Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy már pár hónapja hogy szedem a gyógyszert és most pár napja barnázok.
Mandulagyulladásom volt amire erős antibiotikumot kaptam,lehet ettől??
Vagy fel fázhattam,mert tegnap a derekam is fájt éjjel pedig megint fejgörcsre ébrettem.Lehet abba kéne hagynom.
Vagy ne adj isten terhes vagyok?
Állandóan éhes vagyok ettől a bogyótól!
Próbáljak meg váltani,vagy attól is hiznék.?
Ezek szerint mégis? :) Bocsi, de most komolyan miért vetted be a maradék egy vagy két tabit a másik levélről? Hát úgyis 21 db-ot kell csak bevenni nem?! Akkor meg minek a kavarás? Pont azért van a napos felirat rajta, hogy ha ilyen van akkor le tud csekkolni, hogy bevetted vagy sem?! És nem azért mert hülye vagy hanem mert a rutin annyira benned van hogy simán elfelejted! :)
Visszatérve az eredeti kérdésedhez szerintem pont az első 7 nap a leggázosabb ilyen szempontból, legalábbis a betegtájékoztatón is az van meg logikusan is arra gondolok, hiszen a peteérés akkor indul(na) be, gondolom kicsi az esélye, de előfordulhat hogy nem tudja kifejteni a hatását! Lehet hogy érdemes felkeresnekd egy orvost, vagy legalábbis telefonon érdeklődni hogy mi a teendő, főleg ha van is esély rá, hogy gond lehet! ;)
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem hozzátok, egy barátnömmel beszélgettem és mondott valamit amit nem akarok elhinni. Azt mondta hogy tabletta szedés mellett ha teherbe esel azt észre se veszed mert ugyanúgy megjön a menzi. Ezt nem akarom elhinni, légyszi mondjátok hogy nem igaz. Akkor meg honnan tudná az ember hogy baj van? Minden hónapban teszteljek?Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
jövőhéten végre átváltok a senso-ra
Kíváncsi leszek.Remélem nem lesz semmilyen mellékhatása.
Viszont lenne egy kérdésem, lehet h hülye kérdés, de érdekelne, és nem tudom rá a választ:)
z hogy lehet, hogy minden tabit kb azonos időben, 12 órán belül kell bevenni, mert ha később veszed be akkor nem véd. Viszont akkor hogyan véd a gyógyszer a 7 napos szünetben, mikor akkor nem is szedjük?
Előre is köszi
Sziasztok!
Pár napja írtam hogy más milyen gyógyszert kaptam a gyógyszertárban.(Lindy 20 helyett Senso 20)...
Az 5.tablettánál tartok( ma este a 6.-ik) az első levélből...de barnás folyás jelentkezett enyhébb hasfájással...Nem tudom mitől lehet..:S...lehet h felfáztam?...Vagy mert 1 nappal a szokásosnál korábban kezdtem el szedni a tabit?(h előbb jöjjön meg)..mert a hatóanyag ugyan az akkor nem jelezheti a szervezetem h gyenge a gyógyszer..nem? Nekem fogalmam sincs mi bajom van:(
Sziasztok!
Én 2 évig szedtem ezt a tabit. A párommal szétmentünk, így októberben abbahagytam a szedését. Januárban jött meg azóta először, viszont ennek már lassan 4 hete és azóta hol kevésbe hol jobban, de menstruálok. Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
segííítseteeeek!
:)
Örülök, hogy sikerült a csere. A fogamzóképességet nem befolyásolta volna a dolog, esetleg vérzészavart, meg ilyesmiket okozott volna.
A probléma megoldódott. Visszamentem a gyógyszertárba és nekem lett igazam, a gyógyszerész elnézte. Ide is adták a jó fogamzásgátlót. Szóval minden OKé. :)
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm, felhívom és megkérdem.
De ha esetleg azt kezdeném el szedni akkor, elfordulhat hogy, nem hat és ugyan úgy fogamzóképes leszek?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy, mindegy e ha Lindynette 20-at vagy 30-at szedek?
Mivel az orvosom, úgy emlékszem a 30-at írta fel, viszont a gyógyszertárban 20-ast adtak ki, és én hülye a blokkot se hoztam el!
Sziasztok!
Én 2 évig szedtem ezt a tabit. A párommal szétmentünk, így októberben abbahagytam a szedését. Januárban jött meg azóta először, viszont ennek már lassan 4 hete és azóta hol kevésbe hol jobban, de menstruálok. Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
Köszönöm. És még azt szeretném megtudni h nekem elég sok bajom van azzal h szombatonként jön meg..szeretném egy nappal előrébb hozni. Mikor a 21.naphoz érek az szerdai nap..magyarul csütörtökön már nem szedek gyógyszert és szombaton jön meg.
Akkor ezt úgy toljam el h most csütörtökön (holnap)kéne elkezdenem de akkor elkezdhetem ma is?
Igen, ugyanannyi a hatóanyag mind a kettőben.
0,02 mg etinilösztradiol, és 0,075 mg gesztodén.
További ajánlott fórumok:
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- Használ valaki közületek fogamzásgátló hüvelytablettát?
- Használ valaki Samba fogamzásgátlót?
- Használ valaki hormon nélküli fogamzásgátlót és ha igen mik a tapasztalataitok?
- Ha a 3fázisú fogamzásgátlótól fáj a fejem (tri-Regol), a simától is fog (mint pl Lindynette)?