Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én 3 és fél hét után dolgoztam egy napot, ülő helyzetben, és egy napot vizsgáztam, mégis szétnyílt a sebem szombat estére (4 hét után). Kimeltem magam, 3 hétig a nagyszülők vigyáztak a fiamra, és most megint legalább egy hétig. Szerdán kell visszamennem, keringési problémaim voltak, pedig mindent betartottam amit az orvos mondott... Az ambulancián kivagtak egy elhalt részt és fertőtlenítettek, majd hazaküldtek. Mondták, hogy össze fog húzódni, csak csúnya lesz és szerdán a doki eldonti hogy tovább!
Még egyszer nem vállalnám be, most egy hónapja itthon vagyok és ki tudja meddig!
Jajj de jó, hogy írtatok 😊
Szóval akkor alap felállás az kb 2-3 nap a hazamenetel.
A trombózist hogy vetted észre?
azon gondolkozom, hogy valami szabadidot vagy tréninget viszek be magammal azt sejtem,hogy műtét utan talán kényelmesebb azt felvenni, hazamenetnel..
Szia.
Engem is a Honvédban műtőttek júniusban.Akkor a kisfiam 2,5éves volt.Az első héten a nagymamiéknál volt, második héten már én is velük voltam.Nem emeltem, nagyon vigyáztunk, mert amúgy anyás.Én a 4.héten mentem vissza dolgozni, irodai munka.
Én addig nem emeltem fel amig nem voltam biztos magamban..kb.3.hét.De utana is csak óvatosan.De én szépen gyógyultam.Nekem kötényhas eltávolítás és hasizomvarrás.
Sziasztok!
Az esélytelenek nyugalmával mentem el Dr. Tamás Róberthez, hogy a terhesség miatt szétnyílt hasfalam TB-re történő megműtését kérjem (nincs kötényhasam, "csak" kiáll az egész). Ott kiderült, hogy lett egy kis köldöksérvem is, így vállalja TB-re. Januárban műtenek.
Nagyon szeretném tudni, hogy vajon meddig érdemes távol tartani a 3 éves kisfiamat magamtól :), úgy értem, 1.héten biztosan az anyukámnál fogok lakni, de az vajon elég lesz? (nem szeretném, ha véletlenül is de kárt tenne bennem vagy fájdalmat okozna, ha nekem szalad, stb.és ha szenvedni látna)
Valamint, mit mondjak a főnökömnek, mennyi ideig leszel távol?! Irodai ülőmunka.
Műtét utáni ébredést követően nagyon fáj?
Van más is itt, akit ő műtött?
Nekem a Rebelt panty-t javasolták megvételre, mint hasszorító bugyit, ez bevált?
Köszönöm előre is.
:( hm..azt hittem pörgősebb a fórum..:( nem tudtok véletlenül facen ilyen jellegű zárt csoportot? :)
köszi!!
Sziasztok! Van esetleg valaki akit mostanában műtenek? Nekem a nagy nap nov. 13.
Átlagban mennyi napot töltöttetek kórházban, akik már túl vannak rajta?
Szia! Nekem a kórházban keserűsót adtak az nem használt, másnap reggel kértem egy glicerines kúpot és 15 perc múlva már szaladtam is, szó szerint:)
Pedig székrekedős vagyok, én is tartottam tőle, hogy mi lesz, biztos nem várnék vele...
Csajok!
Szeklet produkciora van vmi otletetek? Tegnap mutottek. Vizelet se jott ossze, eddig, de el nem tudom kepzelni mikor lesz legkorabban szekletem...kicsit tartok tole.
Sziasztok!
3 gyermek szulese utani nagymerteku borfelesleget eltavolitjak TBre?
Én már 9honapos vagyok de meg mindig szúr nekem ..a felszivodo varrat nem igazán szivodik fel sztem! Járt így már vki amúgy ? Néha hason fekve felpattanok mert megszúrt :D bár akkor nem mosolygok ..
Nekem is csúnya a heg sajnos nagyon rossz a bőröm csúnyán gyógyult meg kétszer lettem műtve így lesz újabb műtét a heg korrekció..
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?