Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika: TB vs. magán fórum

Hasplasztika: TB vs. magán (beszélgetős fórum)


1 2
2019. ápr. 3. 17:27

Jó napot kívánok!

Dr. Jósvay Jánosról szeretnék érdeklődni. Hol lehet ő hozzá bejelentkezni? Tb támogatott műtétet akarnék vele megbeszélni. Telefonon lehet ?

40. Manka67 (válaszként erre: 39. - Tirda)
2018. nov. 19. 10:53

Szia. A Honvédban Dr Kovács Andrásnál voltam konzultáción. Fiatal, határozott, segítőkész, kb 4 munkáját láttam, nagyon szépen varr, csodaszép hegek voltak, de persze a segyógyulás rajtunk is múlik.

Nem az ő hibája hogy végül nem hozzá mentem.

39. Tirda
2018. nov. 19. 10:22
Sziasztok!Hasplasztikára szeretnék menni Honvédba tudtok orvost ajánlani?
2016. jún. 17. 16:17
Sziasztok! A Szent Imre kórházban csináltak valakinek hasplasztikát vagy akár mást ?
37. Tyutyu25 (válaszként erre: 36. - Kata75)
2016. márc. 17. 10:05
szia,megkérdezhetem neked hol csinálták?előre is köszönöm:)
36. Kata75
2014. szept. 21. 11:47
Nekem TB-re ment, és nagyon szép lett, teljesen elégedett vagyok!:)
35. nomka
2014. szept. 20. 18:14

Kicsit beleolvastam ebbe, én rendesen körbejártam már a témát.

Hogy TB-re vagy magán? Sok esetben nem is jár TB. Nálam is csak a hegkorrekcióra járna. Szóval én elvetettem, de a kórház vagy magánklinika témán pörögtem hosszan. Sokáig azt éreztem, hogy a kórház ad nagyobb biztonságot, ma már másra jutottam. Akkor vegyük sorra részleteiben:

Kórház előnye: bármi extra lenne (plasztikánál erre kb. annyi az esély, mint hogy a fél tégla a fejemre esik) ott a kórházi védelem (személyzet, mindenféle ellátás, különböző szakorvos, labor, stb.. )Na és itt kis is fújt a dolog.


Hátránya: más technikákkal, módszerekkel dolgoznak, más eszközökkel, pl. más fonallal (magán klinikákon korszerűbbekkel, erről érdemes kikérdezni az orvost az összes magán konzultáción, hogy ő milyennel és hogyan .)

A kórház a kórok háza, ahol egyéb kórt is összeszedhetsz friss műtöttként esetleg legyengültebb immunrendszerrel. Ráadás azok a műtők olyan értelemben nem steril műtők, hogy ott nem csak plasztikai műtéteket látnak el, tehát nem csak felületi rétegeket műtenek, hanem belet, epét, stb. , amit kell. ..és akkor a kórok háza is..szóvla több plasztikai sebész mondta, hogy a legnagyobb körültekintéssel is nagyobb ott a fertőzésveszély.

Ha régi technikával dolgoznak, akkor tovább lehet savó termelés, ami miatt egy hétig is aszalhatnak tovább a kórok házában, ami nem biztos, hogy jó.

Ha ne adj isten komplikáció van pl. utóvérzés, hametoma és ujra fel kell nyitni, hát nem feltétlen fogják a TB-s saját orvost odahívni, hanem az ügyeletes lát el.


És akkor a magánklinikák:

hátránya, hogy drága, és nincs sokféle szakorvos, ha ne adj isten kellene, de mert plasztikáról besézlünk és egészségesen fekszünk kés alá, erre nem nagyon kell számítani. Plasztikai sebész és anesztezes van.

Előnye: - ha kimondottan plasztikai sebészetre megy az ember, olyan értelemben is "steril műtő", hogy csak plasztikai műtéteket végeznek ott.

- éjjel ugyan csak nővér vigyáz az emberre, na de max. 3 páciensre egy (és nem egy egész sebészeti osztályra több), de ha bármi extra van, azonnal jönnie kell az ember saját orvosának, tehát ha nincs is ott, de közvetlenül ő látja el az ügyeletedet. Lehet előbb odaér, mintha a kórházban próbálnák az orvosod vagy az épp akut műtétet ellátó ügyeletes orvost előkeríteni.

- a korszerű technikák és eszközök, ami TB alapon nem is feltétlen érhető még el (Sőt) (ezekről én soakt írogattma a naplómban)

- ki tesznek ugyan 1-2 éj múlva műtét után, de a mozgás a legjobb megelőzése a vérrögképződésnek és nem fekszik hosszan az ember a kórok házában, szépen gyógyul a saját környezetében és jár kontrollokra (ami persze lehet kellemetlen is friss heggel, de megoldható.)


Nyilván TB-re is megcsinálják szépen stb..., de nem mindegy milyen módszerrel és mennyit szenved az ember utána, sőt magánklinikán is előfordulhat, hogy hagyományos módszerrel műtenek. Szerintem a titok, hogy bátran kell kérdezni mindnehol és beszélgenti. Normális orvos tájékoztat és lelkesen mesél a módszereiről is.

2014. szept. 13. 12:47
Nekem Tb re csinálták, mert rengeteget fogytam, és gyönyörű lett. Utána a tesóm is lefogyott, neki is Tb re ment, ugyanaz a doki, ugyanaz a kórház, és neki is nagyon szép. Utána jöttek a cicik mindkettőnknek, és szépek. Mindez 0 ft ért, semmi előre hálálkodásért. Láttam képet magán doki szőrnyűségről is. Ja? És Honvéd kórház, 1 ágyas szobák, tv-vel, mindennel felszerelve. Nem bántam meg:)
2014. szept. 3. 12:16

Az, hogy milyen az adott korhaz, az ott dlgozo orvos keveset tehet;

yudok olyanrol, hogy a szemeltzet vitte be a lehgkondicionalt meg a sotetito fuggonyt, mert elajultak a napsutotte odaltol...

32. 5674644b5d (válaszként erre: 31. - 5674644b5d)
2014. szept. 3. 11:49

Ja és elfelejtettem mondani, hogy az senki nem látja előre, hogy te sokat fogsz abből "termelni" vagy sem.

Van akinek egy hét után eláll sokan még hetekkel később is szenvednek vele :(

31. 5674644b5d (válaszként erre: 24. - Dcbc0b4041)
2014. szept. 3. 11:47

Ez nagyon sok mindentől függ! Nem akarom védeni az orvosokat, de tényleg sok múlik azon, hogy milyen az alapanyag.


Nekem volt ilyen műtétem 2 éve, velem egy szobában volt egy másik csajszi akit ugyanaz a doki műtött, mint engem.


Ő iker terhesség és 50 kilós fogyás után szétment hasfallal feküdt kés alá és tökéletes lett a hasa. Én "csak" 50 kilós fogyás után csináltattam meg és messze lett a tökéletestől. Értem ez alatt a következőket: maradt rajta felesleges bőr, plusz a hegem mind a hasnál mind a köldöknél keloidosan gyógyult. Ráaádsul nekem rengeteg savó is termelődött sokáig amit hetente szívtak le, ami miatt ugye a hasfal tapadás sem volt tökéletes és ez is az oka az én fennmaradt bőrömnek 8állítólag) egyébként sokszor ez a savó az ami szétveti a sebeket sajnos ...

2014. szept. 3. 10:40
Nekem 84-ben csinálták meg a hasam,mert nem huzódott vissza a bőr sem,meg úgy nézett ki mintha egy kötöt felraktak volna.Akkor nem kellett fizetni érte,mert sok minden jöhetett volna.A sebész azt mondta,vagy haskötő vagy műtét.Na de a haskötöt este le kell vetni.Na nem mondom leány álom,de nem altattak el,mert felment a vérnyomásom.A belső varratok még sok év múlva gondoltak egyet és kijöttek szépen.A házidoki mondta,na itt a szövetbarát anyag.Akik csinálták annó azok már meghaltak,s még akkor annyira nem voltak pénzéhesek.Nekem körbe volt 59 centis vágásom,s a horgász zsinór varratot apránként vették ki.Tényleg úgy nézett ki mint a damil.Előre megmondták,hogy 3 hét,vagy 3 hónap a gyógyulás.Nem mondom kitartott,de nem volt olyan fájdalmas,mint a császár.Ma már sokkal képzettek az orvosok és a technika is.Akkor még csak fényképész volt a műtét alatt,meg se kérdezték mit szólok hozzá,mert ilyennel még nem találkoztak és meg kell örökiteni az utókornak.Szerintem most is tb-re csinálják,az nem kérdés.
29. Guruljka (válaszként erre: 27. - Dcbc0b4041)
2014. szept. 3. 10:33
Ezt értem, de a barátság mellett azért érdeklődj utána a doktornak, mennyi a szakmai tapasztalata, esetleg általa műtött betegek véleményét tudakold meg.
28. Dinasztia (válaszként erre: 27. - Dcbc0b4041)
2014. szept. 3. 10:30

Jogos!

Szerintem konzultálj mindkét szférában az orvosokkal!

A képeket meg ne nézegesd, mert csak sokkolod magad! Mindenki másképp gyógyul! Tényleg! Én már lassan meggyógyulok, de majdnem egy hónapot szenvedtem a mandula műtét után!

Erre reggel hallom a tévében egy "okos" dokit, hogy egy hét a gyógyulási idő felnőtt korban...nem igaz. Több. Mondjuk nekem sajnos mindenem begyulladt. De nem olvasgattam előre, mert nem csináltattam volna meg. :)

2014. szept. 3. 10:25

kinél nem számit?nem kanyérre kell amiből elveszem a műtétre de ha megmarad nem baj:) ha nem tehetném meg nyilván nem irtam volna.

szerencsére nem az összekuporgatott pénzből kellene minden vagyonunkat erre költeni :)


csak bennem is ott van hogy ha baráti orovs némi pénzétr megcsinálná minek fizessek 600at egy idegennek.

2014. szept. 3. 10:23

Sem barátság, sem pénz nem számít bele az orvos szakmai tudásába.


Ha találsz olyan orvost,akivel minden kérdésedet meg tudod beszélni, és megnyugtató válaszokat is ad, akkor a többi már részletkérdés, és megoldható.


Nyilván tudod, hogy minden műtétnek van kockázata.

25. Dinasztia (válaszként erre: 23. - Dcbc0b4041)
2014. szept. 3. 10:20

Mondom, Te tudod...

De egy barátság sokat számít! Arról nem is beszélve, hogy ha ott adsz némi pénzt a dokinak (pénzből él Ő is) akkor dupla lelkes lesz...szerintem. :D

Csak azért írtam, mert láttam, hogy azért mégis számít a pénz Nálatok. 600 vagy 100 nem mindegy...

2014. szept. 3. 10:18
van itt a plasztikás forum. ott olyan képek vannak,hogy gyomrom felfordul tőle. ilyen kifakatd meg szétszakat varrás meg sárga gennyezző,meg kint van a hus meg ilyenek. ezek mitől vannak vajon? ilyenek miatt vagyok bizonytalan még.
2014. szept. 3. 10:15

de itt irta vki a maszekkal a szerződést

itt meg nincs semmi csak a barátság mint alap

22. dcbc0b4041 (válaszként erre: 21. - Dinasztia)
2014. szept. 3. 10:14
de
21. Dinasztia (válaszként erre: 20. - Dcbc0b4041)
2014. szept. 3. 10:10

Ne hülyéskedj! Ennél jobb helyzetben nem is lehetnél! :)

A maszek szférában meg egy idegen doki műtene...

Nem?

20. dcbc0b4041 (válaszként erre: 18. - Dinasztia)
2014. szept. 3. 10:07
még nem mert nyaral,tegnap lett meg az ámen a dologra. testvérem férje orvos,az ő barátja,legjobb barátja műtene az osztályvezető főorvossal együtt itt nálunk a megyei kórházban. tesóm férjének egy rokonát ugyan ezzel ez a doki műtötte szép lett nem volt baj.
19. Dinasztia (válaszként erre: 17. - Dcbc0b4041)
2014. szept. 3. 10:04

Erről beszélek...:(

Kérdezd meg, van-e VIP részleg...hátha...

18. Dinasztia (válaszként erre: 16. - Dcbc0b4041)
2014. szept. 3. 10:02

Szegénykém...elhiszem...:(

A döntést sajnos magadnak kell meghoznod!

Konzultáltál már a TB-s dokival? Vagy tudod ki fog műteni?

2014. szept. 3. 10:01

a komfort szint is egy fenntartást képező dolog. a szülészeten vip szobában voltam, napi10ezerért egyágyas, saját szoba fürdővel konyhával nettel tv vel, család bejöhetett. tiszta volt, az ágy szuper, mint egy szálloda.


a magán is ilyen,sőt még lehet jobb.


a sebészeten meg műtét után betesznek egy 5 ágyasba kitudjamilyen vrző sebes emberrel egy fürdőbe:((( jájjj

2014. szept. 3. 09:59

a szülésem 100 volt nem beszélve az addigiakról. de azért más hogy adok a dokinak 100at vagy kifizetek 600at magán. sokkaltöbb. jaj nem tudom:(((

annyira vártam,hogy eljöjjön ez most meg be vagyok tojva nagyon.

15. Dinasztia (válaszként erre: 14. - Dcbc0b4041)
2014. szept. 3. 09:50

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy az állami szektorban már olyan szinten evárják a paraszolvenciát, hogy ott is osztogathatod a pénzt. Nem rég voltam mandula műtéten, hát mindenkinek csúsztattam...


Arról nem is beszélve, hogy zuhanyozni sem mertem, olyan állapotok uralkodtak.

Komfort szinten jobban jársz a magánnal.

2014. szept. 3. 09:43

na ez az ettől félek énis

nem tesz tönkre a műtét ára de nem baj ha nem kell kifizetni.

tegnap mondták rá az áment az álami kórházi tb-s dologra.

eddig erre vártam,most meg becartam.

nem tudom merjem e másrészről meg miért ne...

jajj de nehéz.

szivesen spórolnám meg az árát.

férjem se bánja ha nem kell kifizetni de fél ettől a tb-s sima kórházi sebészeti plasztikázástól.

13. f00f50e709 (válaszként erre: 9. - Enissa)
2014. szept. 3. 09:41

azért nem mindegy. Főleg azért mert egy privát orvostól kikényszeríthetsz egy szerződést (nem betegtájékoztatót vagy beleegyező nyilatkozatot), míg egy tb-stől nem nagyon... Aki magánorvos létére nem mer szerződést írni (vagy egyéb kifogások) azokat ott kell hagyni. Na ezért nem mindegy!


"A legjobb orvosnál is előfordulhat hiba, ha a hasfaladdal van a gond, az bármikor kiszakadhat újból, valószínű rosszak a szöveteid. :("


Aha, a legjobb kibúvó műhiba esetén... mintha már hallottam volna ezt jó párszor... :/

12. dcbc0b4041 (válaszként erre: 9. - Enissa)
2014. szept. 3. 09:10
ikerterhességem volt emiatt történt 7kiló volt a 2 gyerek én meg 154cm vagyok 76kiló voltam szüléskor.most 57 vagyok.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook