Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Fane! Engem is érdekel ám!:)
Rakj fel képet!!! :)
Pussz!!!:*
köszönöm szépen :)))
FANE-nek köszönhetően lett újra póthajam varrással : D amit itthon édesanyukám készített el. :) FANE leírt nekem mindent hogy kell,jajj annyiraköszönöm :$$$(K)
Köszi Edina!
szerinted a copfos kiszerelésű hajaik sem jók:( mert sokan mondják h kíválóak a nyers hajak,csak a kérdés h hol lehet jó minőségbenkapni:() esetleg valami jó helyet nem tudsz vagy valaki priviben is lehet meg az adatlapomon van az emailom is!
köszönöm mert fontos lenne,fekete hajú csaj vagyok azért kérdem h ezek a hajak jóók e!
Horváth Andi
Szia!
Régebben kiváló minőségű hajakat árultak, aztán pár éve ö-v küldik a rosszabbnál rosszabb minőségű hajakat, ráadásul tele van műszállal -és ki tudja milyen eredetű hajakkal- az általuk árult hajak/copfok. Én nem ajánlom, sokakat átvágtak már, többek közt visszajáró vevőiket is.
Edina
sziasztok!
Lécci ha valaki tudja írja meg hogy az afrolineban milyen hajakat lehet kapni?jó minöségüeket. a nyers indiai milyen lehet ott?
ha tudjátok léccives írjatok!
Szia!
Rákerestem, de semmi értékelhető honlapot nem találtam. A legjobb szerintem, ha személyesen bemész és megnézed a hajakat. Priviben leírom, hogy hol van! :)
Neked valóban nagyon szép a hajad! És a színe is tökéletesen passzol!
Van honlapja ennek a boltnak? Ha van, elküldöd privibe?
Köszönöm!
Sziasztok!
Lea!
Raktam fel képet, nekem a miskolci boltból van a hajam. Pont a héten voltam barátnőmmel, és most akció van! :)
Szegény egy hónapja vett (állítólag igazi)indiai hajat valami ismerősétől, és annyira hullott meg kócosodott neki, hogy ronda volt. Szerintünk valami kevert vacak volt, mert olyan szál is volt benne, ami sokkal vastagabb volt mint a többi, és műanyag hatása volt... Most ő is ebben a miskolci boltban vett. Remélem neki is olyan jó lesz, mint nekem. Nálam bevált, szerintem menj be és nézd meg a hajakat. Annyi, hogy ápolni kell rendesen. :)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás