Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
nekem sem ráncosodik:-DD
Mi ez a krém amit irtál?hol lehet venni?
Persze.....nem vagyunk egyformák!
Nekem már 5 perc....megszoktam,és ettől érzem jól magam!
Ahogy Évi is írta....én se szívesen megyek ki enélkül....valahogy olyan ez nekem,mintha ruha nélkül mennék ki!:)
Évim!:)
Mi itt mindannyian egyet szeretnénk.....ÉLNI!:)
Most végre vettem magamnak egy arctisztítót
Néha kihúzom a szemem - azt mondják jól áll.
Egyszer nagyon kifestett a kozmetikus barátnőm (pedig mondtam, hogy csak lightosan) és nagyon összevesztünk apával rajta. A szomszédsrác nem ismert meg!
Nekem erre nincs időm. Se kedvem, se érzékem...
szeretem ha kisminkelnek álltalában barátnőm de a sogornőm is profi smikes bár ő erőssebben sminkel de hát hova nem is megyek sehová ha megyünk akkor dobok fel alapozot,szempilla,kis száj fény és kész:)
a vicces fiatalon mentünk buliba és menet közben sminkeltem és spirálal szemet huztam ma már egy helyben sem megy:-O
ez a verziója nagyon bejött! :)
Na megyek megkeresem Andit,mert az előbb megint kiléptem
Én is lopikáltam:)
Örülök, hogy Te is:)
De jó,hogy mindenkinek tetszik!
Én is az egyik kedvencemben találtam,de nem pont ezt......én utánakerestem a yout...-on.
Én kicsi koromban is pipere mániás voltam!:)
Ebből nem engedek.....csakis jó minőségű kozmetikumokat vagyok hajlandó az arcomra kenni!
Jajjjjjjjjjj,és a parfümimádatomról már nem is beszélek!::))
szoval szarul nézek ki.....:-O
mi ez?
Én nem szoktam
egyáltalán
nem is értek hozzá
a lányom persze szépen sminkel
engedem neki, mert ízlésesen csinálja
Én se!:::))
De én itthon is sminkelek picit....megszoktam,ez nekem hozzátartozik a reggeli készülődéshez!:)
pillanat innom kell szomjan halok:)
és lekell menni kell fentre is egy hütő:P
hát a msn-es képet már akartam kérdezni ki ez a fiatal lány a hugod????
mire az iwiw-en ott van Viki és anya mondom jo,hogy nem kérdeztem meg jol beégtem volna:-DDD
köszi a bokot majd térjünk vissza rá 7 év mulva én hogy festek majd 34 évesen...remélem hasonloan mint te:-DD