Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok!
A korábbi hajhosszabbítással kapcsolatos nagyon negatív tapasztalat után újra rendeltem hajat. Most muszály, hogy jól alakuljon:) Itt a fórumon néhányatok által ajánlott hajkereskedésből rendeltem. Holnap megjön a haj, privátban akit esetleg érdekelne megírhatom, hogy honnét rendeltem, és hogy mi a tapasztalatom.
Az lenne a kérdésem, hogy Ti mivel ápoljátok a póthajat? Ha erre kifejlesztett ápolószerekkel, akkor azokat hogy érhetem el netes rendeléssel?
Ami még nagyon érdekelne, hogy ha át kell festeni a felrakott hajat, akkor milyen festéket ajánlotok hozzá? Az a tapasztalatom, persze terméktől is függ, hogy amit a fodrászatokban használnak többségben, kevésbé jótékony a hajamnak, mint amit drogériákban veszek, a legjobb márkák közül.
Én még egyetlen paróka készítőnél sem láttam "Óriási" válsztékot, pedig napi kapcsolatban vagyok velük!
Elárulnád melyikük az, akinek "óriási" választéka van???
Szia!
Én is ugyanebben a cipőben járok, én már belenyultam egy rossz rendelésbe, privátba megírhatom honnan ne rendelj, legalábbis a javaslatom szerint. Személyes megtekintés utáni vétel a garantáltabb megoldás. Én is évelődöm, hogy honnét tudnék biztonságosan rendelni.
A netes rendeléssel csak óvatosan!
sziasztok
tudnátok nekem tippet adni, hol érdemes neten keresztül európai hajat rendelni? úgy félek, hogy belenyúlok valami gagyiba..
Működhet, de ilyenből nagyon-nagyon kevés van!
Mindenképpen az "előkészítés" előtt nézd meg a hajat, hogy úgy natúr állapotában milyen, valóban akkor lett levágva??? Valóban natúr??? Milyen színű???? Remélhetőleg nem sötét színű kínai haj?!?!
Mindenkinek köszi, aki ajánlást írt. Sokat segítettetek.
Most abban szeretném kérni a véleményeteket hogy:
Van itt egy fodrász ahol lakom, akinek olyan összeköttetése van valahol egy másik fodrásszal, aki azzal foglalkozik, hogy csupán levágja a coffot és továbbadja. A fodrászom pedig előkészíti úgy, hogy feltehető legyen. Állítólag olcsóbb, mert nem megy át annyi kézen a kereskedelemben, és tényleg annál igazibb haj nincs, mint amit levágnak az ember fejéről:) Csak azt szeretném tudni, hogy szerintetek ez így működhet e, mert ha így lehetne, akkor gondolom sokan ezt az utat választanák. Még egyszer nem szeretnék befürödni.
Köszi megint:)
Helló!
Tudna nekem valaki ajánlani Budapesten olyan megbizható szalont, ahol árulnak tényleges európai hajat, és hajhosszabbítást is csinálnak?
Ha lennétek olyan rendesek, akkor lécci privátban, mert innét törlik a reklámnak számító hozzászólást.
Köszi
Sziasztok!
Tudna valaki nekem olyan sampont ajánlani ami jó a hosszabbított hajra, és korpásodás elleni!!!????
nagyon megköszönném!!
Sok helyesírási hibát véte, de ramagy a gépem
BOCSÁNAT!
Neken is indiai haj van már 1 éves, mostanába kellene cserélni, de nem azért mert rossz, hanem mert nyilván törik a vége, mert ugye nem éló ha, bár ami kinő a fejünkről az az élő és nem a hosszú vége... és tökéletes,én jó helyről veszem...
szia
Hajvásárlásnál a személyes vételnél bizonyosan nincs jobb. Az is biztos, hogy vannak megbízható internetes boltok, és kókler eladók is.
Nagy bánatomra nekem nem sikerült jól kifognom a netes rendelést. De abban biztos vagyok, ha majd visszatér a kedvem a hajvásárláshoz, csak és kizárólag személyesen veszem meg a sérót. Bár most sem lustaság kérdése miatt rendeltem netről, hanem mert kanizsai vagyok, és viszonylag sokat kellett volna utaznom a hajért. Eddig az esetig sosem csalódtam a netes rendelésekben.
ÉN sem értek egyet!
Már rendeltem több helyről és csak egy volt amivel nem voltam megelégedve, de ők is visszavették és a pénzem is visszaadták! Töredékéért árulják mint a neves "hajas" szalonok és hibátlan minőségű hajat árulnak sokan!
Jelen pillanatban olyan haj van nekem varrva ami vetekszik a saját hajam minőségével pedig nem vagyok indiai és a hajat is a Vateráról vettem!
A lexebb ebben a szakmában, hogy minden egyes "hajhosszabbító" azt hiszi, hogy ő az egyetlen :)
Olyan ez mint kiszel tünde, - csak ő nem tudja, hogy rajta röhög mindenki. :D
1. Nem fognak bezárni, sőt egyre szaporodnak, mindig lesznek olyan vevőik, mint pld. Te is.
2.Van mobil laboratóriumom, mikroszkópom, ismernek is a szakmában, ezért engem nem is próbálnak megvezetni!
1. Nincsenek 50-en! (elég nagy túlzás volt az 50)
2. Ahányan vannak, azoknak a döntő többségét személyesen ismerem, nekem bevalják (tudják, hogy szakember vagyok), hogy Kínából rendelik az európainak árult hajat!!
1. Most akkor zárjon be az összes emiatt ?:D
2. Ez nem jelent megoldást, mivel a hajakról a VISELÉS, a HORDÁS és a HASZNÁLAT közben derül ki, hogy valójában milyen - kivéve, ha van nálad egy mobil laboratórium, mikroszkóppal, amivel meg tudod vizsgálni szálanként a copfot.
3. Sokan hirdetnek garanciát, a fele nem tartja be.
4. Ez az egy állítás helyes, AJÁNLOTT ilyet venni.
A hajvásárlás alapszabályai:
1. Hajat soha ne rendelj interneten, soha ne vásárolj interneten, webárúházban !
2. Hajat csak és kizárólag olyan helyen vegyél, ahol meg tudod nézni, meg tudod fogni és szakmai segítséget kapsz a kiválasztásban !
3. Hajat csak olyan helyen vegyél, akinek van neve, címe, üzlete és garanciát vállal az eladott termékre!
4. Csak a rövid szálaktól kitisztított, un. osztályozott hajat vegyél!
Az összes webárúház kínai hajat árul.....
Kivétel nélkül !!
Helló Mindenki!
Szombaton elmentem a fodrászhoz, hogy megcsináljuk a hajhosszabbítást. Sajnos nem úgy jött össze a dolog, ahogy én elképzeltem. Amikor a fodrász megnézte a vásárolt póthajat, az volt az első benyomása, hogy nem az igazi valami. Na de fessük be, majd csak attól fényes és puhább lesz, hátha a fertőtlenítő miatt ilyen"fura" a tapintása.
Befestette, utána kezdődött a rémálom. A haj lemosása után a tincsek összegabalyodtak, kócosak voltak, kifésülni alig lehetett,vagyis inkább nem is. Műhaj hatása volt. Megpróbálta vasalni és fésülni, a haj csak nem engedett, a szaga is fura volt. A fodrász szerint kevert hajat vásároltam európai helyett. Olyan csúnya volt a haj, hogy nem volt merszem hordani.
Nagyon elkeseredtem, mert régi álmom lett volna, és hát nem kevés anyagi befektetés...
Ja és arról nem is beszélve, hogy a keratinozott tincseket a fodrásznak újra kellett dolgoznia, mert egyik másik olyan vastag volt, hogy hajammal együtt nem fért át a mikrogyűrűn. Fizethettem plusszban ezért, a haj befestéséért, és ráadásul ügye a hajért, amit most még megfogni is szörnyű. Laikusként első tapintásra tetszett, de sjnos a fodrász hozzáértése beigazolódott.
Beszéltem a bolttal ahonnan a hajat rendeltem, jelenleg ott tart a dolog, hogy visszakapom a pénzem. Ez a minimum. Útálok reklamálni, és bánatos vagyok, hogy így alakult a dolog, de nyilván senki nem hagyja szó nélkül ha anyagi sérelem éri.
Hosszú időre elment a kedvem az egésztől...
Várom a képeket :) Örülök h tetszik a haj!
Én most varrattam fel az enyémet, eddig még csak hőillesztéses meg csatos volt.
2 napja van fent, eddig nincs vele semmi baj, kicsit tényleg húzza a hajam főleg éjszaka, de első pár éjjel a hőillesztés is zavaró volt kicsit. A mostani haj gyönyörű ami fent van, 130gramm szőke európai egészséges haj, alig tudom széttépni a hajszálat (egy kihullott, azon próbálkoztam) :D teljesen más mint az eddigi indiai hajaim... 2 sorban van fent, egyáltalán nem látszik ki, nem dudorodik, a fejem tetejére is fel tudom fogni copfban, pedig nagyon tartottam ettől mert mindenki azt írta h a varrások nagyon kidudorodnak, ráadásul nekem elég vékonyszálú a hajam, de hála az égnek nincs vele ilyen probléma :)
Teszek majd fel képet én is.
Hát igen, ezt is el lehet rontani, én is láttam már összegumbancolódott csimbókokat, látszott a lenövés meg a varrás.
Bár nekem még sosem volt hajhosszabbításom, csak majd most, de gondolom nem hiába kérik a szakemberek szájbarágósan a megfelelő minőségű haj felrakását, meg annak a megfelelő ápolását.
Remélem legközelebb egy szépséges hajhosszabbítással találkozol:)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás