Hajfestés (beszélgetés)
Festett fekete vagyok, és világosítani szeretnék, így tök megörültem ennek az oxi reload dolognak. El is kezdtem keresni a neten, egy szalont magamnak, ahol kiszőkülhetek, erre ezt találtam az egyiknél, ahol a szolgáltatásokat részletezik:
"Új szolgáltatás a színváltoztatásban, a haj szőkítése (roncsolása) nélkül, a haj ápoltságának megőrzésével a mesterséges pigmentek eltávolítása a hajból. (...)
Csak oxidációs hajfestékek esetén működik, vagyis a fizikai színezőket és a kész pigmenteket tartalmazó festékeket nem tudja eltávolítani."
Remek. Lehet gáz kérdés, de honnan tudjam melyik van a fejemen?
Sziasztok!
Sajnos ahol én lakom nem lehet Oxi Reloadot kapni.
Nem tudtok valami mást ami ugyanilyen kíméletes és hatékony de könnyebb megszerezni és esetleg interneten rendelhető?
Sziasztok!
50 cm-es fekete indiai póthaj eladó, 2 sor, tresszelve, mindkét sor duplán van varrva.
Ár:15.000Ft
Érd: fanitak@freemail.hu
Képek a profilomban!
Sziasztok!
Sötétbarna hajam van és hidrogénszőkére van leszivatva...Eddig jó volt de már váltani szeretnék m teljesen el van törve a hajam...Nem tud vki jó hajfestéket ajánlani, ami szép világosszőkére kiszívja a hajamat és nem roncsolja????A Lorealról hallottam h az jó..csak nem tudom melyik fajtája..Vki használja????
Sziasztok!
Nekem eddig melírozva volt a hajam és most szeretném, ha betudnám festeni egységesre. A kérdésem az h a melírt is ugyanúgy befogja a festék?mert hallottam olyanról h ledobta magáról:S
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni a problémámon. Az a gond, hogy szőkére festetem a hajam és erre két doboz festéket használok. Most is így volt, csak véletlenül a második doboz festéket, amit a hajamra tettek nem szőke volt, hanem vörös, mert fel lett cserélve a két doboz és későn vettük észre. Így most a hajam úgy néz ki, hogy a töve és a vége vörös, a többi pedig szőke. Valaki nem tudja véletlenül, hogy távolíthatnám el a vörös színt a hajamból otthon? Olvastam az Oxy Reloadról, de ezen kívül egyéb megoldás jól jönne, mert már elég régóta szenvedek a szőke színnel, hogy jó legyen és most már végre jó volt. Előre is köszi a válaszokat.
Nincs vele semmi gáz, tresszelve van (2 sor)! Én most vettem újat, az 10 dkg és 3 sor, csak sötétbarna, mert az én hajam is olyan színű, szóval nem hiszem, hogy akármi baja lenne...
De majd teszek fel képet.
Eladó 50 cm-es fekete színű indiai póthaj, 6 dkg!
15.000 Ft
Ha valakit érdekel írjon:
fanitak@fremail.hu
Milyen termékkel szivattad le, és hol kapható?
Érdemes otthon házilag megcsinálnom, vagy menjek fodrászhoz?
Sziasztok! Az eredeti hajszínem világosbarna, palette kékesfeketére lett festve, amitől meg akarok szabadulni és világosbarna vagy sötétszőke szeretnék lenni. Mit ajánlotok? Oxy reload hatásos lenne?
Palette középszőkével próbálkoztam, de nem járt eredménnyel.
Na szoritson mindenki!
Ma megyek fodrászhoz és levágják a hajam...Amit ugye a hidrogénnel picit leégettem.... :S Remélem nem lesz olyan rövid...
ezt tudom ajánlani vagy pedig
vagy pedig ezen az oldalon keresd meg a színezőket. Innen tudsz rendelni is. A mix tone nem fogja be a hajat. Lefolyik róla. Sajnos. Én is próbálkoztam vele. Esetleg a wella koleston perfectet próbáld ki összekeverni középszőkével és úgy festd be. De nem garantálok semmit. A legjobb a színező amit tudok mondani és szőkített hajra pont jó.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?