Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek: szeretném eladni (véleményem szerint) eredeti emberi póthajamat amit 2,5 hónapig hordtam. Megszakad a szívem érte, hogy a szekrényben pihen és valakinek esetleg örömet okozna ha hordhatná. Van ötletetek hol hirdessem meg? Ide feltettem de törölték 1 óra múlva. Köszönöm előre is.
Sziasztok,
Épp hajhosszabbításon töröm az agyam, de fogalmam sincs hova menjek, illetve hova ne:) Sajnos életem során csak és kizárolag rossz fodrásszal hozott össze a sors. Hajhosszabbításom még nem volt, de ugy érzem muszáj, a mostani sehogy sem áll. Ettöl is félek természetesen, így a segítségeteket kérem.
Nagyon megköszönném, ha megírnátok nekem, hogy hova és kihez érdemes mennem, aki szakszerüen rakja fel, legyen az mikrogyűrű vagy hőillesztés és utána szépen össze is képes vágni,
vagy hova ne menjek, mert vele pórul jártatok:(
minden infó óriási segítség!:)
jelenleg Budapesten élek, leginkább itt szeretném megcsináltatni.
Köszi, köszi köszi:)
Egy kérdés.. kristálykeratint h pattintom le, h ne legyek kopasz?! 3x próbáltam a hőillesztést, mert 20 cm leégettek a hajamból...Úgyhogy a varrásról áttértem, most megnőtt annyira h lehessen varrni viszont nem tetszik mert még mindig elég picike a sajátom és a tincsekkel jobban össze olvad.
VALAKI??? Több oldószert láttam már, melyik oldja?! A gliss kur oil-os sampont mondták ami megpuhítja és utána ha pattintom könnyen lehúzható a hajamról a tincs!
Szia, nálam is volt rá precedens, DE elkerülhető megfelelő ápolással. Ha hőillesztve van a hajad, akkor minden mosásnál Soronként szépen szárítsd ki! Így a tövet is fésülöd és a hő hatására kicsit megolvadt keratin se fog össze szálakat!
Varrásnál is volt rá példa de csak 1x, amikor hozzá nem értő szakember csinálta fodrászatban.. Édesanyám 4 éve varrja a hajamat, amúgy könyvelő.. hihi és egyszer nem volt baj vele.
Jól ki kell mosni a balzsamot, sampont stb... :-)))
Sziasztok, nekem is indiai haj van. Én natúr copfban veszem(sötétbarnán) és kiszőkíttetem. Nekem ez sokkal tovább bírja, bár igaz vastagabb szálú(és?). Nem zacskózott haj, hanem fejről levágott copfban veszem évek óta és feldolgozza nekem egy kedves ismerősöm. Nos a végeredmény..rakok fel képet! Én csak ajánlani tudom, természetesen csak úgy, ha értesz hozzá, sok kókler van, és ezekre sok "tudatlan" rászalad. Velem is megtörtént vigyázzatok.
Szedernyuszi! Én 30.000ből megvoltam ebben benne van a haj ára 95dkg volt, feltresszelték és szőkítették! :-)))) És ez mindig így van! Régen én is drágá vettem, NEM ÉRI MEG!
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem hozzátok :)
A debreceni Anita Szépítő fodrászatot ismeri valaki közületek? Van valamilyen tapasztalat? Illetve Green Böbét (Zöld Erzsébet), neki a Szoboszlói úton van szalonja. Mindketten csinálnak hajhosszabbítást és érdekelne hogy közületek járt-e már ott valaki?
Nekem vékonyszálú, szőke hajam van, ami a Palette A10-es ultra hamvas szőke festékével van befestve, már régóta, nagyon szeretem ezt a színt, változtatni nem akarok, viszont a festés miatt is, meg a hajam szerkezetéből adódóan is eléggé törik a vége. Emiatt gondolkozok már régóta hajhosszabbításon, de mindig féltettem tőle a hajam, de most szerintem rászánom végre a pénzt és időt. Csatos hajam van már több mint egy éve, azzal semmi gond, csak ugye reggel-este fel-le rakosgatni, meg azért mégsem olyan természetes látvány mint ha tartósan hosszú lenne :)
A hosszát megszoktam, 60 cm, most is ennyit szeretnék feltetetni, és kb 70 grammot, mivel a csatos haj több mint 100 gramm és estére már fájni szokott a hajtövem, annyira súlyos neki, illetve nem is tetszik h olyan "túl dús" a vége :) nem baj ha szépen elvékonyodnak a tincsek olyan háromszög formában, mert a saját hajam is ilyen. Ajánljátok a keratinos hőillesztést? Ha felkötitek copfba nem látszik ki az illesztés? Illetve 4 hetente lehet festeni a saját hajam tövét attól még h közben fent van a póthaj? nem oldja a keratint? Egy jó minőségű indiai haj is lehet elég jó? mert most van ilyen akció hogy 25ezerből cakli-pakli kijön minden, hajjal felrakással együtt. (60 cm 65-70 grammos, platinaszőke indiai haj, keratinnal feltéve).
Előre is köszi a válaszokat, nagyon hálás vagyok mindenkinek aki válaszol :) És bocsi h ilyen hosszúra sikeredett!
Sziasztok!
Tudnátok priviben olyan szalont írni Pesten, amit ajánlani tudnátok? köszi
Hát, nem hiszem, hogy "jó minőségű hajat" kaptál, ha "akadt, és elkezdett összegubancolódni" !!
Az ázsiai rossz minőségű hajak szoktak így viselkedni.....
Sziasztok.
Kb 1 hónapig volt keratinnal hosszabbítva a hajam. Jó minőségű hajat kaptam, noha az illesztések nem voltak a legszebbek, de alapvetően meg voltam elégedve. A két nap után elmúlik az érzés hogy ott van, nekem nem jött be, két hét után szoktam meg... Borzasztóan idegesített az illesztés is, meg az is hogy, hogyha beletúrtam akadt, és elkezdett összegubancolódni. De ilyen furán... szóval beleragadt a sajátom (talán) a keratinba, vagy nem is tudom. Úgy gondoltam, hogy ha már nem bírom, akkor magamnak fogom leszedni, mert nagyon sokallom a leszedés árát. Ma reggel úgy ébredtem, hogy nagyon gubancos volt az illesztésnél, húzta a hajam, fejbőröm, viszketett stb, úgyhogy beszereztem egy üveg oldószert, és nekiestem. Fél óra alatt simán megszabadultam a 100 tincstől. Tök könnyen le tudtam szedni, egyben. Úgyhogy most van egy halom hajam. A sajátom sem túl rövid, úgyhogy nem hiszem, hogy visszatetetem. Mindenki azt mondta, hogy majd nagyon fog hiányozni a súlya, de nekem valamiért nem hiányzik. Olyan mintha levegőhöz juttattam volna a fejem. :)
Ez igen!!
Nem kellene esetleg Magyarországi kereskedésben keresni hajat, ahol magyarul beszélnek, érted amit mondanak, meg tudjátok beszélni, nem csak képet látsz, hanem meg tudod nézni a hajat, meg tudod tapintani a hajat, szaktanácsot adnak, esetleg még garanciát is vállalnak, stb.,stb...........
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, ebayen találtam olyat hogy "Yaki Human Straight Hair Weave, Premium quality 100% Human hair
For European Hair or Afro Hair " elég vastagnak tűnik, már régóta keresgélek hajat de nehezen találok mert nagyon vastag hajam van és általában nem passzolnak a hajam textúrájához. Ez jónak tűnik kép alapján, de nem tudom milyen az a yaki haj, neten nem találtam róla kielégítő leírást, másrészt a weave azt jelentené hogy lehet rá tresszcsatokat varrni?
Sziasztok!
Nekem már kb. 2 hónapja van varrva a hajam, és nagyon szeretem,bár igaz nem valami kellemes az első pár nap mikor újra rakja, de utána imádom :) És a fodrászom mindössze csak 4000 ft-ért rakja 2 sort:)Mondjuk én inkább csak dúsítani akartam nem olyan látványos a változás, de ha gondoljátok majd teszek fel képet, előtte és utána milyen lett...
Szokott nektek is viszketni utána?Ti mit használtok rá h enyhítse?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás