Harc a nyugodtabb életért (beszélgetés)
Este egy jó forró, illatos fürdô, friss ágynemű,
szép halóruha, parfüm, mézes-citromos tea, citromfüves tea,,mézes langyos tej, alma sajttal, alma vagy szôô egy korty borrall,ágy színek, halk zene, alapos szellôztetés. Esténkénk gyümölcssaláta, füge, datolya, falatnyi csokoládé.
Reggelre szintén hasonló szertartás... kávé, tea, tojás, méz, dzsem, vaj, tojás...pirítós.
Smink, fodrász, pedikűr, manikűr... Szóval szeresd magad! Jót tesz a komplett B-vitaminkúra is.
Sziasztok !
Elég sok problémám van most az életben, munka, emberi kapcsolatok stb. ezeket csak relatíve lassan tudom megoldani, mert vannak olyan dolgok amikre nem tudok (gyorsan) hatni. De van egy olyan gondom, ami valószínűleg ezen problémák miatt van, de őt gyorsan meg kellene oldanom, mert tartok tőle az egészégem fogja bánni. Szóval a gondom az, hogy rettenetesen ideges vagyok. Folymatosan, nincs egy adott ok ami miatt annak érzem magam, hanem inkább az egész pillanatnyi helyzetem, de amint írtam is ezt most megoldani nem tudom, majd lassan fog szerintem kialakulni a megoldás. Addig kellene valahogyan ezt az idegességet legyőznöm. A baj az, hogy a munkám miatt nagyon kevés időm van a kikapcsolódásra, a párom is ritkán ér rá, és mivel nem olyan régen költöztem oda ahol most vagyok barátaim sincsenek még, sajnos, szóval valahogy magammal kellene megoldanom ezt, és éreznem jól magam, csak nem tudom hogyan. Hogyan lehetnék valamilyen módszerrel nyugodtabb, de legalábbis kevésbé ideges, mert most úgy érzem ketyeg az a bomba bennem :) Köszi a válaszokat előre is.
További ajánlott fórumok:
- Harc az életért... Segélykiáltás egy cicától
- Császármetszéssel született babáknál milyen torna alkalmazható a nyugodtabb alvásért?
- Valóban nem olyan jó már Buda mint volt? Lassan egy 18. 19. kerületi kertes övezet már csendesebb nyugodtabb lassan?
- 11 hónapos kisfiam nem jól alszik éjszaka, Mit adhatnék neki vacsorára amivel jól lakik és nyugodtabban alszik?
- Szerintetek az rossz, ha valaki nyugodtabb természetű?
- Elválasszam? Nyugodtabb lesz?