Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Néhány órája hozta meg a futár a megrendelt hajat:) Gyönyörű szép egészséges copf. Teljesen meg vagyok elégedve a webáruházzal, sajnos itt nem reklámozhatom, de privátban akit érdekel elküldhetem az áruház címét.
Szombaton derékig érő hajzuhatagom lesz a most nyakig érő hajamból:)
Teszek fel képet.
Szia!
Én nagykanizsai vagyok, és itt egy régi motoros fodrász fogja megcsinálni. Mikrogyűrűzést javasolt, és én elfogadtam, mert nekem sosem volt hajhosszabbításom, és tapasztalat híján hallgatok arra aki már "látott ilyet":)
Én eddig 80ezernél tartok, ahogy összeszámoltam...
Ha minden igaz holnap rendelem meg a hajat, 50cm barna európait, és szombaton megcsinálja a fodrász.
Már annyira várom:) Még az életbe nem volt hosszú hajam, mindig rövid haju voltam.
Szia! Nekem a legelső 25ezer ft volt caklipakli, de az indiai haj volt, hőillesztéses módszerrel (60 cm, 75gramm).
Most fogok váltani (az októberben volt), most felvarratom, 1000ft/sor, sztem 2 sor bőven elég lesz, és 27ezer ft a haj, ez európai, féláron tudtam megvenni, 65 cmes, 130gramm. Majd teszek fel képet ha kész :) Te hogy szeretnéd megcsináltatni és meilyik városban?
Szia!
az én páromat nem különösebben érdekli :)
Tetszik neki ha minél hosszabb egy lánynak a haja, az már kevésbé hogy elég sokba kerül az egész cécó... :)
Meg az se nagyon mikor órákat kell várnia (kis túlzással) hogy elkészüljek egy-egy hajmosással... Hát kb ennyi hozzászólása van a témához.
Sziasztok!
Kinek mennyibe került a hajhosszabbítása? Hajjal, kiválasztott technika eszközeivel, felrakás díjával, esetleg átfestéssel együtt? Én európai hajat szeretnék.
Sziasztok!
Ez még nem merült fel sztem,de kíváncsi vagyok, a párjaitok hogy viszonyulnak a hajhosszabbításhoz?Az enyém ellenzi,de nagyon szívesen megcsináltatnám...
A Kínából érkező kis csomagokat szúrópróbaszerűen ellenőrzik a vámosok.
Ha haj van benne és nincs sterilizációs igazolás, akkor nem kapod meg a csomagot.
Eddig azért nem volt problémád, mert nem estél bele a "szúrópróbába"
nem szeretném kiírni, de magyarra fordítva az oldal:
"pénzhaj" :) Persze szlengben...
Érdekelne, melyik ez a honlap, ki ez az idi..... ?
Nem tudom ki az, de látatlanból ki merem jelenteni, hogy bődölt nagy hazugság....
Igen! Ez így van!
Magyarországra (de bármelyik EU országba) hajat csak hivatalos sterilizációs igazolással lehet behozni! És nem csak sterilizációs, hanem más fajta papírok is kellenek.
De pld. az USA-ba még szigorúbbak a feltételek...
Köszönöm a válaszod.
Googleban a hajhosszabbítás szóra keresve, az első találatok közt (...), van egy oldal, aki hát magát nem csak az ország első, egyetlen hajhosszabbítójának nevezi, hanem azt állítja magáról, hogy az országban (a világon :):), neki van egyedül olyan "berendezése", amivel "hivatalos" szakvéleményt adhat hajakról ("gyere be és bevizsgáljuk"), mondattal.
Akkor ők is hazudnak ? Mondjuk az arrogáns piaci tolakodásuk után simán el tudom képzelni (az ő módszerük ugyanis az, hogy a futóversenyt nem a jó futással, hanem mások elgáncsolásával kell megnyerni).
1. Az ANTSZ egyáltalán nem vizsgál be hajat !
2. Hajat Magyarországon senki és semmi és semilyen szerv nem vizsgál be!
3. Egyetlen helyet tudok, akiknek van eszközük hozzá, de csak saját felhasználásukra csinálják (hajker)de egyáltalán nem hivatalos!
4. Azokat a helyeket én is láttam itt a neten, ahol így hirdetnek, ismerem is őket, a tanácsom, hogy kerüld el őket!
Sziasztok
Néhány helyen látom, hogy a hajakat így hirdetik: ..."Hajaink ANTSZ által bevizsgálva".
Erről milyen igazolást kell az eladó felmutasson kérésemre ? Gondolom néhányan
"csak" odaírták ezt, anélkül hogy látták volna az ANTSZ épületét valaha is.
De mi a valóság ? Egy póthajat hogyan vizsgál meg az ANTSZ, és milyen "igazolást" ad ?
Kérlek csak akkor szólj hozzá, ha már van gyakorlatod benne. Tippeket, találomra írt
gondolatokat, és legfőképp a "...minek neked ANTSZ igazolás..." jellegű kommenteket nem szeretnék kapni. Köszönöm Nektek ! Szép napot.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás