Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg eperleves tejszínhabbal recept

Hideg eperleves tejszínhabbal recept

Elkészítési idő 15 perc

Kalória 160 kcal

A Hideg eperleves tejszínhabbal hozzávalói:
40 dkg eper
2 dl tej
2 dl 100%-os narancslé
2 dl 12%-os tejföl
4 evőkanál méz
őrölt fahéj
csökkentett zsírtartalmú tejszínhab


A Hideg eperleves tejszínhabbal elkészítési módja:
Az epret megmosom, lecsepegtetem. A narancslevet összeturmixolom a mézzel és a tejjel. A fahéjat elkeverem a tejfölben, és az eperrel együtt szintén összeturmixolom, majd az egészet alaposan eldolgozom, és egy órára a hűtőbe teszem.

Csökkentett zsírtartalmú tejszínhabbal díszítve tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg eperleves tejszínhabbal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook