Hármas sex? (beszélgetés)
Én már olvasgatlak titeket régóta,csak nem szoktam ide írni!! De itt volt,házfelújítás,gyerekaltatás, süteményezés, cukrázdázás,Fodrászhoz menés stb. ugye???? Én csak erre írtam,hogy nem erről szól a fórum,!! Inkább csak beszélgettek!
De a témához Én sem tudok mit hozzá fűzni,mert akkor már megtettem volna!! Nem volt benne részem,és szerintem nem is lesz!!!! Pusziiiiiiiiii!! :)))
Szép estét mindenkinek! :)
Na szép! Látom nem is hiányoztam. :(
Sziasztok!
Milyen jó kis fórum ez!
Szerintem inkább azzal lehet hasonlítani amit írtam kellemetlenségbe nem?
Dewike mint férfi a fórumnál nyilatkozz!!!!!!!!!!!!!!!!
11-en tesók? Aztamindenit! Ez tök szép! :)
Akkor nálatok mindig hangos volt a ház, gondolom. Tartod minden tesóddal a kapcsolatot? Szülinapok, névnapok, Karácsony, ilyenkor vannak nagy családi ünnepek?
Nekem egy húgom van, úgyhogy nálunk nincs másik oldal. Egyszer, régen, egy ismerősöm azt mondta, h nekünk a mikulás olyan, mint a férfiaknak a borotválkozás. Akkor is hülyének tartottam ezt a megállapítást, és azóta is annak tartom. Nem is értem, hogy lehet egy lapon említeni a kettőt. Mi is borotválkozunk, ráadásul sokkal több helyen, mint a férfiak, akkor?! :)
Arra fáj, h meg fog jönni. Csodálkozom rajta, mert már előtte két nappal is szokott fájni, most meg csak ma kezdte el, és ma elvileg meg is kell jönnie.
Én felébredtem éjjel háromszor is, mert egyedül voltam otthon, ilyenkor mindig nagyon rosszul alszok, és már éjszaka is éreztem, h fáj, de csak reggel vettem be rá gyógyszert.
Ugye milyen kellemetlen?Mi 11-en vagyunk tesók sorolom idősebbtől lefelé.:
egy fiú egy lány/én/ aztán 3 fiú és 6 lány.Én a fiúkkal nőttem fel és sokszor beszéltük muterral mennyire könnyebb a fiúknak.Én inkább mentem volna katonának minthogy mikulásom legyen egész életembe szinte.viszont másrészt milyen kellemetlen a fiúknak mert ha álmodnak valamit a gatyájukba élveznek és mehetnek mosakodni,nem úgy mint nekünk mi legalább tudunk számítani a mikulásra felkészülni de ők nem.Tehát mindig oda jutottunk a végén hogy mégis nekünk a jobb.
Jajjj, de fáj a fejem... :(((((
Hozzám is érkezik a mikulás. :(
Nyugi nem kell szólnom neki annélkül is megteszi.Megvan a mikulás de most se bírt nyugton lenni addig addig ügyködött hogy csak összejött neki engem meg felhúzott úgyhogy kénytelen voltam tenni értem valamit. Reggel le is tusoltam hajat mostam mert ha este teszem Ronikám végig hisztizi.Úgyhogy most jól érzem magam.
Halljátok ha tegnap nem szedjük össze a falevelek nagy részét jót szívtunk volna mert az éjszaka esett az eső.
Paulina Rubio - Y Yo Sigo Aqui (Alt. Version)
Most éppen ezt halgatom.
A játszótérről eszembe jutott az időjárás, h ha süt a nap, jó kint lenni. Erre kinéztem az ablakon, és el van borulva az ég. :( Ennyit erről.
Én meg olyan nagyon be tudok ájulni esténként, mikor még tévézünk a nappaliban, hogy másnap nem is emlékszem, hogy mikor és hogyan mentem lefeküdni. Valamelyik este ilyen hirtelen beájulás után megébredtem, megfogtam a cuccaim, és levonultam a hálóba. Jött a párom is, addigra már kicsit magamhoz tértem, és kérdeztem tőle, hogy felébresztett, hogy jöjjünk le lealudni, vagy magamtól felkeltem, és jöttem le. Azt mondta, hogy felébresztett. Hát erre sem emlékeztem, de másnap sem teljesen, hogy tényleg megkérdeztem e tőle ezt. Azt hiszem, hogy engem ez az őszi átállás teljesen kiüt. :(
Persze nem is haragszom rájuk csak mikor hajnalra kiidegelnek teljesen.Mikor már a fejem is belefájdul.De reggelre mindig elfelejtem és este mindig reménykedem hogy hát ha jobb éjszakánk lesz.
De ez van.Ma lejártuk a lábunkat :posta könyvtár otp önkorm.bolt kajáért megint otp játszótér.És mindezek után haza kb negyed órája vagyunk itthon.
De ügyik voltak a gyerkőceim szépen végig sétálták Ronikám alig győzte kivárni hogy játszótérre mennyünk.Mikor intéztük a többit egy mellett el is mentünk és mutatta hogy mennyünk oda.Dehát még akkor nem végeztünk meg volt sértve.Hanem aztán mikor kiraktam a játszón nem győzött sétálgatni mászkálni evett ivott aztán még haza felé is sétált és a mamával is összefutottunk.Hazafele félúton bealudt kb fél kettőkor még most is alszik remélem jól belehúz.