Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az varratszedésnél azt mondta a dokim,hogy sikítozni szoktak a nők,de szerintem pudingok voltak mert nem vészes.NE félj tőle.Túléled.Kicsit kellemetlen lesz.Utána majd egy picit égni fog de elmúlik.Királyságos lesz.
JJNew.Feltétlenül megkerslek majd:)
Szia Mariann
Két hete lesz szerdán, hogy műtöttek, mondjuk holnap tudnál menni doglozni, könnyü ülő munkát végezni?
A kérdésem magam miatt van, mert mivel szolgáltatásban dolgozom, szeretnék visszamenni dolgozni két hét múlva (műkörmözök).
Köszönöm a válaszod.
Sziasztok!
Na az van, hogy teljesen oké ah egem a bőrgyógyász szerint is. Szóval Jósvay diagnosztizálta félre. Tök jó a független szakvélemény.
Részletek a naplómban.
Kérdés: kompressziós harisnyak ellett a műtéthez? Vagy szimplán fásliztak?
JJNew.
Majd Londonban randizhatunk ha gondolod:)
Nomka:Nekem tb-re megy a korrekció is így sajnos nem tudom mennyibe kerülhet.Ambuláns műtétnek számít.2óra a műtét,helyi érzéstelenítés van és utána 2 hét múlva varratszedés.
Tenyleg???
Akkor nm leszek itt egyedul. Hoxas hasplasztikas Londonban.
3hónap,simán leveheted.Ilyen intervallumban már nem is jó ha mindig rajtad van.
Én lassan 10hónapos leszek.Egyre jobb minden tekintetben.A korrekcióra nem tudok sajnos elmenni idén mert elköltözök londonba.Majd csak akkor csináltatom meg ha hazajövök kis időre.
Szia
Hasiultrahang, labor, ekg, tüdőszűrés,mellkasröngen,
Engem ennyi helyre küldtek, most intéztem ép el ezeket.
Sziasztok
Visszajelzett a doki, jók a labor eredmények, mehetek műtétre. Ma reggelre viszont a torkom egy kicsit elkezdett fájni, félek nehogy ez legyen a baj majd, igaz 25.e még messze van, addig kúrálom magam.
sziasztok
tudnatok abban segiteni h a hasplasztika elott milyen vizsgalatokra kell elmenni?
Dr Vancso Péternél jart mar vki?
koszonom
Érdekes, amit írtok a laborról.
A hatvani kórház laborjához tartozunk, és aki mail-címet ad meg, az még aznap megkapja a leletet mailben.
A háziorvos számára kinyomtatom, és mivel elmentettem, bármikor elő tudom keresni a régebbieket is.
Szia
Nem tudta kiírni, de a nőgyógyász igen, nekem is a laborba adták a tippet, hogy ott írassam meg a beutalót.
Így nem került 8 ezer valamennyibe, ingyenes volt.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?