Hármas sex? (beszélgetés)
Igen, rátapintottál a lényegre, talán nem a féltékenység lenne mérvadó érzés, hanem a kisebbrendűségi érzés. Bár akkor meg a másik csajra lennék féltékeny, amiért ő csinos, én meg nem. :D
Nem vagy tudatlan, én is akkor tudtam meg, mi az a swingerezés, amikor a könyvet olvastam. A swingerezés lényegében az, hogy elmész egy clubba (kifejezetten ilyenbe), és ott kis ráhangolódés után szeretkezel a pároddal. Vagy csak kettesben, vagy többesben, idegen emberekkel. Nézhetsz is másokat, és be is szállhatsz másokhoz. Lehet párcsere is, maradhatsz a párod mellett is. Olyan hely, ahol azt és azzal csinálsz a szexben akármit, amit és akivel akarsz. Nagyjából. Lehet van jobb megfogalmazás is, de számomra ezt jelenti a swingerezés. ("párokkal, hölgyekkel és urakkal felhőtlen kikapcsolódás és szórakozás mellett hódolj a szabad szerelem adta gyönyörnek, kötöttségek nélkül,kizárólag szimpátia alapján") A hangsúly a szabad szerelmen, a kötöttségek nélkülin és a szimpátián van.
Na látom mindenki hasonlóan gondolkodik a kérdésről.egyébként valószínű hogy nálam nem féltékenység lépne fel /ami ugye azt jelentené hogy nem bízok a férjembe és attól félek megcsal/ hanem kisebbrendűségi érzés hogy a másik jobban tetszik neki és a későbbiekbe még ha nem is volna úgy akkor is úgy érezném hogy a másik szebbhez hasonlít.akinek tegyük fel kisebb a hasa formásabb a feneke.És ez szerintem a későbbiekbe is gondot okozna.Majd egyszer talán...
Nem akarok tudatlannak tűnni de mi az a swingerezés.remélem jól írtam le.
Nem vagy konzervatív, neked ez a véleményed erről. :)
Azért is szeretem ezt a fórumot, mert nem akarja senki a másikra erőltetni a véleményét, hanem elfogadja mindenki, hogy más másként gondolkodhat bizonyos kérdésekről. :)
Abban igazad van, h a szex nem csupán szükséges feszültséglevezetés (a maga tárgyias formájában), hanem két ember közötti legközelebbi, legintimebb kapcsolat.
Hogy tisztázzuk a dolgot:
Kíváncsiságból olvastam bele a fórumba és nicsak, kedves ismerősök hozzászólásaiba botlottam. Nem tudtam nem beleszólni, a humor kedvéért.
Tudnotok kell, tőlem olyan távol áll a hármas, mint a mondás szerint Makó Jeruzsálemtől. Az én erkölcsi normáim szerint a szex csupán két ember magánügye, harmadik jelenléte kizárt. Nekem a szex nem csupán biológiai szükséglet, nem megy kölcsönös gyengéd érzelem nélkül, akkor ebbe egy harmadik semmiképp nem fér bele, legyen az akár nő, akár férfi. Nem ítélem el, akinek a hármas, mitöbb a két páros a megfelelő felállás, de én ebbe magamat beleképzelni sem tudom.
Ha azt mondjátok, hogy konzervatív vagyok, vállalom, de nekem a kettes felállás a normális.
Lehet róla beszélni, fantáziálni, humorizálni
Jó reggelt Nektek!
Nagyon aktívak voltatok a hétvégén! Alig győztem visszaolvasni. :)
Verocska! Meggyógyultál?
Mit szóltok ehhez a nagy hideghez? (Én már most a nyarat várom ismét... :) )
482-es hsz-edhez, valóban, ha agyban nincs rendezve nálad ez a hármas szex kérdés, vagyis, ha felmerül, h mi van ha rosszul sül el, akkor tényleg nem érdemes belevágni, mert rosszul is elsülhet. Olvastam régebben egy könyvet, ami a swingerezésről szólt, és abban is volt olyan történet, ami nem jól sült el. Mert nem beszélték meg a felek, meddig és mit szabad. A másik pedig, h lehet azt mondja valaki, hogy ok, rendben van, minden simán megy, a harmadik "csak" "pluszként" lesz ott, de nem ő lesz a főszereplő, hanem én a párommal, és nem lesz féltékenység, ezek az érzések akkor derülnek ki, mikor benne van az ember a helyzetben.
Ezt már én is mondtam a páromnak, hogy oké, hogy azt mondom izgat a hármas gondolata, és valóban így van, amikor a fantáziámban előjönnek ilyen képek, hihetetlenül izgató, és nincs benne féltékenység, de lehet, ha adott lenne a helyzet, megőrülnék a féltékenységtől, még akkor is, ha a párom hozzá sem érne a harmadikhoz (lányhoz). Nem tudom. Mindig a helyzetben derül ki, mire hogyan reagálunk, még akkor is, hogy alap dolgokban vannak irányelveink. :) Ilyen pl. a gyereknevelés, konfliktuskezelés, és a szex. :P
Ez kicsit pesszimista volt.De a másik fórumi hozzászólás indokolja is.
Most hogy jobban vagyok már sokkal jobban értékelem az egészséget de szerintem mindenki így van vele.Amíg nem beteg nem is foglalkozik vele természetesnek veszi hogy egészséges. pedig de sokan betegek önhibájukon kívül.