Három- és több gyermekes anyukák beszélgessünk! (beszélgetés)
Megyek én is,jó éjszakát!Szép álmokat!
Pussz.
Megyek aludok azt mondja Ákim!
De nagyon durva,hogy egy gyámügyes aki tisztába van a gyerekkel ezt mondja!BUNKÓ!!!
Gondolom jártál eleget hivatalba,mint más egész életében se....
Na ja!Huszonezer forintért....
Én három hónap után könyörögtem a papírokért és kértem elesek a gyestől,ha nem adják ki a papírt és azt mondták a pénzért csinállom!Mondtam igen a gyesért!
Meg az egész ügyet elhúzzák-nyújtják,mint a rétestésztát...Sokan ez miatt abbahagyják az egészet....
Tudod a Sümegigyámhati nem a gyorsaságáról híres és ott gáncsoltakvolna ahol tudtak volna ,de nem sikerült!
Nem gond,persze.
Telefonon v személyesen nem voltál bent?
Szerintem menj be,tisztázd le,ha el vannak maradva.
Én így konkrétan nem tudom,hogy szokott ez menni.
Mi lenne?
Nem hiszem,hogy tudok választ,de meg tudom kérdezni a kolleganőket!
Csodállatos!Van kérdésem!
Én is megnézem ott vagyok-e a fürdőszobában,még nem is fürödtem meg...
Aztán szundi!
Igen,egy-két dolgot,nem sok mindent tudtam az örökbefogadásról,dolgoztam gyámhivatalnál :)
de ügyeket nem intéztem,csak adminisztrációt csináltam.
De aranyos név nagyon,és szép!
oks.jó volt dumcsizni veletek.PUSZ
szerencsére őt sem zavarja semmi zaj.megszokta ,h a 2 nagy mellett nem lehet csend.Amúgy is szól nála a tv.
Jóéjt neked is!
Ha van kedved,gyere holnap is!
Mi Zsófit akartunk már Ákinak is.Bálintom tavaly nyáron nézte a Szaffi mesét és nagyon tetszett neki a kislány beleesett,mint ló a gödörbe!Mikor meglátta a kislányt akkor mondta ne Zsófi legyen hanem Szofi így lett a kislány neve!Tudod az örökbefogadás teljesen más hiszen mindenki névvel születik,de megváltoztahatod,ha akarod nem muszáj!Csak a vezeték nevétÍgy a lányom Balazatics Szófia Júlia.
megyek aludni.Danikám nemsokára felkel kajcsizni.Elötte jó lenne 1 picit pihizni. JÓ ÉJT
Most komolyan,a fütyülésre abbahagyja a horkolást??
Az én picikém mellett robbantani lehetne,néha akkorákat röhögünk...amúgy se egy cincogó hangja van a páromnak :))
Köszi.Valahogy tegnapelőtt,azt hiszem,akkor tettem fel,de egyet már le is vettem.
A Szófia is nagyon szép,és ritka az is!
Nálunk a Szaffi velünk a fiuk a másikba!
Nálatok is a ti szobátokban van a pici?
A többiek külön szobában?
Nálunk így vannak.
Most néztem meg a múltkor még nem volt mikor csináltad?Gyönyörűek!!!!!!Az én Szófiám sem minden napi név itt Pápa környékén.
Az enyém elöbb elalszik mint a lámpa.mire én betakarózom ő már elkezd horkolni,én meg neki fütyülni.csoda,h a picur tud aludni ilyen hangzavarban. hehe
További ajánlott fórumok: