Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
keratinos tincsek hőillesztéssel.
muti képet azonnal!!! ;)
Szerintetek a hőillesztéses vagy a varrásos technika a jobb? A varrásnál a gyűrűkre varrott technikára gondolok.
Nekem most hőillesztéssel van, de kiváncsi vagyok, hogy aki már mindkettőt próbálta, melyik tetszett neki jobban és miért, vagy éppen miért nem.
Értem. Köszi:)
Képzeljétek, én meg beleástam magam hajkeresésbe külföldi honlapokon. Találtam egy csomót.
Ami érdekelne, hogy akkor mi számít pontosan európai hajnak? MErt van magyar, aki spanyolt árul, vagy olaszt, na most szerintem az oroszok (pláne Ukrajna környéke) haja sokkal közelebb áll a mi magyar hajunkhoz.És akkor miért olcsóbb nálunk az orosz haj? Akkor nem is oroszt árulnak? (már múltkor írtam 1-2 ruszkinak és meglepő áraik voltak, a világosabb hajaik jóval drágábbak, mint amit itt árulnak, de a sötétek meg jóval olcsóbbak). Amit nálunk árulnak európaiként nagykerek, akkor honnan származnak? Mert én inkább vennék ukrán hajat, mint spanyolt...meg különben a régi Szovjetúnió egyes területei is Európához tartozik, akkor miért hívják orosznak és miért nem európainak, mint a többi Eu-s ország hajait? Na jó sok hülye kérdést tettem fel....
Ha jól van felrakva akkor annak nem szabadna leesni.
Egyébként,ha megteheted,akkor használj spaciális sampont/balzsamot,ha nem akkor megteszi valamilyen jobb minőségű is.
hopp, lehet priviben kellett volna, mert törölték:o
előre tincsezett hajakkal tele vannak a licitálós oldalak, de én azt hallottam, amit így árulnak, nem európai hajak. Ha ismersz olyan hajhosszabbítót, aki hőillesztéssel foglalkozik (pl itt Mocsyka), fel tudja neked keratinozni a hajat illesztés előtt.
Én pl láttam a neten olyan hirdetést, hogy 1 tincs haj 450 Ft keratinozva felrakással.Szóval minden benne van. Az a hölgy, aki nekem szokta varrni, ő tincsezi, meg tresszeli is a hajakat copfból.
Szia!
Mindegy,h U vagy I végű keratinozott.Mindkettő alkalmas hőillesztéshez.Én csináltam már mindkettőt.Nincs jelentősége,mert a hőtől úgyis megolvad a keratin.
Én még mindig előnyben részesítem a hőillesztést,szerintem keratinoztass.:D
Ne tudd meg, a férjem nem bírt hozzányúlni a fejemhez, mikor fel volt varrva a haj....mondjuk ő a műszempillát is utálja:)
Azt szeretném még megkérdezni tőled, hogy ha I végű a keratinozott tincs, azt csak gyűrűzéshez lehet használni? Hőillesztéshez mindenképpen az U végű (NAIL TIP HAIR) kell? Mert ahogy néztem ezeket a videókat, ezt szűrtem le. Azért lenne jó tudni, mert nekem I végű tincseim vannak, de nem akarom gyűrűvel felrakatni...meg van egy natur copfom, azon meg agyalok hogy tresszeltessem vagy keratinoztassam......JÁJ
Vissza rakásnál már csak a kristály keratint használom.Nálam nagyon bevált,Könnyű vele dolgozni,sokkal kevésbé észrevehető,és nem nyúlik,mint más ragasztó anyagok.
Igen a varrás azon felül,h károsabb,nem egy kényelmes viselet,és nem is túl szívderítő a látványa...és a pasik valóban ki nem állhatják.:D
Nekem többször volt varrva a hajam és nem tette tönkre. Az igaz, amit ír Mocsyka24, a sok haj nagyon húzta a saját hajamat így a fejbőrömet is...meg én nehezen bírtam elviselni a fejemen, úgyhogy max mindig 2 hónapig volt fent aztán leszedtem:))) Férjem amúgy rettenetesen utálta...
Én már annyira kiműveltem magam hőillesztésből a youtube-on, hogy azon gondolkodom, felrakatom vmelyik barátnőmmel. Most költöztünk vidékre, Pesten van egy parókakészítő ismerősöm, aki gyönyörűen dolgozik, de baromi drágán (pl a hőillesztéssel haj árán felül 20 ezerért rakja fel). Nekem van szép eu hajam, azt szeretném felrakatni.
Mocsyka24, a kristálykeratin elég drága, megéri azzal felrakatni? mennyivel jobb, mint a többi keratin?
Annamary!
Az Uv fényes leszedés egy olyan gép/pisztoly,amely oldószert bocsájt ki,ez semlegesíti a tapadás erejét az Uv fény alatt.Látható,h mikor válik le a haj,és szépen le lehet húzni.Nagyjából ennyi!
Ezzel nem értek egyet,mert sok mesterfodrász(Zsidró,Hajas...stb) ellene van a varrásnak.Azért,mert hatalmas tömeget varrnak a hajadhoz,és gyakorlatilag állandó terhet cipel.Sem a fejbőrnek,sem a hajhagymáknak nem tesz jót.
Ha érdekel az ápolás priviben szívesen megírom.
De ezek csak az én véleményem...
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás