Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Nagyon Köszi!Aranyos vagy:))
Pusz
Köszi:)
Hát az még messze van hogy megtépjen!Nekem höillsztve van, csak mert mindenki azt mondta h hagyam a hajfestést meg a szemfestést mert minden károsít:)) pedig imádok festeni:D
Köszi Szépen:)
És amugy szeretnél még póthajat?Én vettem élőben gyönyörű hajat csak babám lessz és nem tudom hogy így lehet e hordani!most van fennt 70cm hosszú haj de cserélni akartom:9
nem tom mit tegyek:((
Szép:))
Hát igen nagyon megkell gondolni ha valaki szőke hajat szeretne, vagy lessz szőke eltört haja valakinek vagy sötétebb de egészséges:)
nem igaz?!!:)
Szia4
Mióta van póthajad?
csinálsz magadról így képet kíváncsi vok:)
Üdv
szia
neked varrva volt a hajad ugye?!
Na, most nyárra levettem a pothajamat, pontosabban ma. Nem is bizti h visszateszem ugyhogy.. nézzétek meg a képeimet:D
Isteni.. 2,5 éve csak annyira volt levéve h levesszük, feltesszük. félóra max?! kiraz a hideg akarhanyszor végigsimitom a sajáát hajamat pot nélkül. DE :D 1 honap és lesz vmi ujra..
mmm, ma már mindent lehet hamisítani...de általánosítani nem lehet...:S Inkább gondoljuk azt, hogy nagyon-nagyon jól jártál :);)
Biztos leesett vmelyik kamionról...hihihi (felénk miért nem járnak ilyen kamionok??!!)
hol vetted? :)
azért azt nehezen képzelem el, h több kiló hajat konkrétan lefényképeznek, még valahol indiában, vagy fene tudja hol. :D sztem 1-2 copfot, amit ott vágtak lefényképeztek és akkor ez már feljogosítja őket, h általánosítsanak ez alapján. :D de komoly. :D miket kitalálnak. :D h nekem ennyi eszem nincs? :D
nekem olyan kérdésem lenne hogy a balmaint hamisítják e mert én vettem olcsón hangsúlyozom nagyon olcsón leoldó pisztolyt,meg kaptam ajándékba leoldó szert is. és nem értem :O
van rajta b betű meg úgy is néz ki,a leoldóra is rávan írva hogy balmain blabla
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás