Hármas sex? (beszélgetés)
Sziasztok!
Verocska ez tényleg jó hír!
Én meg úgy érzem, hogy szűkebb rám a nadrágom, mint tavasszal. Már rá se merek állni a mérlegre. Tornázni lusta vagyok, örülök, ha este beeshetek az ágyba.
Vettem Hodia sprayt. Vacsora után eszembe jutott, hogy inkább fújni kellett volna.:P :D
Azt álmodtam hogy kiköltöztünk tanyára de rudi nagyon megváltozott ott agresaszív lett veszekedős és azt mondta hogy meg fog ölni.Mikor láttam hogy készülődik összecsomagoltam de nem akartam elhinni hogy tényleg meg akarja tenni.volt ott egy idősebb nő és amikor már egyértelmű volt hogy meg akarja tenni mondat hogy fogjam a gyerekeket és mennyek el a csomagjhainkkal.Fel is rakodtunk a gyerekeket is nikinek adtam két kisebb csomagot és mondtam hogy siessünk.Kiértünk az út végére ott egy tűzoltó autó jött éppen megállítottuk és kértem vigyenek el.Kérdezték hova.Én meg gondolkoztam hogy csongrádra hiába jönnénk nincs hol laknunk máshova max Bercelre tudok menni mert Atya / a keresztapám/majd úgyis segít.Úgyhogy arra indultak el.És ennyi.
Szörnyű volt úgy aggódtam a gyerekek miatt.Nem is miattam mert végig nem akartam elhinni, hanem hogy mi lesz a gyerekekkel ilyen apa mellett.Nagyon rossz volt.
Rudi azt mondta majdnem felébresztett már mert annyira nyögdécseltem álmomba.Dehát nem csoda.Én értem az álmomat mert tudat alatt ez munkálhat bennem hogy rudi az elmúlt kélt évbe hogy megváltozott.A sok anyagi gond.Mi lenne ha tanyán laknánk ahol még a megszokott kényelme sincs meg.Tegnap épp ezen filóztam hogy akkor hogy változna meg.Na és álmomba tovább kombináltam.
Nálunk nem voltak szerencsére ilyen visszaélős problémák, igyekeztem őszinte lenni mindkettőjükkel, bár nyilván nálam is eljött az a kor, amikor már voltak kis titkaim. Nem árultam ám el, hogy kibe voltam szerelmes... :P
A rossz álmokról jut eszembe. Én szombaton álmodtam valami hülyeséget. Orbitális volt... Született egy babám, de odaadtam a védőnőnek, és ott maradt nála. Egy pár nap után mondta a párom, hogy született egy babánk, én kétségbeesetten keresni kezdtem, és azon kezdtem el aggódni, hogy vajon ha szülés után nem kezdtem el rögtön szoptatni, akkor még megindulhat e a tejem, vagy csak tápszerezni tudom a kicsit. Elmentem érte, de olyan nagy volt, mint egy több hónapos baba, és magyarázkodtam az ismerőseimnek, hogy biztosan valami genetikai dolog ez nála, hogy még csak pár napos, de már ilyen nagyra nőtt. Szerintetek? Elég beteg álom volt. De vajon mit jelenthet?
Várom Verocska a Te álmodat!
Hát mi ki is kaptunk sokszoor mondjuk az apám ritkábban mert egyrészt dolgozoptt meg szerintem nem is szeretett elverni minket mikor alig látott minket.De később megváltoztak.Elmaradt a verés mert már túl nagyok voltunk de a lelki terrort még jobban utáltam.Mondjuk mikor még kikaptunk muternak az volt a szokása hogy sokáig felemlegette a dolgotAmit nagyon nagyon utáltam.Akkor néha volt olyan hogy úgy viselkedett mintha a barátnőnk lenne ,hogy "nekem bármit elmondhatsz" és mi ilyenkor olyasmit is elmondtunk amit nem akartunk és aztán meg is lett a böjtje faternak továbbadta legtöbbször kifordítva és aztán egymást feltüzelték és a fejünkhöz vagdosták.De bántuk utána már az őszinteséget!!!!
Sokszor eljátszotta ezt velünk muter de egy idő után vigyáztunk már mit mondjunk el mit ne.
Na arra törekszem hogy én ezt ne csináljam.
Jaj képzeljétek olyan rosszat álmodtam hogy nem igaz.Elmesélem ma de roni felébredt.Császtok
Ilyenkor tényleg felmerül a kérdés, hogy az óvónők merre voltak, nem egy-két perces munka volt szétkenni Gerinek a kakit, tehát addig felügyelet nélkül voltak a gyerekek?
Igazából bele sem tudok gondolni, mit érezhet ilyenkor egy anya, ha az imádott gyerkőcei ilyen rosszcsontságot művelnek. :) De hát gyerekek, és főleg ha még hasmenés is közrejátszott a dologban.
Én sem hiszek abban, hogy a verés által megtanulja a gyerek, hogy valamit nem helyesen tesz. Nálunk sem volt divat, jó, volt, hogy egyszer-egyszer eljárt anyukám keze, de apa pl. sosem emelt rám kezet, inkább lelkileg "kínzott", ha lehet így mondani, és többet tanultam belőle, mintha kikaptam volna.
Jaj, úgy nincs kedvem dolgozni. :( Álmos vagyok, és fázom, jó lenne otthon a meleg ágyikóban pihizni a párocskámmal, összebújni, kicsit szeretkezni. :) Jaj, még a gondolata is jól esik. :)
Ma ez történt:
Nagyon kellemetlenül alakult a fiúk ott alvása.Először Gergő ő három éves bekakilt és minden körbe kent a szőnyeget vagy 1 négyzetméteren a Ricsimnek az ágya alját és a takarójába is beletörölte a kezét.Azt nem tudom hol voltak ekkor az ovónők??? Bementem de égtem úúúúúgy hogy az nem igaz.Már geri rendbe lett téve de a dadus akkor súrolta még a szőnyeget és két adag mosnivaló jött össze .Alighogy hazaértünk úgy leszidtam gergőt hogy zengett az egész ház és pont mire a végére értem.De szószerint "ÉRTETTED??? Igen" elhangzott geri részéről csöngött a telefon hogy mostmeg Ricsi kakilt be és ő is a takaróba kente.Úgyhogy a két kicsit becsuktam a gyerekszobába és sprinteltem biciklivel az oviba a másikért.Ott sírt mert őt már ágyastól hozták ki.Rettenetes volt szóhoz se jutottam csak ott sírtam szégyenembe.Az ovónő ekkor már rájött hogy nem a gyerekekek hibája a kakilás mert ment a hasuk.De hol voltak mikor geri mindent összekent????Nem egy pillanat alatt történt.Itthon ilyen soha nem fordult még elő.Ez annyira de annyira kellemetlen hogy most ide leírni is ....szóval a lényeg hogy szegény Ricsimmel még a kapunkig jutottunk mikor szólt hogy kakilni kell de már a wc-ig nem jutott el na itt már elnevettem magam mert tényleg nem az ő hibájuk a bekakilás de hogy szétkenték....valahol értem hogy mért csinálták de nem lett volna egyszerűbb szólni?Tudod épp délelőtt gondoltam arra milyen jó napom van és hogy milyen jól alakulnak a dolgok és ilyenkor üt be valami írtó kellemetlen.Az oviba két hétre lemondtam mindent mert ez a baci Roninak már második hete van.De neki a torkára taknyosságba jött ki míg a fiúknak meg az apjuknak hasmenésbe kis köhögéssel.Nekem is van de nem vészes.azt hittem a dalacintól van mert attól volt ilyen mellékhatásom.De akkor ezekszerint nem attól.Szóval ez történt ma.És még várom mi üt be.De ha ezen túl leszek utána jobb lesz ez tuti.De azt is biztos hogy anyósomtól majd kapom hogy mert nem foglalkozok velük eleget mert a számítógép!!! mindig ez van.
De nyugottak lehettek ha túljutok a másik két rosszon írom majd az irományt ahogy ígértem viszont ti ma is írhattok hogy kicsit elterelődjön a figyelmem.
Hát majd írok olyat is de ezt olyankor szeretem játszani amikor rudi hosszabb ideig odavan és hiányzik egy kis játék,de csak egy lájtos.Nem olyan mikor szakad az emberről a víz mert annyira intenzív hanem csak egy kis finom izéééééé na értitek.
Majd akkor írok olyat is amire közbe szoktam gondolni amikor nem vagyok teljesen ott.
JAAAAAAAAA képzeljétek!!!
Nem tudom minek hatására de a kedvesem már 6.-ik/ figyeljétek számolom/ napja nem szólt be nem kötözködik nem piszkál.Nincs egy fia veszekedés sem.Nem tom minek köszönhető.Lehet hogy tényleg elolvasta amit ide írtam. Az elmúlt napokba a nap 24 órájába egyszer tuti volt parti.De ma arra gondoltam hogy mivel a hétvégén csinálta itthon a melót igyekszem ráhangolódni is kap egy kiadós szexet.Nem mintha én rosszul járnék.De utána vagy két napig jegelem a témát.Ha Ronikámat sikerül a kiságyba marasztalnom akkor szeretnék legalább pár nyugis éjszakát amikor rudi is tudja hogy NUKU parti.
Sziasztok!
Verocska, végigolvastam az irományod, és bár melóhelyen vagyok, a körülmények nem olyanok, de így is beindító volt a történet. :) Ha otthon lettem volna a párommal, azt hiszem, egy jó kis hancúr lett volna az eredménye. :D
Szombaton csak angol órán voltam, nem vizsgázni, de már elmúlt a dühöm. És tényleg megígértem, h küldök én is egy kis fantáziát, de még várnotok kell rá, mert mint írtam, dolgozom, így nem tudok ráhangolódni a dologra.
És bár felizgatnak az ilyen történetek, én magam nem nagyon, illetve nagyon ritkán szoktam ilyenekről fantáziálni. Akkor szoktam fantáziálni, beleképzelni magam egy helyzetbe, amikor együtt vagyunk a párommal, de akkor már ugye nincsen semmi előjáték, bevezető, csak a konkrét szex. De igyekezni fogok, és megpróbálok írni nektek majd egyet.
Konkrétan ami most eszembe jut, az az én igaz, megtörtént esetem, a párommal, hiszen régóta kiszemeltük már egymást, amikor is egymáséi lettünk, de azután minden egyes együttlét előtt a várakozás maga volt az örökké valóság, és mikor ismét szeretkeztünk, az maga volt a CSODA! :)
Persze a csoda nem múlt idő, de ez a ritka együttlét kb. fél évig tartott, amikor is csak lopva találkozhattunk, aztán egy pár lettünk, azóta ugye nagyon sokszor van alkalmunk együttlenni. Azok a lopott órák pedig nagyon különlegesek voltak, megvolt a maguk izgalma, egyszerűen fantasztikus volt.
Most is fantasztikus, most is izgalmas, csak már máshogyan. :)