Hastánc ducin . . .ciki? (beszélgetés)
Ruha kérdés: órára akármiben mehetsz! A többség szoknyát és pólót vesz fel, amit feltűr! De sokan vannanadrágban is! Oda nem kell flancolás! Még rázókendőt se kötelező venni! Bár azt megéri szerintem! Lehet egész olcsón is kapni! Pl. Ázsia centernem 1-2000ft-ért! Bár azok minőségét inkább nem jellemzem! De órára megteszi!
Jó minőségűt is találsz olcsóbban hastánc boltokban(3000-től)!
És ha fellépni nem akarsz, nem kell ruhát venned!
Ha mégis akarsz a hatás miatt, nagyon egyszerűen tudsz magadnak varrni!
Azt megmondom neked őszintén, hogy semmire nem jók azok a dvd-k! Mindenképp tanártól, "élőben" tudod elsajátítani rendesen ezt a táncot!
Ezeket (elnézést, senkit nem akarok megbántani) szerintem unatkozó háziasszonyoknak találták ki!
Megtanulni semmiképp nem lehet belőlük! És tudjátok: a hastáncot csak alapjaiban lehet elrontani!
Akkor jók a dvd-k, ha elkezdtél járni tanfolyamra, szeretnél otthon gyakorolni, de még nem pontosan tudod a mozdulatokat! Így benned vannak a tanár utasításai, és z adja az alapot!
Pár hét után úgyis uncsi lesz, mert tovább haladtok!
Szia
Neked melyik dvd an meg? És melyiket szereted?
én is már három hónapja folyamamtosan hastáncolok (naponta 1 órát) és dvd-ken élek, de szeretnék oktatásra menni, mert egyszer elfogynak a dvd-k is..
:(
Én mindig is szerettem a táncot, de a társastánchoz ugye pár kell :)
Így olyat kerestem, amit egyedül is űzhet az ember, és van benne vmi lüktetés, és VALAMI...
ÉS akkoriban olyan különleges volt a hastánc, még nem nagyon tanították és féltem tőle. De azt gondoltam lesz ami lesz, én elmegyek erre a tanfolyamra.
Tia volt az első tanárom. Egy középkorú, asszonyosan telt, buja nő volt. Amikor táncolt, szinte magával ragadott (na nem vagyok lezbi), de mégis. Akkor tudtam, hogy én ezt akarom...
És ez a tánc jó a szomorúságra, az örömre és a szórakozásra...
Én magamért taáncoltam és táncolok...
HA vki fél a párjának táncolni, mert hogy milyen ciki, nem baj, akkor csak magának táncoljon.
NAgyon nagy élmény sötétben csak gyertyafény mellett táncolni...élekemelő...
nem! a hastáncocoknak szerintem kifejezetten jól áll egy kis úszógumi:))
És a párodnak (meg magadnak táncolnál, nem nagyközönségnek), neki viszont te vagy a szép. csinos, ilyennek szeret! nem azt fogja nézni, hogy: jézusom, ilyet tenni feleslegel?! élvezni fogja, csak ő kapja:)
Sziasztok
Én évekig táncoltam, de most nincs aki a kicsire vigyázzon, így vettem dvd és és arra szoktunk együtt táncolni. A fiam teljesen oda van a "szép ruhás nénikért". Őrá is rá kell tenni a csörgős sálat és abban rohangál fel és le.
ÉS a követkzőket tudom mondani:
Én sem vagyok sovány...sőt nagyon is kövér...
először fura, hogy látod magad a tükörben, de megszokod...és rengeted túlsúlyos van.
Én Mahastihoz jártam és ő csinál kifejezettem asszony csoportot is, hogy az idősebbek tudjanak a saját tempójukban haladni.
Aztán nem kell ruha. Elég egy szűk póló,vagy egy melltartó + egy szoknya, esetleg egy rázókendő, de bármilyen nagy kendő is megteszi...ja és vki nadrágba megy...
Szóval semmi extra.
NA az óradíjak már más, az tényleg drága - na persze ez is viszonyítás kérdése ügye..., nem több, mint a fittness bérlet.
De talán a művelődésházakban érdemes rákérdezni, mert sokszor sokkal olcsóbban tudnak indítani csoportokat.
Mindenkinek sok sikert!
Na persze, ha vki fellépni akar, az más...
a hastanchoz kell has. ami mozog :)
a hastanc nem is igazi lapos hassal, keskeny csipovel
További ajánlott fórumok:
- Olyan csajszit keresek, aki szeretne egy csomó dolgot csinálni amit eddig nem tett meg. Csak legális dolgokra gondolok Pl: hastánc, fallabda
- Meg lehet DVD-ről tanulni hastáncolni?
- Fogyjunk együtt hastáncal!!
- Pesterzsébeten fittnes, hastánc. Valaki?
- Milyen dvd-ről tanulhatnék hastáncolni? Ha nincs lehetőség sehol tanulni? csak otthon.
- Szeretnék itthon megtanulni hastáncolni.Tud valaki ehhez egy jó internetes oldalt, ahonnan meg lehet tanulni?