Harmadik babát tervezünk (beszélgetés)
Én is ezt gondolom!!Azért várok mától kb 1 hetet!!!
Néha van egy kis hányingerem meg szédülés.
Én is rászoktam számolni. Ha a múltkorinál késett 1 hetet akkor 1 hetet számolj rá.
Nekem a leghosszabb ciklusom 32 napos volt.
14.-én volt a nem várt nap és azóta sincs semmi!!Még nem élem bele magam mert bármi lehet!!!
Akkor várj 1 hetet.
Azt írtad, hogy ma kellett volna megjönnie.
Ezért gondoltam miért ne.
A lányomat Amarillisz Johannának hívják!!! :) Szerintem nagyon szép név!!!! :)
Ne lenne korai?Én is gondolkodtam rajta de szerintem még csak most volt a beágyazódás és nem tudom,hogy kimutatná e!!!!
Sziasztok!!!Tegnap volt a nem várt nap és a halvány rózsaszínen kívül semmi nem volt!!Mára már az sincs,sőt kisebb görcseim is csak néha vannak!!!Nagyon bizakodó vagyok!!Ma is 37 volt reggel a hőm!! :) Nagyon drukkolok mindenkinek!!!
Kivel mi újság?
Nekem ma a hőm 36,6. Remélem ennél lentebb nem megy le. A melleim fájnak már egy pár napja de ma erősebben.
Mira és a Beni is szép név :)
Nálunk ugye Mira és Beni (Benedek) de van még pár név a leendőek számára :)
Egy ismerősünknél ikrek születtek: Magdaléna és Margaréta :)
Veránál pedig nem volt kérdés hogy lány lesz :) Első megérzés volt :)
én a két gyerkőcnél is csak 1 nevet tudtam. 1 fiút és egy lányt. Fura az egészben az hogy amikor Mátéval lettem terhes lány név nem jutott az eszembe csak fiú név volt biztos.
Szépek!!!
Lányban még tetszik az Emilián kívül a Johanna és a Bernadett,fiúban a Barnabás,Marci.
Én is lányt várnék ha lehetne,de mindegy :) Van itthon ez is, az is:)
ÉN csak lány nevet tudok és lányt szeretnénk nagyon. Nóra lesz a neve.
Ha fiú a párom a Dominikot mondta.
Remény mindíg van :)
Na és nagy drukk hogy hátha most sikerrel jártatok.
Megy a drukk!!!!! :)
A kislányomat még 14 hósan szoptattam reggel és este és úgy fogant Benedek. Most sajnos már nem szoptatok,de a menszeszem elég összevissza van....
Fiamnál nekem is volt beágyazódáskor rózsaszín.....
remélem neked is ez van :)
(mi már lánynevet is találtunk ha lesz 3. baba ja és persze lány lesz,Emilia lesz :)
Igen,tudom de sok anyuka a rendszeres szoptatás mellett lett terhes!!! :) Egyébként szülés után a 3. hónaptól szépen időben jött csak a múlthónapban volt 1 hét csúszás!!Sűrűn megyek a wc-re hogy megnézzem nem e jött meg de még semmi!!! :) Hol van egy nagyon kevés halvány szín,hol meg semmi!!! :)
Drukkolok, hogy ne legyen semmi!
Ne is jöjjön meg. Bár még nem rég hagytad abba a szoptatást szerintem még nem állt be a ciklusod. Nekem is talán most kezd beállni pedig már 1 éve nem szoptatok.
Na de így is sikerülhet a baba.
Jaj de jó!!!Remélem nálam is ez van!!!A lányomnál meg a fiamnál sem volt ilyen!A fiam előtt volt egy terhességem,ott volt egy kis barna de sajnos a 10 héten elment a pici szive!!! :( Hát akkor még bizakodom!!!Köszi szépen ezt kis erőt!!! :)
Nekem a középső lányomnál volt a beágyazódáskor halványrózsaszín, egy napig. Aztán semmi. De a 37,1 az elég jó jel...:)
Remélem,hogy jó lesz a vége!!! :) Nekem 4.-e óta 37-37.1 a hőm!!!Még ma reggel is 37 volt pedig van egy kis halvány rózsaszín folyás!!!Szerinted?
Nekem is van egy 5 éves lányom és most 9 hónapos a fiam de a hőmet nem mértem eddig!!!Azért köszi!!! :)
Sziasztok!!Úgy néz ki hogy megjön!! :( Már halvány rózsaszín!!!Viszont a hőm ma reggel is 37 volt!!!Abban bízom,hogy talán ennyi lesz az egész nem vált át élénkpirossá!!!
A melleim is érzékenyek. De ez sem biztos jel.
Én mindkét gyerkőc előtt hőmérőztem. Most sem hagytam ki így jobban megismerem a ciklusom újra, mert a szülés óta nem tudom változott e vmi. Így tisztábban átlátom a ciklusom.
Ki hogy áll ma? Nekem 3 napja 36,7 a hőm. Persze ez még nem jelent semmit. Ez a 17. napom. Remélem most már csak emelkedni fog.
Szia! Hát én nem értek a hőmérőzéshez,sose csináltam. Ebbe nem tudok segíteni...
Nekem már van két gyermekem,lányom 27,fiam 4 hónapos,szóval nem sürgős,csak szeretnénk :)
Nekem is úgy fáj a hasam mit ha meg akarna jönni!Holnap lenne a napja de nagyon nem akarom!!!Ha holnap is marad 37 a hőm akkor lehet reménykedni?Vagy ha esetleg késne akkor csak akkor megy le ha megjön vagy a mensi napján mindenképp ha nem lennék babás? Lehet hogy butaságokat írok de még csak most kezdtem el a mérést és nem tudom hogy mikor mi van!!! :) Remélem hogy neked is sikerül hamar babásnak lenni!!
Én is szurkolok nektek!
Nekem kb. 5 napja lehetett pém talán,megérzem éd nyák is volt. Azóta menszi szerűen fáj a hasam alja....nem tudom mit jelent,de remélem csak jót :)
További ajánlott fórumok: