Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott karfiol - kicsit másképpen recept

Rakott karfiol - kicsit másképpen recept

Elkészítési idő 40 perc

Kalória 162 kcal

A Rakott karfiol - kicsit másképpen hozzávalói:
50 dkg karfiol
20 dkg darált pulykahús
2 db tojás
2 dl kefir
1 kis fej hagyma
vegeta


A Rakott karfiol - kicsit másképpen elkészítési módja:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben megpárolom, majd leszűröm. Az apróra vágott hagymát és a húst teflonban addig párolom, amíg levet enged. A lét leöntöm róla, és vegetával megfűszerezem. A tojásokat megfőzöm, karikára felvágom. Tűzálló tálban a karfiolt és a húst egymásra rétegezem, a tojáskarikákat közéjük teszem. Meglocsolom a kefirrel, és sütőben 12-15 perc alatt jól átsütöm.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott karfiol - kicsit másképpen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook