Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
szia
neked mizújs a hajaddal??
szia
és nem reklamáltál??
vagy nem mondtak semmit??a pénzt sem kaptad vissza??
Igen, ezt már sokan megtapasztalták, akik kóklerhez mentek hajat hosszabbítani........
Csak azt nem értem, amikor azt mondta, hogy "lehet ki fog esni" akkor miért nem hagytad gyorsan ott?!
Sziasztok lányok!
Nektek is van olyan problémátok, hogy hőillesztéssel, egy idő után pl nekem 2 hónap után (közben festés) szálanként az ágyamon találok k...va sokat. bocsi, de ideges vagyok már... és most munkahelyen nézem a hajam és úgy magától a kezembe maradt 1 szál, utána az asztalra esett még egy, reggel meg hajmosásnál megint egy... Egyébként most szedi le és újra fogja csináltatni, hogy jól megfogja a keratin... csak az a baj, hogy már nincs is meg 100 tincs... 13 otthon van, és kb 5 tincs meg szálankét jött ki, fésüléskor, hajmosásnál ( nem fejjel előredöntve, balzsamozom, várok annyi időt amennyi kell, hogy puha legyen), akkor kivasalni is kell, mert göndört kaptam, ezt az első hajmosásnál vettem észre, mert ő nem mondta:S
Remélem sok lánynál nem lesz ilyen gond!
De hozzá teszem, amikor kijött már többször rendes volt vissza rakta. Mondta, hogy lehet ki fog esni...de ennyi és ennyi haj kihullik...nem lehet azt mondani, hogy nem vigyázok rá:(
szia!oohh nyugi az Én hajam is az és van most bennt hullámos és egyenes haj is ami hála isten mivel höillesztéssel van csinálva a pothaj is felveszi ahogy a hajam !!!
szép természetes de azért szög egyenes hajat ne vegyél!
szia
Hali
Nekem is ilyen "tudathasadásos" hajam van. A fodrász keresett a hajamhoz illőt. 2 ember hajából kaptam 100 gr-ot. Felrakta mindkettőt. Az egyikkel teljesen meg vagyok elégedve, mert alapvetően egyenes, csak a vége kunkorodik és ha párás az idő begöndörödik, mint a sajátom. A másik viszont alapból hullámosabb és iszonyúan szenvedek vele. A felét le is vetettem, mert sok is volt a 100 gr. És sajnos a göndörebbet sikerült feltenni, úgyhogy most szenvedek vele, de nem akarom kidobni a kukába. :(
Szóval nehéz helyzet, de nem lehetetlen. Egy jó szakember egész jól be tudja lőni, hogy milyen póthaj kell neked. Nézd meg milyen hajat mutat neked a fodrász, és csak azt fogadd el, ami tényleg olyannak tűnik, mint a tiéd. Én pl. láttam a göndörebben, hogy ez már sok, de nem szóltam... Néma gyereknek meg...
Sziasztok!
Nekem még nincs póthajam, most gondolkozom rajta, de egy dolog miatt bizonytalan vagyok. Nem hullámos a hajam,de nem is egyenes,ha pára éri egyből bepöndörödik. Gondolom a póthaj akkor is egyenes marad. Nem látszik akkor nagyon, hogy póthaj? Ha hullámos hajat rakatnék, ahhoz hozzá kéne göndöríteni a sajátom, ha egyeneset mindig vasalni kéne hozzá. Mit érdemes ilyen esetben tenni? nagyon szeretnék póthajat, csak nem tudom hogy kivitelezhető ilyen hülye hajjal mint az enyém.Ha valakinek van hasonló tapasztalata, észrevétel írjon. Köszi
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hosszabbítatta- e vk közületek a haját a hajfonodánál?
Előre is köszi a válaszokat.
Szia! Tegyél fel képet, majd a hajadról!!!!
Remélem ,most mér minden jó lesz.
szép napot!!!!
Sziasztok!
Nekem kb 1 hete elkezdett hullani a hajam, 2 hónapja van fent. Ezt már le kell szedni? Ráadásul törik is most már.
Köszönöm.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Budapesten keresek olyan hajhosszabítot, aki szépen varr, viszonylag olcsón is, aki tényleg megbízható.
Szép a fonata, szép a varrása!
Eddíg hőillesztéssel volt feltéve, nekem nem jött be, és aki csinálta, ő nem varr!
Privibe is szívesen várom a segítséget!
Köszönöm
szia.
akciósan adná a hajt ennyiért, alkalmi viselet volt, állítólag azért kerül ennyibe.csak olvastam itt, hogy 2en is írták vkinek, hogy nehogy oda menjen csináltatni:(csak nem tudom, hoghy a haj miatt, vagy a munkája miatt:(
szió!
Kíváncsiságból megnéztem a goldenhair honlapját, mert gyanús volt a 28ezer Ft.:)De ott én úgy láttam, hogy 10 dkg 60 cm-es haj 45ezer. +ha varrás akkor a munkadíj+ a hajfeldolgozás. És ezek ráadásul két éves adatok...
Nekem nagyon vékony szálú hajam van, de magamra kiszámolva az oldalon található értékekkel kb. 42000 + összevágás, szárítás, mosás. Az én fejemen most 5 dkg 50 cm-es haj van (2 sor). Mindennel együtt kb. 45-50ezer volt.
Jobban jársz, ha felhívod őket, és kérsz tájékoztató árat, nehogy meglepetés érjen.
sziasztok.
tudnátok segíteni nekem abban, hogy Pesten hol megbízhatóak hajhosszabítás terén. európai hajat szeretnék varratni, viszont nincs rá 60-10ezer ,-ftom:( goldenhair szerintetek? van ott 28ezerért 60cm-es európai állitólag......
szerintetek? esküvőmre szeretnám csináltatni, és szeretnék megbízható helyre menni, ahol a haj minősége is jó, és szépen fel is varrják, és szépen váágják össze.
tavaly indiai hajat vettem, és egy mosásig tatrott, utána ki kellett venni, mert olyan lett, mint a játékbabák haja:(és nem szretnék az esküvő előtt pár nappal rosszul járni:(közsönöm a segtíségeket...
okj-s!!! hajhosszabbítást szeretnék tanulni
privibe várom aki tud valamit.
Nagyon egyszerű:
Szerintem menj el, nézd meg az általad drágának tartott indiai hajat és a fillérekért kapható "indiai" hajat !
Remélhetőleg látni fogod a különbséget, és a későbbiekben már nem fogsz bedőlni minden hirdetésnek......
Nem az számít, hogy a hajat minek nevezzük, hanem, hogy kócolódik, vagy nem!
Az egy fejről levágott, szálirányos indiai copf lényegesen drágább, mint a kevert szálas, vegykezelt + festett "indiai" haj!
Egyébbként egyenes szálú indiai haj nincs!! Az indiai haj az hullámos vagy göndör és fekete!!!
A nálunk előre csomagolt, előre keratinozott, előre tresszelt, festett indiainak nevezett hajak azok KÍNAI hajak !
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás