Havanese gazdik (beszélgetés)
De majd ha itt lenne az ideje, hogy befedeztesd, akkor sem a tüzelés elkezdése után, egy netes fórumon keress fedezőkant a szukád mellé.
Alapos utánajárást, információ gyűjtést igényelne, hogy megtaláld a megfelelő, egészséges kant. Ez idő.
Na, lehet, hogy mégsem kellett volna hozzászólnom. :DD
Na jó reagálok, bár Kira is lány:)
Ha jól értem az első tüzelés, ekkor szabad fedeztetni? Mert szerintem nem. Amúgy kitartás, szerintem mindenki este v hétvégén néz fel, akkor írni fognak!
Nálunk most volt az első de mint már írtam nem volt egyszerű eset..azóta a mai napig jelöl éjjel.
MI VAN,EZEN A FÓRUMON SOHA SENKI NEM REAGÁL A HOZZÁSZÓLÁSAIMHOZ?
SZÓLJATOK,ÉS LELÉPEK,HA NEMKÍVÁNATOS VAGYOK.
TOVÁBBI SZÉP NAPOT A KUTYUSOKNAK.
Sziasztok, ó reggelt!
Nagyon régen voltam itt fent, elég sok történés volt az életünkben, de most végre úgy látszik rendeződnek a dolgok lassacskán. Amiben a segítségeteket szeretném kérni: Jázminom megállás nélkül nyugtalanul vakarózik. Oda-oda kapa a fenekéhez! Már kétszer voltunk dokibácsinál, aki adott neki szurit, akkor egy-két hétig jó volt! De most megint kezdi, a bűzmirigye rendben van, enni csak olyat adok neki, amiben nincs szárnyas hús, vagy származék! Már nem tudom mit csinálak a kicsikémmel!
Sziasztok csajok!
Fruzsikám éppen tegnap óta tüzel,hófehér,az egyik szeme,és a farkincája fekete.
Szolnok megyében valaki kutyusát érdekelne a lehetőség?
Ez az első akciója egyébként.
Nekünk a Royalt kapja, a bébyt.
A tenyésztő állítólag Flatazort adott neki, de olyat nem kaptam kimérve.
Nekem 11 hetesen sem nagyon ette még a szárazat, nem igazán tudta elrágni, beáztatva meg nem kellett neki.
Most féléves korára imádja:)
Sziasztok! :)
Rég jártunk erre, nem nagyon van időm sajna fórumozni. Látom sok új kutty, és sok új gazdi társ van! :)
Mi is megnőttünk, férfias hangon ugatunk a kertben.
Sajnos pedigrénk nincs, csak gyönyörű színünk és iszonyatosan jó idegrendszerünk. (nekem különösen! :)) Gondolkodom egy egyéjszakás kalandon.. lehet, hogy kéne egy csajszi (Marcinak, nem nekem! ;)).. mi a véleményetek? (hátha "fiatal Nagymama" lennék :)
Sziasztok!
Szeretnénk augusztus vagy szeptemberben Baranya megye és környékén Havanese kiskutyát vásárolni.
De sajnos nem találok kennelt a környéken.
Ha esetleg valaki tudna segíteni ebben azt szívesen venném!
Előre is köszi:)
Sziasztok.
mi a kislányunkat még az első tüzelés előtt ivartalanítottuk. Az első két nap volt húzós, aztán minden rendben ment, szépen gyógyult. Azóta semmi baja, minden rendben van vele :)
Szia, lehet álterhes lesz egy csöppet, ez normális , hogy megduzzad az emlője. A pisi is , nálunk is mindig ez volt tüzelés után. elmulik 1-2 héten belül ált.
Mi most ivartalanitottunk minden rendben volt.
1 hét alatt helyre jött.
Ha akarjátok akkor 2-3 éves korig érdemes utána már nagyobb esélye lesz a cisztáknak és daganatoknak.
Detto!!!
Éppen most vesztem vele össze ezen. :)
Akkora tócsákat képes gyártani mintha szándékosan éjjelre tartogatná. Pedig 11 körül még kimegy és nálunk van udvar ki tudna kéreckedni ha akarna de nem. Ha este 11-kor még kint van éjjel 1-2 körül akkor is ott a tócsa. :(
Szia, köszönöm a bíztatást, megnyugtató, hogy nem egyedi eset..
Az éjszakai bepisilést már kezdem unni, remélem ismét szobatiszta lesz hamarosan!
Szia!
Nálunk is most volt márciusban az első tüzelés és egy az egyben ugyanúgy ahogy te is írtad. Bepisil (azóta is), habár már rég leszokott róla, duzzadtak a cicijei stb.
Én az álterhességtől féltem mert volt már hozzá szerencsém anno de úgy tűnik megússzuk.
Az ivartalanítás szerintem is a lehető legjobb ötlet. Az egyszer megviseli tény, de nem minden tüzelésnél 3-4 hétig...
Szia. Köszi :)
Én először nem tudtam elképzelni, hogy mire is képesek nélkülünk, de sajnos hamar megmutatták :( mindig félve jöttem haza :) de a kutyaajtónk csodákra képes :) a folyosón valahogy nem akarnak kupit csinálni :)
Szia!
Megnézegettem a képeidet, nagyon aranyosak a kuttyok! El tudom képzelni, hogy mit művelnek felügyelet nélkül hármasban...:)
Sziasztok :)
Véletlenül találtam ezt a topicot, de nagyon megörültem neki. Nekünk két havanese és egy máltai kiskutyunk van.
Töpörödött törpördög - Töpi - 2,5 éves hava kisfiú
Titi - lassan 2 éves ivartalanított kislány
Csoki - 2 éves múlt ivartalanított máltai kisfiú
Most éppen mindannyian itt fekszenek körülöttem, és örülnek, hogy bejöhettek egy kicsit pihenni, mivel kemény munka a házörzés :)
Családi házban lakunk, és imádnak kint lenni, be csak aludni jönnek.
Bent az egész lakást használhatják ha itthon van valaki velük, különben ki kell zárni őket a folyosóra, mivel ha egyedül vannak, bosszút állnak :) újságpapír apró darabokra, díszpárna a földre .... és még be is pisilnek :( így viszont nem tudnak mit szétszedni....csak a vizes táljukat szeretik felborítani :) és használják a pelenkát :)
imádnivaló, aranyos kutyák.