Három- és több gyermekes anyukák beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen.
Nekem minden második hét délutános,akkor nincs,ha délelőttös,akkor is 7-fél8,mire hazaér,akkor meg már inkább hagyom pihenni.
Igérem fogok ,őszinte leszek,nem igazán értek hozzá.Párom lessz olyan rendesés megcsinálja.
Akkor én is szerencsés vagyok.Az enyém is maximálisan ott van.Este 6 körül ér haza,és utána még megy maszekolni,és még így is segít amiben tud.Mikor nincs plussz meló,a két nagy teljessen az övé,és még a picurnál is segít rendesen.
Czifi,nem teszel fel képeket?
Juli,láttad az enyémeket?
Hát persze,még olyan pici,neki még kell :)
Szép neve van a lányodnak!És nem olyan sokan vannak még Gerdák.
Nálunk Áki aki 6 éves volt januárba neki a legkissebb az alvásigénye meg Apának
Nálunk a lányom álomszuszék,a fiam nem annyira.
Hétvégén fel szoktam kelteni legkésőbb 9-kor.Akkor nem fekszik le vasárnap este éjfélig se!
A kicsi meg felkel ugyanúgy fél hétkor.
Fiam decemberi,ősszel mehetne suliba,de még hagyom 1 évet.Olyan játékos még.Ráér még .Igen szopizik, Állandóan kunyerál 1 kis cicit,én meg nem vagyok irigy,és adok neki.
bocsi ( hagy ) helyesírásból 5-ös
Eleinte ők is fél 8-kor már lefeküdtek.Csak a lányom variált,h csak még 1 picit,hady tévézzenek.Ő fel tud kelni,csak a fiam nem.Hétvégén ő elalszik 11-12 -ig is.
Én sem tudom ki aludni magam sose.
Én is az vagyok,vagyis csak lennék!
Az én lányom se tud eleget aludni sose.
Mi 8-kor alszunk és reggel vinnyogunk mikor fektessem őket?Nem fekvés van 8-kor félre ne értsétek már alszanak!
Nem baj,legalább még egy évet játszhattak.
Én örülök,hogy mind a három évvesztes.
A picid még szopizik?
Én csak pénteken engedem,vagy ha másnap nincs suli.
De így se mindig sikerül időben lefeküdni,főleg a lányomnak.Reggel meg tiszta hiszti!!
Bár ma reggel nem volt!Meg is lepődtem...
Ja,ma azért,mert holnap nincs suli náluk.
Másodikos.Májusi,így ráhuztunk még 1 évet az oviban.De nem bántam meg.Kellett neki.
Nálunk is szokták nézni a nagyok a Barátokat,de utána villany leo..De kb félóra mulva is rötyögnek,reggel meg vinnyogás.
Nagyon rendes a férjed!
Azért ez nincs mindenhol így sajnos.
Szia!
Nagyon ügyesek akkor!
Nálunk is már egyedül járnak együtt,kb január óta,előtte még nem mertem elengedni őket.Olyan forgalmas az utcánk.De hazafelé a fiamért én megyek,a lányom hamarabb hazajön.Te lánykád harmadikos?
Igen ő fél 6 után mindíg itthon van!Az esti lóti-futiból mindíg kiveszi a részét.Mikor csak egyedül akartam csinálni azt mondta ketten akartuk a gyerekeket és tényleg partner is mindenbe.
Szió.Igen sokat segítenek,főleg a lányom.De nam csak a kicsinél segít,hanem a nagyobbik fiamat is ő viszi minden reggel az oviba,és du-tán is ő megy érte.Ez azóta így van mióta megszületett a manóka.Párom vidéken dolgozok,nagyon korán megy,és későn jön. Sajnos!!
A picim 8 után lefektettem,a nagyok megnézték a barátokat,de már lefeküdtek.Párom most nincs,ezen a héten délutánra megy.Te párod otthon van?
Igen,de mire én ide érek!Tiédek párod otthon van ilyenkor?
Helló,bébik alszanak már?
Szia Niki!
Azt hittem már nem is jössz...azt hittem valami baj van...
Ügyi lány vagy,biztos találsz valami jót! :))
Hát,igen mi is csak hétvégén jutunk el valahova jó levegőt szívni.
További ajánlott fórumok: