Hiszek a sorsban! Hiszem, hogy minden előre meg van írva.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Neked mi a bizonyítékod az ellenkezőjére?
Mikor rossz passzban voltam, akkor éreztem a hitet legerősebben!
A múlt héten levágtuk a füvet a ház előtt,ma újra virágba borult. Vajon miért nem nyugodtak bele, hogy nekik az a sorsuk, hogy ne virágozzanak újra?
Az utolsó mondatodban hiszek... A többi, hm 🤔🤔, valahogy nem. Én úgy gondolom: sorsunk döntéseink hozadéka. Ezernyi lehetőséget dob elénk az élet, s mi döntünk.
Ettől függetlenül a hit, hogy hiszed amit leírtál, tuti sok mindent "meg tud magyarázni".
Légy mindig ilyen!😊
Én is hiszek de 12évem ment kb el :D
De legalàbb fejlődtem..
Nincs sors előre megírás
Tény, ha hiszel benne és éppen jó passzban vagy, segít a hit
De mi a bizonyotékod az elrendelt, változtathatatlan sorsra?
Nem,nem talált.
Nem vagyok már olyan fiatal. Az idő múlásával,csak még jobban erősödik a vallomásom tartalma!
A valóságot, a valóságunkat magunk alakítjuk,sokan ott hibáznak, hogy nem a jelenben élnek.
Mert még biztos nagyon fiatal vagy.😀
Az idő múlásával ébred rá az ember a valóságra. Aztán már csak abban hisz ami megtörtént és a saját szemével látja. legalábbis én így vagyok vele. Régen mennél nagyobb hittel hittem valamiben, annál nagyobb volt a pofára esés. Ezért a magam érdekében már óvatosabban hiszek. Reménykedni, azt szoktam, mindig remélek, és derűs vagyok. de előre nem hiszek már semmiben, mert célom hogy a derű elkísérjen a sírig.😀
További ajánlott fórumok:
- A hiszékenység határai...azaz mindent el kell hinni?
- Hiszel a sorsban?
- Nem hiszek benne, hogy mindenkinek létezik olyan munka,...
- Azt hiszem, sose növök fel. Egyszerűen sajnálom mindenre a...
- Melyik az a helység vagy város, ahol laknak olyan nemzetiségűek azt hiszem, indiaiak, akik maguknak teremtenek elő mindent?
- Azt hiszem elszigeteltem magam mindenkitől érzelmileg