Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Bocsi, hogy így darabokban jelentkezem, de bolondok háza van a munkahelyemen, a főnökömnek rossz napja, van, állandóan csesztet, és ilyenkor levelezhetnéke támad. Holnapra kipiheni.
Bár a fene tja ezt előre...meg ha jobban beleglok akkor lehet az aug.vna jobb??20.a előtt...xerintetek?
Hali))itt vagy elvexett))))))))))
a tél azért sem jó m a hideg miatt is tovább tart a seb gyógyulás,regenerálódás,+még a közlekedés is nehézkesebb friss hassal a kontrollokra.nekem sajna a párom oan mkát végez h xinte állandóan úton van,nagyik nincsenek meg más sem aki az első 3 hetet besegítené műtét után ezért kell juni.elejére időzítínem mert az még talán nem oan meleg mint az aug.vége.ekkor van itthon a nagy lányom aki majd emelgeti a Mazsit és besegít ebbe-abba.
Xia))igen van ien.ha az adottságaid nem oanok nem lex gond.arra glok h a lábadon valxeg öxxecsapták és nem foglalkoztak a kinézettel m nem az v a lényeg.vixont ha vki bőre hegesedésre hajlamos akkor bizony így is úgy is ott marad a helye jól láthatóan,kixélesedve.akit említex h 2 év múltán....ott bizti h nem tartotta be az utasításokat és még a bőre is hegesedésre hajlamos,de nem lehetne már ennyi idő után vörös az tuti.
Sziasztok!
Hallott már valaki arról, hogy a műtét utáni heg, ha csúnya marad, egy újabb műtéttel eltávolítható? Esetleh csinálták ezt valakinél?Hallottam, hogy ha kivágják a vastag heget, és szépen összevarják, akkor csak kicsi nyoma marad. Ez állítólag nem nagy műtét, mert csak a bőrt vágják meg.
Láttam már olyan hasplasztikát, ahol hatalmas, vastag és sötét csík maradt a hölgy hasán, ami a műtét után két évvel még ott volt.
Engem ez tart vissza, mert egyszer műtötték a lában, és a mai nap ott a csúnya heg, pedig évekkel ezelőtt volt a műtét.
Igaza van Pöfinek, nekem májusban volt, és akkor már meleg volt. És sokkal nehezebben gyógyult a seb. Jegeltem, de akkor meg petefészekgyulladásom lett. Ha meg télen csinálod, akkor meg a sok ruha...!
anno én is 36kgot ftam úgy mentem a műtétre.gondolhatod::::az jó ha lesz segítséged))1 jó tanács:ne télen és ne nyáron csináltasd.én kicsit megx.vom m kénytelen vok juniusban ahogy vége a sulinak.
igen ezert varok meg, anyu nemsokara nyugdijba megy es mar modntam neki:) segitenenek sokan ami nagyon jo mert tudom, hogy nagyon brutal utana
tegnap lattama tv ben egy not, aki 30 stone-t besztett a sulyabol es a boret total szet kellett darabolni ugy kinyult mint egy 20 szammal nagyobb nadrag, mutattak a mutetet, utana a fajdalamat
eppen ettem hat majdnem visszajott, a ferjem szeret ilyen musorokat nezni
bbbrrrrrr
Xiaxtok))sehol senki??én sem lexek csak pár percet.
vagyok csak közben főzök.
Xia.engem a Csuha műtött anno az Art Medicen,Szilágyi E.fasor.azzal xámolj h 6 hétig nem emelgethetx,az első 2 hétben xóxerint semmit.utána csak fokozatosan apró dolgokat.glok itt max 2 kgra.gyereket meg főként nem((mjuk én nem is bírtam.
igen erről van xó pontosan.
koszi a valaszt:)
ez a serv a babaktol jott ki mert kinyomtak egy fura gomb lett a koldokomnel, eleg szarul nez ki:(
egyszer elszanom magam, csak meg varnom kell egy picit mert nem tudom kire soznia gyerekeket es meg kicsik is, de talan az ev masodik feleben
teged hol mutottek?
Skorpio koszi a privit, irok holnap!
Jo ejszakat! Koszi a valaszokat!
De ha fentrol igy lepreparaljak a bort, es lehuzzak, akkor azertfajdalmas, mert az egesz bort a hasfaltol elvalasztjak, es lejjebb huzzak, kimetszik. Tehat belul az egesz el van valasztva es ujra helyezve. : P
mennem kell ne hari m nyugtalanul alxik lánykám((xia jó éjt))
Perxe,de nem vágások hanem 1 hosszú íves vágás csípőlapáttól csípőlapátig.ha vkinek jó a bőre akkor nem hegesedik és kb 6-12 hónap mva csak 1 gyöngyházxínű vékony kis csík látxik ,ha jól megnézi és ügyi v a doki))
Kivulrol mennyire lathato? Maradnak vagasok, hegek a boron?
azt durva hasonlatként írtam h értsed mit jelent kb a preparálás))hát...kicsit.inkább tartok tőle mint félek.
Hat ez borzalmasan hangzik! Meg hogy nyuzzak belulrol a boromet. Sosem lesz ilyen mutetem, majd marad a logos has, maradok kenguru.
Van annyi szornyuseg az eletben, es akkor meg egy ilyet. Nem felsz az egesztol ujra?
az arcképedből ítélve tök vékony kis nőci lehetx)))
DDDD: -ne csináld már))))))))))
Ezt minden nap el fogom olvasni, mikor ramtor az ehseg.
illetve fordítva)) a bőrt válaxtják le/xét a zsírxövetről...bordaívig.ez jelenti a preparációt.
a túrót.leválaxtják a bőrről a zsírxövetet vagyis kettéxedik mintha nyúznának durva hasonlattal élve))kixedik az esetleges fölösleges zsírréteget ha vastagabb kb 70%ot és utána meghúzzák lefele a bőrt,majd kivágják a fölösleget.közben kimetxik a köldököt és új helyet képeznek neki,magyarul új lukat vágnak és oda bevarrják.
Felpreparal? Ez rosszul hangzik. Mit jelent az?
En azt gondoltam, hogy ez egy teljesen egyszeru mutet, csak kivagjak a felesleget, es kesz, osszefercelik ott, ahol pont kell es kesz, ujra feszes has. : (
További ajánlott fórumok: