Hastánc ducin . . .ciki? (beszélgetés)
Írj majd, hogy milyen volt! :o)
Közben találtam jó kis leírásokat ruhakészítésről a neten.... igaz, hogy orosz és angol leírással, de nagyon jók, követhetők a képek hozzá. Tehát most ruhát készülünk varrni. Hjóóóó, tudom, hogy lehet készen is kapni, de a kreativitást nem akarom elnyomni magamban. :o)))
Rázókendőd legyen első alkalommal is, egész másképp mozog az ember csípője, ha a kendő rajt van. :o))
Sziasztok!
Megint beköszönök kicsit! Szóval imáááádjuk a hastáncórákat. Gondolkodtam, hogy miért is annyira jó.... és ugye aki ennyi idősen vagy bármennyi idősen hastáncra adja a fejét... vagy a hasát ;)) annak elég nyitott embernek kell lenni... nos és itt sok nyitott nő van egy kupacban, tehtá nagyon jó hangulatúak az órák. A hasssssam pedig....látványosan változik, szinte hihetetlen.... szerintem még két hónap és szebb lesz mint 20 éves koromban. :o)))) Mindenkinek csak ajánlani tudom! :o))
Ne izgulj, mindenki így kezdi!:)
Én kb. olyan voltam az első pár órán, mint valami mozgáskorlátozott jeti!:DD
Sziasztok Lányok!
Én hastáncoktatóként dolgozom, és anno én is a
rajtam ringó +15kg miatt kezdtem el ezt a műfajt. Azóta, nagyon sok mindent megtanultam-megtapasztaltam a +gondolkodásról, a kitartó munkáról, és a tanítványaim eredményein látom, hogy megvan az Eredménye!!! Életkortól és méretektől függetlenül (van aki hízni szeretne!) ajánlom mindenkinek a hastáncot, mert amint rendbe jön az ember önbecsülése, önbizalma, azonnal másképp látja a világot...és, amit magadból kiáramoltatsz boldogságot, azt az energiát veszi le a környezeted. Innentől kezdve pedig, a méret már Neked sem fog számítani!!! :o)
Pesten a Mahaszti Hastáncsulit ismerem, itt a lélekkel éppúgy foglalkoznak, mint a testtel. Pécsen a Nazmiye Hastáncstúdiót tudom ajánlani, hasonló megfontolásból.
Kívánok mindenkinek boldog és önfeledt táncórákat!
Sziasztok!!
Látom elég sokan szetetnétek táncolni.Azt hiszem ahová én járok ott most indul 1 kezdő csop...
A szahara tánc stúdióba kellen jelentkezni.Itt fönt a neten is meg lehet nézni.Azt hiszem ott van a tanár száma is de ha valakit komolyan érdekel szóljon nekem és adom a számot priviben:-))
Én már 4 hónapja nyomom nagyon klassz és most január 6-án lesz fellépés a duna plazaban.Na ez nem azt jelenti hogy mindenkinek kötelező csak az lép fől aki akar és ugy gondolja hogy ő meg mutatja milyen ügyes:-))
Próbáljátok ki nagyon klassz dolog.Nekem is van dvd de bevallom nem szeretem mert ott az órán olyan jó a hangulat és olyan csodálatos hogy egyszerre csörög a rázókendő egyszerre csináljuk amit kell.Otthon szerintem nincs varázsa ennek a gyönyörű táncnak.Egyébként a IV.ker ben van a tánc tanítás illetve a Pólusban is.Aki akar menjen:-))
Puszi nektek és jó táncikálást!!!
Szia
Én is úgy gondolom, ha már te is felismerted, hogy mély a probléma, akkor addig kérj orvosi segítséget, míg nem lesz sokkal rosszabb.
NA persze néha csak egy-két jó barát kell és már rendbe is tesznek...
Nekem sokat segített az ima...
Kedves sárkánylány!
az átfogalmazással kapcsolatos teóriájáddal egyet értek, de ez sajnos nem megy egy-kettőre, de majd igyekszem, :)
A önbecsülésem azért ilyen szegényes, mert ez egy kicsit mélyebbre menő problémával állok szemben, ami évek óta kínoz....
Sziasztok!
Gondolkoztam azon a hozzászóláson, hogy semmit sem ér a dvd, előbb oktatóhoz kell menni...
Igen is, meg nem is...
HA vki táncolt már vhavmit, akkkor az tudja mit jelent a csípő beforgatása. ÉS azt hiszem ez a legfontosabb... a popsi ne legyen kidugva, mert attól egy-két dolog (bocsi) kurvás lesz.
Így szerintem az alapokat jól elmagyarázó dvd-vel sokat lehet haladni.
De aki soha nem táncolt, annak tényleg érdemes elmenni legalább egy kezdő csoportba.
Én Vivien Egyiptomi hastánc kezdőknek, és A tűz játéka dvd vettem meg, és szerintem mind a kettő jó.
A ruha tényleg nem számít az órán.
Ja és kedves Anci13!
Nem tudom, hogy te milyen duci csoportot akarsz?!
Nem tudom ? kg vagy, de ha a kép a mostani valóságot mutatja rólad, akkor talán át kéne fogalmaznod magadban a duci fogalmát.
Nem az a lány csinos, aki a kifutón dolgozik és olyan vékony, hogy csak a zene miatt nem hallani a csontjai zörgését!
Vigyázz, mert megszomoríthatják életed a hamis ideállok!
Kedves Anci13!
Ha megnézed az adatlapomat láthatod, hogy én min. 2X vagyok akkora mint Te(ha nem 3X?)
Amikor elkezdtem hastáncra játni akkor is ekkora voltam, ráadásul egy barátnőmmel mentem aki vasággyal volt vagy 50 kg. Nagyon élveztük mindketten, sosem volt hátrányom abból, hogy dagi voltam esetleg annyi, hogy hamarabb elfáradtam. :-)))
Ne törődj senkivel, keress egy csoprtot és csatlakozz!!! :-) Sok sikert!
Te kis bolond!:)
Ha te vagy az adatlapon a képeket, hol vagy te duci???
Amúgy a dvd-k közül egyedül Sefirah fátyoltánca ér valamit! Nem valamit, az kifejezetten jó!
Bocsi a hibákért!
vannak nadrágban...
Ázsia centerben...
További ajánlott fórumok:
- Olyan csajszit keresek, aki szeretne egy csomó dolgot csinálni amit eddig nem tett meg. Csak legális dolgokra gondolok Pl: hastánc, fallabda
- Meg lehet DVD-ről tanulni hastáncolni?
- Fogyjunk együtt hastáncal!!
- Pesterzsébeten fittnes, hastánc. Valaki?
- Milyen dvd-ről tanulhatnék hastáncolni? Ha nincs lehetőség sehol tanulni? csak otthon.
- Szeretnék itthon megtanulni hastáncolni.Tud valaki ehhez egy jó internetes oldalt, ahonnan meg lehet tanulni?