éves. Kb. ugyan ezt csinálta pár hónappal ezelőtt. Volt, hogy 6-szor felkelt éjjel, vagy ivott vagy nem...attól függ épp milyenje volt, de előfordult, hogy evett is. Olyan is volt, hogy egyszerűen csak megébredt, fent volt egy darabig, aztán visszaaludt.

Sok mindent nem tudtam csinálni vele, türelmes voltam , bíztam benne, hogy ez csak átmeneti állapot. Így is lett, most már kb. másfél hónapja jól alszik éjjel, általában átalussza az éjszakákat... max egyszer megébred, de vissza is alszik hamar.

Nem volt egyszerű menet, pont ebben az időszakban nem volt itthon a férjem...így se nappal, se éjjel nem aludtam majdnem 5 hónapig. Van egy nagyobb gyerkőcöm is....ő 5 éves lesz most nyáron, de még most is van, hogy éjjel egyszer felkel pisilni. Mondjuk vele már nem sok "gond" van, mert megoldja egyedül is :) Néha kell csak kikísérni :)

Úgyhogy szerintem türelem...elmúlik majd :) Elvileg :)

5. nbandus (válaszként erre: 4. - Csinoska2012)
2014. márc. 25. 11:02
A másik fórumban azt írtad ez nem zavar?! :)
4. csinoska2012 (válaszként erre: 1. - Kaatka)
2014. márc. 25. 10:56
2 éves lesz a kislányom ugyanez csak velem alszik és szopizni kell fel:(
3. nbandus (válaszként erre: 1. - Kaatka)
2014. márc. 25. 10:54
Nekem erre azt mondta a háziorvosunk anno, hogy ne adjak neki inni éjszaka. Semmit. Ennyi idősen már ki kell bírnia estétől éjszakáig evés és ivás nélkül. Biztos lesz hiszti napokig. De túllesz rajta. Amúgy ennyi idősen a lányom éjszaka egyszer kelt, akkor nálunk kötött ki, és reggelig durmolt tovább. Azóta is érkezik minden éjjel :)
2. f6390e6b9b (válaszként erre: 1. - Kaatka)
2014. márc. 25. 10:53
Az enyém 3 éves lesz,de detto ugyanez,annyival megspékelve,hogy ő bilizni is felkel az ivászat mellé!Lassan 3 éve nem aludtam át egy éjszakát sem,és kicsit sem túlzok.Csak reménykedek,hogy mostmár lassan jobb lesz....
2014. márc. 25. 10:48

Sziasztok!

Ezt a fórumot azért nyitom, mert már el vagyok keseredve.

Lányom 15 hónapos lesz, de az éjszakák borzalmasak.

Külön ágyban alszik (nem is vágyik közénk), és az a jobbik eset, ha csak 2x kell. Sőt!!!! Igazából fennt sincs, a szemét se nyitja ki, csak hisztizik, sír, vergődik.Azt se hagyja, hogy ölbe vegyük. Inni kér, és alszik tovább, és 1-2 óra múlva kezdődik előről. Már új ágyat kapott, kipróbáltunk sokmindent, de semmi se használ.

Mit csináljak?

A ti babáitok hogy alszanak?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook