Három- és több gyermekes anyukák beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszi,mi is :)
És csak a hoxára nem engedett,vagy az egész interneted car volt?
Szia Juli!
Már hiányoztál,merre jártál mostanában?
Mizujs?
Sziasztok!
Na hiányoztam?
Igen,amíg ilyen pici volt nekem is a legkisebb, eléggé lekötött,kevesebbet tudtunk mi is játszani.
De ez így nagyon jó,hogy egy csoportba tudnak járni a gyerekeid.Gondolom te is nyugodtabb vagy,hogy tudod,hogy a tesóval van.
Már nem szopik, 8 hónapig szopott.Annyiszor keltem a szopás miatt éjszaka, hogy igazán már nem is bántam, hogy abbahagyta.
Inkább az volt a baj, hogy szeptemberben a Lívi egymaga kezdte a középsőt, a fiúkkal meg itthon voltam, és szegény Sebi állandóan azt hallgata, hogy most nem tudok olvasni, mert szoptatni kell, most tisztába kell tenni, most csendben kell lenni, stb..
De amikor mehetett az oviba a Lívivel, akkor megkönnyebült, hogy most már ő is nagyfiú. Nem is kellett beszoktatni, inkább már az első napon hazaküldött.
Szia!
Akkor így azért könnyebb otthon a picivel,meg a házimunkákat is könnyebben el lehet végezni :)
Még szopik a picurkád?Nem féltékenyek a tesók,hogy otthon vagy a picikével?
Hello!
Nem, szerencsére, már a középsőt is felvették oviba. Vegyes csoportba járnak, így egy csoportban vannak. Kicsit féltettem a Sebőt, mert nagyon rosszul beszél, de így szerncsére a Lívi tud fordítani. És az óvonő szerint megtalálta a helyét a csoportban. Bár az óvonővel volt egy kis nézeteltérésünk, de azóta a Sebi szerinte szuper!
Na, azért:)
Tényleg,el is felejtettem a sztrájkot...
Jól vagyunk mi is.Tegnap kivittük bébit a vadasparkba,nagyon tetszett neki,utána játszótér.
Ma meg nem tudtunk kimenni,mert olyan nagy eső volt délután.
Na,majd holnap :)
Még suliba sem tudtam menni... BKV sztrájk miatt... amikor meg beindult a közlekedés, akkor meg tömegnyomor volt a járatokon... nem lehetett felférni a metróra...:((
Jól vagyok, most voltam vásárolni... a bolt legalább itt van a közelbe..:)
Veled mi a helyzet?
Basszus,jól kifogtad...hát megvan a véleményem az ilyen kedves anyósokról...Hát én összetehetem a két kezem,egy rossz szót nem mondtam még soha rájuk.De miért csinálják ezt,felnőtt aggyal??Vagy van ott benne valami egyáltalán??Mint egy 16 éves kislány,megyek a barátnőmmel fagyizni.........Bocsi,hogy ezt írtam,de nekem ez tök furcsa....
Azért sajnálom,hogy anyukáddal se értesz szót,nem lehet könnyű.
Azt el is hiszem... Ha ő rabul ejt, akkor mi lesz majd a sajátommal... Pont ezt mondtam anyukámnak!:))))
Igen nagyon gyorsan eltelt...:(
Ileyenkor mindig...
Szerintem ezt neki kéne belátni,hogy semmi értelme ennek a háborúskodásnak...de biztos vannak ilyenek is.És nem is szoktátok nála hagyni a gyerekeket?
A Te szüleiddel jó a kapcsolatotok?
Szióka!
Megérkeztél?Gondolom gyorsan eltelt a hétvége!
Látod,lassan már sajáton kéne gyakorolni...:)) Ő rejtene ám igazán csak rabul!! :)))
Szia!
Szépek a gyerkőceid,hány évesek?
Szegény lányod...
De szerintem ehhez egy nagymamának semmi köze,az nem baj ha beszélget vele,de hogy így hátulról jöjjön a hülyeségeivel...na,ezzel is csak téged,titeket akar bántani,nem?
Nekem szerencsére nem volt soha semmi probléma az előző anyóssal se,meg a mostanival sem...el se tudnám képzelni...
na milyen jó témát hozatatok fel:)))))
Móni megjöttem :)))) és gyakoroltam egy csomót.
ismét nagy élményekkel jöttem vissza:)))
Amikor ott vagyok azt hiszem már nem tudom jobban szeretni a kiscsajt, de mikor ismét elmegyek, akkor rákövök, hogy egyre jobban szeretem, minden találkozáskor:))) Rabúl vagyok ejtve:))))))
Hát majdnem minden nap van valami az anyósról nem is kell mennem jön ő magától.
Hát nagyon sajnálom azokat a gyerekeket akik le vannak maradva mert nem fogják tudni be hozni ha csak nem anyuka a nyáron neki feszül a témának. A nagy betűs könyvnek kb háromnegyedénél tartanak. Jázmin bírja meg rajta kívül még két gyerek van aki kitűnő a többinek nagyon rosszul megy.És itthon nem is szoktunk tanulni még verset sem és péntek kivételével minden nap van neki valami külön órája délután.Voltak problémái és elmentünk pszichológushoz és vele jöttünk rá, hogy csak unatkozik és, hogy nyomás alatt teljesít.Amióta külön órákra jár nincs semmi a tanulással sem előtte beszerzett egy- két négyest és képzeld el annyira megviselte, hogy síró görcsöt kapott az iskolában, a tanár telefonált, hogy vigyem haza mert nem bírja abba hagyni.Itthon is csak sírt és azt mondta hogy ne szeressük mert ő buta gyerek. A pszichológus szerint túl nagy nála a megfelelési kényszer, pedig mi az apjával kézzel lábbal magyaráztuk neki , hogy még az egyesért se bántanánk de, hiába. Aztán kiderítette a doki amit én már tudtam, hogy anyós túlságosan belefolyt az iskolai dolgokba és mindig mondta neki,persze a hátunk mögött de a gyerek mindig elmondta, ha nem lesz 5-ös semmi nem lesz belőle.
Húúú,ez nem semmi....!!
A fiamék első két hétben még semmilyen betűt nem is tanultak...csak vonalakat,kampókat...
A félévi felmérésnél pl rövid szavakból álló tollbamondás volt csak,a nagy betűket nemrég kezdték tanulni.És még így is van jópár gyerek,akik miatt lassabban haladnak.
Kiváncsivá tettél,az anyós fórummal kapcsolatban,elolvastam a tegnapi "sznobparty"-t....
Hát nagyon tetszett :))) Jót röhögtem...és a gyerek mennyire jól érzi a dolgokat,hát tényleg nem hülyék,csak gyerekek...
Ezt még cikk formájában is feldobhatnád itt a hoxán :)