Hajfestés (beszélgetés)
Nekem tetszik ez a szín,bár élőben biztos más,az enyém sem volt olyan borzasztó képen,de kész voltam tőle.
Én is ezért festettem barnára. Nincs több kínlódás.
Most pakolhatom a hajam ezerrel,mert eléggé száraz lett.Örülök,ha helyre jön.
Nem tudsz képet feltenni?
Biztos az volt a baj,hogy eleve vörös volt a hajad.
Mert azt nehéz eltüntetni,még a festék alatt is át üt.
Barátnőm is leszívatta a feketét,ugye akkor vöröseslesz,már kétszer átfestette barnával,még mindig vöröses barna.
A következő biztos jobb lesz,de akkor tényleg kell bele mixton.
szia
én a szaténszőkét használtam a castingból és elég hamvas volt.ma festettük be a garnier 101es szinével.extra világos hamvas szőke.hát nekem nem tetszik hátul a hajtövem kicsit sárgás maradt de alúl meg nagyon nemváltozott a szín csak még hamvasabb lett.
az eredetim középbarna.
de legközelebb barnára fogom festetni.mostis azt akartam de lebesztéltek róla.viszont már nem bírom ezt a színt.nemérzem jól vele magam.
képet rakok fel hogy milyen volt de erről nincs képem.
Amúgy valami olyasmi színt szeretnék ami középszőke, de nem olyan erőltetett és messziről látszó, h festve van. inkább olyan természetes hatásút szeretnék. Ami nem is túl világos, de messze se sötét.
Van vkinek vmi ötlete?
a 8as árnyalatú világos nekem, a 7es meg sötét.
az a bajom, hogy én a 2 között szeretnék valahol
Szia!
Hát az eredeti hajszínem középszőke.
Viszont használtam már a casting 810es gyöngyszőkét és az se szívta le sárgásra a lenövést. Mennyire volt neked hamvas a 801es?
képed nincs róla? neked milyen színre lett kenve? és milyen az eredetid?
Ha festés után szép,és csak néhány mosás után sárgul,vörösödik,akkor jó lehet a hamvasíó sampon.
Legalábbis másoknál bevált.
Próbáltad már?
Sziasztok!
A hajam eredetileg sötétbarna,most 9%-os oxy-val 9-es festékkel hamvas árnyalattal van festve. Festés után mindig szép hamvas,nem sárgás és vöröses,de ahogy zsírosodik, valamint többszöri mosás után,egyre vörösebb. Mit csinálhatnék vele,hogy ne kopjon le a hamvassága?
Mindenki haján más hatást fejtenek ki ezek a kozmetikai pigmenteltávolítók, bár nem tom hogy ez a dm-es is az-e. Minél többször volt festve, annál nehezebb eltüntetni. Én vital removert használtam többször is és mindíg sikerült eltüntetnem. Volt hogy elsőre visszapigmentálódott, meg volt hogy tiszta sz@r volt a hajam vége de összegészében sokkal jobb mintha szőkítéssel próbálkoznék.
Elég fura hogy különböző erősségűek vannak, mert ezek a termékek általában két komponensűek és ugyan azt tudják. Eltüntetik a mű pigmenteket. Azért majd én is megnézem hogy milyen.
Ezt néztem én is. Csak az a baj, hogy semmit nem értek belőle. Még néha a magyart is töröm. :)
Az üzletben meg nem tudtak semmit mondani annyira új.
Mondjuk nem is az eredeti hajszínemet akarom vissza állítani, hanem sötét violát szeretnék. Most a syoss-t próbáltam ki, de itt sem kaptam meg azt a színt. Pedig a dobozon is rajta volt, hogy barnától - feketéig. :( Most megint befogta feketére majdnem. Néha látszik benne egy kis lila.
Hát ez a lány nem nagyon örült a végeredménynek a fekete haján kb semmit nem változtatott pedig a legerősebbet vette...
Vagyis a számokat láttam...:), de nem tudom, hogy azok milyen színeket takarnak, és milyen oxit használtál (9-est?) stb... :)
Este visszanézek majd :)
Igen, én is ebből indultam ki, tanulmányozva a bolti festékeket.
Láttam, nem tudom, hogy melyik márkát, amiben volt 4 árnyalatot világosító is...
Anda, te milyennel festetted és milyen az eredeti hajszíned?
Hát igen... :)
Nem értem, hogy miért erőlteti azt, hogy az alsó 10 cm-re jusson festék? Jobban járnék, ha csak 2 cm-t festene, de azt legalább be is fogná...
Az a helyzet, hogy nem tudom eldönteni, hogy valamilyen rézvörös festéket kellene-e választanom, és normális rétegben felkenve, lehet, hogy elég lenne 9-es oxival is, vagy egy valamilyen világosszőkét valamilyen bolti festéket, azokban is 9-es van, ha jól tudom. Vagy menjek el egy másik fodrászhoz...
Valamit mindenképpen változtatni akarok, mert szerintem közel 7000 ft-ért elég durva, hogy csak egy tubus szerintem valami olcsó festéket ken rá (Italy Stylish v. Italy Fashion a neve) és csak beszárítja, még frizurát sem vág... és még csak nem is jól sikerül... :(
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?