Ki tudja, hogy mikor lesz a számlán a nyugdij? (tudásbázis)
Azt senki nem tudja, hogy másnak mikor lesz postán. Ez a posta szervezési folyamata. Havonta 1x. Kaptál decemberivel együtt éves naptárt, benne az összes kifizetesi nappal. Zöld karton lap.
Ha most kapod először, kérj naptárt a postán.
Nem is ezért írtam, csak hogy utána a következő majd rendesen január 12én lesz..
Nem kell ebbe többet belelátni... 😉
Tudom ☺️☺️
De a kérdező (akinek válaszoltam) ugye azt írta tavaly kapott.
De nem kaphatott mert nem is volt. Erre írtam, hogy: nem..
Aztán meg január 12ig semmi.
Nem olyan jó az hogy 10 nappal hamarabb lesz 🫤🫤 soká lesz január utána...
A plusz egy havi (13 havi februárban volt) tavaly ilyenkor még csak emelés sem volt nem, hogy plusz egy havi ☺️☺️
Viszont a mostani 1.6 százalékos emelés és kompenzáció jár a fot-ra is de majd devemebem küldik csak. Mivel utólagos a fot a novemberi majd decemberben jön..
Akkor ez a bank "sara".
A havi nyugdíjadból egyértelműen láthatod, hogy az emelt összeget kaptad meg.
Én MBH. Nálam egyszerre írták jóvá a 2 tételt.
Aki nem kapta meg, az azért, mert nem jogosult rá.
Nem volt 2024. december 31.-én nyugdíjas.
Gondolom, kaptál határozatot is, abban benne van a havi összeg.
Abból ki tudod számolni, hogy amit nov. 11.-én kaptál, az tartalmazza-e a novemberi összeget, vagy sem.
Gyanítom, hogy igen.
Sziasztok!
Heves megyèben kapott màr valaki esetleg? Ès egy olyan kèrdèsem lenne lehet hülye kèrdès én meg csak most vagyok benne ebbe, hogy szeptember 24-vel el fogadtàk a leszàzalèkolàsom, tegnap meg kaptam vissza menőleg szeptember 24-től, abba már esetleg benne lehet akkor a novemberi is? Köszönöm szépen a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek, ha valaki tudja: Rajta van-e a folyószámlán már valakinek az e havi nyugdíj?
- Szerintetek előfordul, hogy 11-én már rajta van a nyugdíj a számlán, minden hétvége nélkül?
- Nyugsíjasok!Mikor lesz rajta a nyugdíj a számlán?
- Mikor lesz a számlán a nyugdij?
- Tudja valaki, hogy mikor lesz a számlán a GYÁS ebben a hónapban, ha az OEP-tól kapom?
- Ki tudja, 2011.-ben a nyugdijasoknak lesz üdülési csekk?