Hajfestés (beszélgetés)
Ma befestettem a hajam:-) Aranysárga és csibesárga között van félúton az árnyalat:-) Igazság szerint rosszabbra számítottam, 2 hét múlva újra festem:) remélem szebb lesz az eredmény:)
Az allergiatesztet nem a bekevert festékkel kell végezni,hanem csak a tubus festékkel. A színelőhívó tubust nem kell kibontani, abban nincs allergiát okozó anyag. Ha eddig nem voltál rá allergiás akkor nincs rá sok esély hogy valami durva allergia jön ki rajtad. Amúgy én se végzek sose allergia tesztet.
Én soha nem szoktam ilyen allergia teszteket csinálni, :-) csak érdeklődök...
Az van a hajfestéken, h 48 órával előtte csináljak allergia tesztet:o) de hát a festéket nem lehet csak úgy hagyni mert azonnal kell használni, vegyek két csomagot amivel tesztelek meg amivel festek is? ez nem hülyeség?
Ezek szerint senki nem csinál allergia tesztet:-) vagy mégis vki?
Én is kék hajat akartam. Mindenáron. Próbálkoztam sok mindennel de nem nagyon ment. Aztán vettem movie color hajszínezőt ami 6-8 de vaklójában csak 2-3 hajmosást bír. Lehet kéket keverni mix tonokkal de ezek sem tartósak annyira mint egy hajfestés. Nekem mindenáron a wella koleston perfectet ajánlották. Annak jó keverő színei vannaki. Ha gondolod próbáld azt.
üdv! Én az extrémebb hajszineket szeretem inkább, és kék hajat szeretnék, vettem ilyen "féltartós" festéket, inkább szinezőnek mondanám, de ez nagyon hamar kikopott. Nemtudom tartósat lehet-e valahol kapni, vagy ezt kikell valahogy keverni? aki tud ebben segíteni,az leirhatná, előre is kösz
eredeti hajszín.:)egyébként világosbarna a hajam
ksözi szépen a segítséget:)
Aha látom, hogy ott még egy kicsit sárgásabb :-) Majd holnap kipróbálom a platina szőkét de veszek azért egy jégszőkét is:) Ne kelljen kimozdulnom sem,ha nagyon csúnya lenne:(
hát nekem természeets szőkével volt festve aztán palette hamvasszőke de nem volt nagy változás. utána meg palette xxl platinaszőke. azon a képen amikor a testvéreimmel vagyok leeht látni hogy sárgább a hajam mer ott még nem használtam oan flor ilumot. még mindig a platinával festem nem a jégszőkével. bár sztem ien szinű lenne ha befesteném vele.
G_anna_ na igen olyan szinű hajat szeretnék mint a tiéd:) ezt mivel érted el? mivel festeted? :-) Nagyoooon szép szine van:) nekem tetszik...
ja és sztem neked az oldalfufru állna jó :)
jobb is hogy meggondoltad magad mer sztem elég csúnya lett vna ha csak szinezővel festetted volna be a hajad mer az ugye nem lenő hanem kikopik. és nem egyenletesen. és foltos lehetett vna tőle a hajad. a satírozáson már én is gondolkoztam de sose mertem megcsinálni.
neked most festve van a hajad vagy eredeti hajszín? mer a satírt azt jobban kontrasztos hajba szokták tenni h jó elüssön. pl világosszőkétől.
a palette xxl color télleg jó de ha sárgás lesz a hajad mint pl nekem használj oan flor ilumot és az teljrsen eltünteti a sárga színt. am az a festék sokat 5-7 árnyalatot világosít.
hm...meggondoltam magam a fekete hajjal kapcsolatbn...most a fekete satíron˛melíron gondolkodom...sztetek melyik a jobb?
köszike a tanácsokat:) azt hiszem a jövőhéten befestem és akkor majd irok, hogy hogyan sikerült:) köszike, pux
Ezek a boltban kapható szőkítők nem teszik annyira tönkre a hajat. Van mg egy jó fajta, a palette super blond vagy vmi ilyesmi. Akár 7 árnyalatot is világosít. Ez még az xxl colornál is világosabb. Amúgy a sampon mindegy. Inkább a balzsam a lényeg. A fruchits-t nem próbáltam, ezt a szőke hajra valót, ha gondolod próbáld azt. Vagy gliss kur-t. És igazad van. Egyszer élünk, de nem jó ha ezt az egyet egy ballépés miatt rondán kell elviselni. Egy szőkítéstől biztos nem lesz gáz. Ha meg nem jó akkor átszínezheted akármilyen színűre.
Megpróbálom:) hisz egyszer élünk:)
És abban nem tudnál nekem segíteni, hogy milyen sampont és balzsamot használjak? mert azért az tönkre fogja tenni a hajam és nem szeretném, ha kihullana:(
Hát az elég sötét. Nem biztos hogy magadnak kéne csinálnod.
Nekem most olyan réz árnyalat, úgy szoktam elmagyarázni, h olyan mint a Született feleségekben a Bree-nek:) amugy az eredeti csoki barna....
Sztem jó az a szín. Attól függ hogy most milyen színű a hajad.
A koktélozás az amikor oxigentát keversz össze szőkítőporral és ezt a keveréket samponnal összekevered. ezzel mosod meg a száraz hajadat. Így egyenletesen szőkít de csak 1-2 árnyalatot. És kicsit tovább kell rajtahagyni mint ha simán hajat mosnál.
Amúgy olyan szín van asszem xxl color-ban. Jégszőke, és abban van szőkítőpor is hogy sokat világosítson, de nem ajánlott festett sötét hajra.
Sziasztok:) olvastam a koktélozásrol:) az mi is pontossan?!
Velem az a gond, hogy gyorsan megunom az aktuális hajszínem, még szerencse, hogy szinte az összes szín jól áll, ha megfelelő árnyalatot választok.
Most olyan "Annácskás" fehér szőke szeretnék lenni... Valami ötlet, hogy mivel fessem? ami hatásos is? Tudom, hogy az a szín nagyon mű de olyanra vágyom:) köszike
oké:) köszi szépen a hasznos válaszokat:)
VAn persze. Sót olyan is ami 6-8, meg olyan is ami 1-2 hajjmosás után. és ezek nem is károsítják a hajat, mert csak felületi ún. fizikai színezők.
köszi szépen a válaszodat:)egyébként nem rendes festékre gondoltam legalábbis először hanem olyanra ami olyan 20 mosás után kijön...van ilyen nem?
A fekete talán. bár nem tenném tönkre a szőke hajamat feketével, próbálj színezőt. A fekete jól áll a világos bőrhöz. viszont a frufrut nemajánlanám,már csak azért semmert tök hosszú a hajad és lehet hogy bánnád.
sziasztok! szerintetek jól állna nekem a fekete haj vagy a fufru? előre is köszi a válaszokat:)
igen festett a hajam, elég régóta (nem tudom hogy számít-e ez), nem melírozni szeretném,hanem az egészet átfesteni vmi világosabbra.
Először is festett-e a hajad? másodszor, melírozó festékkel akarod-e világosítani (ez festett hajat is világosít), mert ha igen, az tincsekre való és nem az egész fejen való hajfestésre.
sziasztok! egy kérdésem lenne! fekete a hajam és ha rámegyek olyan hajfestékkel ami fest és világosít egy lépésben, akkkor valamennyire fog a hajam világosodni? egyenletes színű lesz?mert már nagyon unom a feketeét a fejemen.. köszi a választ!
További ajánlott fórumok: