Ki tudja, hogy mikor lesz a számlán a nyugdij? (tudásbázis kérdés)
Jó reggelt kívánok !
A véleményetekre lennék kíváncsi. A tartósan beteg lányom nagykorú lett és elküldték II.fokú orvosi bizottság elé, a csökkentett munkaképesség vizsgálata miatt. Tüdődaganat miatt volt műtve és 3/4 tüdeje van, nehéz fizikai munkát nem végezhet. A mai napig járunk az onkológiára, A bizottság megállapította, hogy egészségi állapota 85%-os, egészségesnek nyílvánította. A vizsgálaton, nagyon csúnyán bántak vele, azt mondták neki, hogy tagadja le a betegségét. Megírtuk a keresett levelet. Mennyi lehet az esély arra hogy számunkra pozítív döntést fognak hozni ? :(
Nem lényeges, pénz az ablakban, úgyis annyi jön, amennyit küldenek :)
Remélem, idén nem kell leadni sehová, legfeljebb akkor kérünk.
SEMMILYEN igazolást nem küldenek sosem!
Csak a keskeny rózsaszín nyugdíjszelvény van a kifizetés napján.
Nem veszik fel, vagy miért nem.
Papírt kaptál már.
Ésssss, tényleg ott van, hogy mennyit fizettek ki 2022-ben.
A felső sorban.
Na, én csak azt néztem mennyi lesz.😄😃
Mi kaptunk.
Ebben benne van, hogy 2022-ben mennyit fizettek összesen ki, illetve, hogy 2023. januárjától mennyi lesz a havi összeg.
"Minden év januárjában a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság személyre szóló igazolást küld az előző évben folyósított ellátás teljes összegéről."
A Pénzcentrum oldalán van, linket másolni telefonról nem tudok.
Igazából mindegy is, csak bosszant, hogy be kellett menni érte, aztán még hülyének néztek, és másfél hét múlva küldték postán, augusztusban, mialatt a biztosítós rágta a fülünket. Csak most újra eszembe jutott a cikkről: lám-lám, igazolás most sincs, városi legenda.
Ilyet még nem.
Olyat hogy mennyi lesz, olyat igen.
Valaki kapott már a Nyugdíjfolyósítótól olyan igazolást, hogy előző évben mennyit utaltak?
Mi még soha, most egyik biztosító ezt kéri. Bementünk és kiállították. De hogy nem "küldik", az ziher.
06 53 505 537
06 1 323 6519
06 1 270 8999
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek, ha valaki tudja: Rajta van-e a folyószámlán már valakinek az e havi nyugdíj?
- Szerintetek előfordul, hogy 11-én már rajta van a nyugdíj a számlán, minden hétvége nélkül?
- Nyugsíjasok!Mikor lesz rajta a nyugdíj a számlán?
- Mikor lesz a számlán a nyugdij?
- Tudja valaki, hogy mikor lesz a számlán a GYÁS ebben a hónapban, ha az OEP-tól kapom?
- Ki tudja, 2011.-ben a nyugdijasoknak lesz üdülési csekk?