Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Manka!
Köszi a válaszodat. Ágfalván nekem túl messze van. Szerencsét próbálok Debrecenben.
Szép estét és üdv!
Sziasztok!
Végre nekem is aktuálissá válik a hasplasztikám. Debreceni vagyok,de az itteni orvosokró túl sok jót mem hallottam. Kaptam viszont két nevet: Dr. Kovács Annamária illetve Kárász Tamás. Infó valakinek róluk?
Egyébként dok hasznot tippet,tanácsot olvastam, olvasok Tőletek, amit köszönök.
Üdv: Rita
Szia!
Te hol találtál puhább anyagút?
Sziasztok!
Nekem néhány napja volt kombinált műtétem (lógó kötényhas+hasizom összevarrás+asszimmetria miatti mellkisebbítés+felvarrás), Dr. Viczián Csaba műtött. Ha bármi kérdésetek van, szívesen megosztom a tapasztalataimat. Előtte-utána képet is tudok mutatni, bár a mostani állapot még javulni fog.
Szia!
Leméred a derékbőségedet és a mell alatt, aztán az interneten rákeresel hogy haskötő vásárlása. Legtöbb oldalon ki lehet választani a haskötő szélességét (15,23 vagy 30 cm) és méretét: 60-90 cm, 90-120 cm, vagy 120-150 cm. A bordás gumiból készült változatot én nagyon nem ajánlanám, mert szörnyen kemény, (damilszálak vannak benne) rugalmatlan, 3 nap alatt szétette a bőrömet. Puhább anyagú, anatómiailag simulót kell választani, az nagyon kényelmes, és mivel hetekig kell hordani, nem mindegy hogy mi van rajtunk.
Sziasztok!
Mutet utani haskotovel kapcsolatban kerdeznek.
Mekkora meretet kell venni?
Sziasztok.
Én lasssn 4 hónapos vagyok (hasplasztika, hasizomvarrás)de most nagyon húzódik a hegem és fáj a hasizmomnál.Kicsit meg is van duzzadva.Valaki tapasztalt hasonlót?köszönöm
Sziasztok!
3,5 éve született császárral a kisfiam, aki kereken 5 kg és 61 centisre nőtt odabent, és így az amúgy is gyenge kötőszöveteim miatt a hasam azóta is nagyon szét van nyílva, hiába a spec torna. Én nem híztam zsírban a terhesség alatt, ugyanannyival jöttem ki a kórházból, mint amennyivel teherbe estem, de a hasam esztétikai szempontból kikészít lelkileg. A nagy baba "miatti" szétnyílást nem támogatja az OEP? Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy 600ezerért műttessem meg. Pszichológiai vélemény, valami, bármi, nem segít?! Mi a menete? Előre is nagyon köszönöm, ha segítetek!
Szia! Én még műtét előtt állok a SOTE - n, te meg ezek szerint már túl is vagy rajta? Minden rendben ment? Ki műtött?
Nekem a Mepiform tapaszt ajánlotta a barátnőm, akinek már volt hasplasztika műtétje,és gyönyörű lett a hasa, csak egy vékony fehér csík Látszik. Egy tapasz kb. egy hétig - 10 napig használható. 2700,- Ft a patikában, drága, de nagyon hatásos.
Haskötőből milyet érdemes venni? Láttam, hogy a normál gumis, tépőzáras mellett létezik a Voe spanyol cégnek body kialakítású is, ami kényelmesebbnek tűnik - már, ha lehet itt kényelemről beszélni... :)
Sziasztok
Valaki meg tudná nekem írni kb.milyen áron csinálnak hasplasztikát a Honvéd kórházba?
Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?