"Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
1. Treinamento
2011. nov. 3. 13:08
Érdekes, de egy ideje itt vagyok már a portálon és eddig fel sem merült benne, hogy leírjam egy cikkben a történetem. Ma egy nagyon kedves hoxás lány megemlítette és elgondolkodtam rajta és úgy vagyok vele, ha csak egy-két embernek segít, azaz akár erőt ad a cikk, akár hasonló helyzetben van valaki és kérdése lenne hozzám és a többi, akkor már megérte. Páran, akik olvassák a naplóm ismerik a történetem és azon is gondolkodtam, hogy fogalmazhatnám meg rendesen az érzéseim, majd úgy döntöttem egyszerűen átmásolom ide, amit egyszer leírtam, mikor csak úgy jött minden magától.
Ugrás a teljes írásra: "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
Ugrás a teljes írásra: "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
További ajánlott fórumok:
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Kinek tükrözték már a vastagbelét?
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- Téged is fenyeget a vastagbélrák?
- Áttétes vastagbél rák