Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)
ööö, most az vabm hogyha nem szedném a Sensot akkor ma kéne megjönni.
De mivel szedem így fene tudja mi lesz, egy biztos görcsöl a hasam. :-(((((
Bond majd írd le a tapasztalataidat:)
Feszterkem 17 láttam az adatlapodat, én is Debrecenből írok :)
Egyem az en hugom is 31 hétre 1690gr mal született 11éves:)Imádom a gyerekeket.Nem kéne neki egy kis tesó??Honnan jött a Zétény név???
Amugy én is hisztizek hergelem magam.és közbe meg semmI:)
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni.8hónapja szedem a lindynette 20at.Nem volt vele semmi problémám(talán most sincs).Amióta szedem alig volt meg 1-2 nap (barnás)és ennyi.Az utolsó 2 teljesen mas volt.Elöször rögtön megjött szerdán,és tartott 6napig teljesen piros vér(pedig kedden hagyom abba,és beállt hogy szombaton jön meg).az utolsó meg megint 2napot tartott es 1-2csepp max.
1,Ez lehet e szerintetek terhesség??mivel nagyon nagy etvagyam lett 1-2hónapja,és mindig csak este és estenkent ugy különlegesen ég a pocim.Gyülöltem a kávét,mostanaban pedig kivanom páromtól,és nekem is hoznia kell:PLehet mar képzelödöm ,de azt hiszem vannak tünetek(bar lehet csak bebeszélem)Bocsi ha egy kicsit gusztustalanokat irtam.de bizok benne ,hogy tanácsokkal láttok el.Köszönöm
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy ezektől a fogamzásgátlóktól már nem lehet hízni, meg szőrösödni ugye? Kevés hormont tartalmaznak, úgyhogy valszeg nem, én Lindynette 20at fogok szedni hamarosan!
Nem cinikusan értettem a betegtájékoztató elolvasását, mert tudom, hogy van olyan orvos aki csak hozzávágja a beteghez a receptet azt nem mond semmit, mehetsz isten hírével.
Első 3 hónapban normális a pecsételő vérzés, ha ennyi idő alatt nem áll be a mensi akkor érdemes visszamenni.
Ugye hogy ugye?:-))))
Örülök, hogy megnyugodtál.
Én péntektől szedem, nem kell tartanom szünetet a Cypromix után, remélem nem fog megkavarni a váltás.
Szia, nem inkább a Graciel-re hasonlít?
Nem ismerem a Sambát, úgy hallottam nagyon új tabletta.
3 fázisú ami annyival jobb mint az 1 fázisúak, hogy jobban követi a mensi ciklusod változását.
Bízz a dokidban, tartsd be a játékszabályokat akarom mondani beteg tájékozatóban leírtakat és akkor no para! :-)
Sziasztok!
Látom ám, hogy ez nem az én "fórumom", de itt nagy a forgalom és ugye több szem többet lát.
Most fogom elkezdeni a Samba nevezetű fogamzásgátlót, amint megjön a mensim. Ezelőtt hormonális fogamzásgátlással nem volt még dolgom.
Sajnos itt a Hoxán nem találtam erről a gyógyszerről infót. Tud nekem valaki némi infót, de főleg inkább tapasztalatot írni?
Bízom a dokimban, voltam laboron, APC-rezisztencia értékem is oké, minden alaposan kiizsgálva és utána kaptam csak meg az első receptemet.
Mindn infót előre is köszönök.
Üdv Mindenkinek
Igen, én például híztam, de mindenki azt mondja hogy ez kellett is, mert régen egy hurkapálcikához hasonlítottam :D
De azért nekem sem árt tornázni... :))))
Normális és nem egy páran írták. :-)
Figyelmedbe ajánlom a betegtájékoztatót, ott leírja hogy mik jelentkezhetnek az első pár hónapban.
Én is véreztem az első levél alatt, végig, utána erősebb lett a 7 napos szünetben, aztán a második levél elkezdtével, talán a 2. vagy 3. bogyónál megszűnt és szépen beállt a mensim.
További ajánlott fórumok:
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- Használ valaki közületek fogamzásgátló hüvelytablettát?
- Használ valaki Samba fogamzásgátlót?
- Használ valaki hormon nélküli fogamzásgátlót és ha igen mik a tapasztalataitok?
- Ha a 3fázisú fogamzásgátlótól fáj a fejem (tri-Regol), a simától is fog (mint pl Lindynette)?