Hasnyálmirigy daganat (beszélgetés)
Mindenki abban hisz, amit jónak lát, így te is, én is.
És ha ne adj Isten arra a sorsra jutsz, akkor majd valószínűleg máshogy fogsz gondolkodni.
De ne juss :)
(zárszóként még egy titkot elárulok neked: a legnagyobb gyógyító a pozitív gondolkodás és a SZERETET :))
Többször használod az "elítél" szót.
Elég sajnálatos, ha te így és ebben gondolkodsz, nekem eszem ágában sincs elítélni bárkit is ...
Elég agresszív vagy, de ez a te problémád legyen.
"AMBLOKK" mondhatom, hogy nem csakis az orvosokban hiszek, hanem a nyugati orvoslást kiegészítve az alternatív megoldásokkal.
Vége meg tudod, minek van???
A BOTNAK! :)
És hát ... ismerjük ugye Bajor Imre, Cipő, stb. sorsát, akik már sajnos későn mentek orvoshoz, miután a varjúháj nem segített :(((
Eszem ágában sincs veled vitát nyitni, további jó egészséget kívánok neked is! :)
Másokat te nem ítélhetsz el és nem oszthatsz ki még akkor sem ha sajnos beteg vagy, csak mert nem úgy gondolkodnak mint te, mindenkinek szive joga abban hinni amiben ő szeretne, mégha ez valami alternatív gyógymód is lenne, REIKI satöbbi, ebben azért szerintem egyet értünk, ui: elég komoly oldalakon olvastam amit, továbbá pl hiszek a REIKI.be és úgy amblokk abba,hogy nem csak az orvos segíthet sőt, van még más gyógymód még akkor is ha az orvos már nyiltan lemond a betegről ennyi, ha te csakis az orvosokban szeretnél hinni lelked rajta, de attól még nem ítélhetsz el másokat azért mert ők esetleg másban (is) hisznek nem csak feltétlehnül az orvostudományban, ami sajnos rák esetében elég véges...
JOBBULÁST.
Nem, még véletlenül sem.
ÉN viszont ÉLNI akarok még egy darabig, az orvosok utasításai szerint.
És mivel nem vagyok antiszociális, sőt ... Könyörögnék minden embertársamnak, hogy ne az idióta röpcédulákba meg a varjúhájba vessék a hitüket. Hátha ők is jobban járnak.
De végül is mindenkinek a saját döntése.
Arra én is kíváncsi lennék.
Mert azt az érzést csakis az tudja, aki benne van.
A félelmet, a kétségbeesést, a végtelen élni akarást.
Kapaszkodást az utolsó szalmaszálba is.
Azért ezek a cikkek sajnos vannak annyira szuggesztívek, hogy megbolondíthatnak embereket.
Igen súlyos felelőtlenségnek tartom!!!
igen...tapasztalat...ameddig fel tudja venni a kemot addig jó...csak van sajnos egy pont amikor besokall a szervezet...
Én is láttam az idióta megosztásokat a fészen , na meg a hozzászólásokat...de azért kíváncsi lennék ha tényleg lenne valami bajuk, meg mernék -e tagadni...
Láttam én is azokat az idióta megosztásokat facebookon. És sajnos sokan el is hiszik.
Sok híres ember is későn akarta volna már a kemot, mikor már tényleg késő volt.
De egy hasnyálmirigy daganatos is tovább él kemóval, még ha nem is gyógyul meg sajnos.
Szerintem ez csak olyan szöveg ami elterjedt a neten.
Érdekes...még Czeizel is felvette a kemot nem is egyszer...erről ennyit...
Hülye lenne az orvos megtagadni, ha netán ilyesmi baja lenne...főleg ha van olyan betege aki meggyógyult...mert van olyan, ha nem is a hasnyálmirigyrákból...
Elnézést, de te ezt honnan veszed?
Kik azok az orvosok, akik ezt mondják?
További ajánlott fórumok:
- Olyanoktól szeretnék kérdezni, akik érintettek voltak hasnyálmirigyrákban
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?
- Tudjátok miért tartalmaz a Neogranormon hasnyálmirigy port?
- Rosszindulatú hasnyálmirígy betegségre milyen gyógynövény készítmény javasolt? Nuskin, Aloe... és ezekből is melyik?
- Volt már hasnyálmirigy problémád?
- Krónikus epeút és epehólyag-gyulladás, epekőbetegség, valamint krónikus hasnyálmirigy-gyulladás esetén mi az ami ehető és mi nem?