Hétfőn léböjtkúrába kezdek. Szeretne valaki csatlakozni? (beszélgetés)
Jó és hasznos ez a léböjt kúra, de ettől fogyni nem fogok! :)Ezt a mérleg állásából tudom.
De örülök,hogy nem mindenkinek indul meg nehezen a súly veszteség! :)
Jó reggelt!!
Találtál vért, vámpírka?? :)
Neked is.
Szia! :)
További szép napot!:)
Sziasztok
:)
Nincs mit.
Elnézést! :)
Nem emlékeztem jól,hogy ki írta.Az olívaolajas szájöblögetés teljesen új nekem, sok érdekességet tud meg az ember itt.
De ezt találtam róla:
A Máriatövis olaja, préseléssel előállított 100%-os magolaj. Kedvező élettani hatását úgy lehet jellemezni, hogy a méregtelenítés "mentőöve".
Hétköznapjaink tele vannak stresszorokkal (idegfeszültség, vegyszerek, mérgek, kémiai anyagok, hideg, meleg sugárzások, mechanikai ártalmak), amelyek igen megterhelik az élő szervezetet.
Heveny idült májgyulladás esetén, máj kötőszöveti gyarapodásban, májzsugorban, rendszeres szeszesital fogyasztáskor, vegyszerek és gyógyszerek okozta májkárosodáskor, májrák kiegészítő kezelésekor, szabadgyökfogó, zsírmáj kezelésére lehet alkalmas. Májsejt építő lehet.
Általános alkalmazásának területén: különböző böjt kúrák esetén a méregtelenítés megkönnyítésére, tartós, ill. rendszeres gyógyszerfogyasztáskor a maradványok testből történő kiürítésének segítésére. Fokozza a fehérjeszintézist.
Ajánlott napi adag: Belsőleg: naponta 2x1 mokkáskanálnyi, ill. salátákhoz, kefirbe, hidegtálakhoz.
Ez szuper! :)
A máriatövismag olajat mire és hogyan használod?
Én komolyan meglepődöm saját magamon, hogy milyen jól bírom.
Föl sem tűnik, hogy már 3. napja semmit sem eszem... :)
Tegnap reggel méretkeztem,majd holnap állok ismét mérlegre.
Finomak a levek,elég jól bírom, a vérnyomásom alacsony kissé,de ivással próbálással ellensúlyozni.
Köszi.
És te hogy állsz?
Sziasztok! :)
Gratulálok a fogyásotokhoz és a kitartásotokhoz! :)
Mire és hogyan használod a máriatövismag olajat?
A harcosok étrendjébe?
Igen, de csak ritkán...mivel nem igazán lehetne tejtermékeket fogyasztani.
Hetente egyszer-kétszer azért belefér.
édesség nélkül megvagyok, csak fagyi nélkül nem :D
szerinted ha fagyasztott gyümölcsöt összeturmixolok fagyasztott joghurttal, az meg belefér?
:)
Nekem inkább csak a nasikról való lemondás okoz némi gondot... De néha azért belefér.
Ráadásul némi édesítőszerrel vagy mézzel készült, esetleg Update nasi fogyasztható a túlevés során is.
Pl. updete túrórudi v. update rétes...
Nekem a diéták mindig csak arra voltak jók, hogy még 1 kilócska lecsusszanjon és aztán tartsam a súlyom.
Ezért kell majd a Harcosok Étrendjét is a jövő héttől életmódszerűen alkalmaznom...
Mert ha nem ezt teszem, hanem rendesen elkezdek enni, mindenféle korlátozás nélkül, akkor megnézhetem magam meddig tartom a súlyomat. :D
de egyre nehezebben. nem azt mondom, hogy vén vagyok, de a 20-as éveimben elég volt a fogyókúrára gondolnom és már attól is szaladtak le a kilók (mondjuk a terhességeim előtt sose volt 3 kilónál több felesleg rajtam). Tulajdonképpen terhesség(ek) után is gyorsan visszaszereztem az ideális súlyom, bár a második után nehezebb volt, de akkor volt más motiváló tényező, ami segített.
Ráadásul hiányzik a mozgás, világéletemben sportszerető és művelő voltam.
Persze, így érthető...
De neked így is mennek lefelé a kilók. :)
Nagyon jól bírom. :)
Kíváncsi vagyok mennyi mínusz lesz a vége. :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz!
- Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz