Három hete szédül a párom, mi lehet a baj? (beszélgetés)
Belső fülben lévő egyensúlyozó központ. Fül-orr gégészet, előtte szedni bilobil forte-t napi kétszer. Ha ez a baj, a betaserc és a nootropil gyógyszerek segítenek. Nekem segítettek.
Ill. endokrinológushoz még aznapra kaptam, sürgösséggel. Sajna ki kell venni.
Magne B-t próbáltátok? Az is hatásos szokott lenni szédülésre persze kérdés hogy mi az alap probléma
Én sem a reumatológiára, sem a "pajzsmirigyes" szakrendelésre nem kapok 1 hónapnál korábban. Sőt; a pajzsmirigyre márciusban kértem időpontot, és 06. 15-re kaptam.
Ha pánikbeteg a párod, nem kezdett szedni a pánikra valamilyen gyógyszert?
Mert az tud szédülést okozni.
Mi van, ez a mádik nicked?😃
Oké, és most nekem estek?
nem rugózok rajta, de...:)))
rajtad kívül senki nem rugózik ennyire, hogy hova kell mennie?? Ha akarja megírja, ha nem válaszol, nem fogod megtudni!
Nem rugózok rajta. De hová utalták be, ahol egy hónap múlva fogadják?
Mert azt azért nem árulta el.
Szerintem nagyon ritka az a szemészet ahová kell időpont, mert anélkül is fogadniuk kell, max. ott ülsz órákat, ha esetleg valaki időpontra megy, hogy kivárd a sorod.
Jesszus! Lehet nem is beutalót írt, csak kérte az orvos kollégát az alapos kivizsgálásra.
Az meg szerintem kerületenként változik, hogy milyen rendelési idő, bejutási lehetőség van egy szemészhez. Lehet, náluk kevés a szemész szakorvos, és ennyi a várakozási idő.
Te vagy a védője? Miért ír ki fórumot akkor?
Még mindig nem válaszolt arra, amit a kezdő kérdésében írt:
milyen doki tudja egy hónap múlva fogadni szédülő párját?
Szerintem intezmenye valogatja, mert nalunk is idopontot kell kerni.
Kar ezen rugozni.
Szemészetre odamész rendelési időben és kivárod. Időpont csak cukorbetegeknek kell.
Hol láttad, hogy azt írtam beutaló kell?? IDŐPONTOT KELL KÉRNI, LEGALÁBBIS NÁLUNK!
Szemészetre nem kell beutaló.
A szemészeten teljesen reális az 1 hónapi időpont! Ha "kamuzna is" azaz ő dolga, akit nem érdekel vagy bosszant, simán tovább kell görgetni, nem kötelező neki válaszolni.
Még mindig várjuk a válaszod: milyen orvos tudja egy hónap múlva fogadni?
Ezzel kezdted, de azóta sem árultad el.
Nekem volt olyan, hogy ha feküdtem semmi bajom nem volt, de ha függőlegesbe kerültem, rögtön szédültem.
Fülgyulladásom volt!
De nagyon sok oka lehet: a bagatelltől a vészesig!
Orvos!!!!
Műfelháborodás be😃 Azt azért még mindig nem tudtad megírni, milyen szakrendelésre kapott 1 hónap múlvára idópontot, pedig többen is kérdeztük.
Nahát köszönöm szépen!!!!Ide se írok többet!!!!!!Hogy lehet ilyen rosszindulatú ember!!!!Elírás ennyi!!!!Többieknek köszönöm!!!!Hihetetlen..........Persze ilyennel kamuzok.....Köszönöm "kedves" Bözsi néni......
szédülés esetén a háziorvos első körben gégészetre, szemészetre, neurológiára küldi a pácienst, nem érvizsgálatra. Ha pánikbeteg a párod gondolom kizártak már egy csomó szomatikus megbetegedést, különben nem kapná meg a pánik diagnózist
Három hete folyamatosan szèdül.Èn is pánik beteg vagyok szoktam szèdülni,de n 3 èn
Milyen kérdés ez? várjatok még három hetet azután menjetek orvoshoz.
Rossz tartás is okozhat. Görnyedve ül esetleg és romlik az agy vér és oxigénellátása. Látom valaki írta már. Tarkója fáj akkor elég valószinűnek tűnik ez az eshetőség.
További ajánlott fórumok: