Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ha tudom előre hogy semmi haszna, akkor inkább bele sem... fórum

Ha tudom előre hogy semmi haszna, akkor inkább bele sem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. Panna.33 (válaszként erre: 18. - Globus)
aug. 31. 06:39

Ja, mikor meglett emez, utána már hívtak, mert hívni ugyan nem lehetett őket, e-mailekkel támadtam.

Még egy beutalót is tettek fel az eeszt-be a megelőző vizsgalathoz, amiről persze nem szólt senki.🤣

19. Channa* (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 23:37

Úgy 16 évvel ezelőtt én is azt gondoltam, hogy a sebészeknek, mindegy, hogy van e bajom, ők műteni akarnak.

Erre azt mondta a férjem, hogy higgyem el, ha nem kellene, akkor nem mondanák azt, hogy felvágnak. Nem ez a heppjük.

Miért gondolod azt, hogy ettől érzik magukat jónak?

Az elmúlt 2 hét, már nem is nyár volt. De a műtét előtt kiélvezhetted, és remélem, hogy meg is tetted!

18. globus (válaszként erre: 16. - Panna.33)
aug. 30. 22:33
Már csak heccből felhívnám az első helyet, hogy mikorra van időpontom...🤔
17. Panna.33 (válaszként erre: 16. - Panna.33)
aug. 30. 22:20
Orvoshoz. De nyilván értetted, hogy nem íráshoz mentem volna.😀
16. Panna.33 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 22:19

Üdv az elbaxott nyarúak klubjában!

😀

Áprilisban mondtak, hogy műtenek majd hólyagtumorral, aztán csak nem szóltak, hogy mikor mehetek, ezért a neurológusom mondta, hogy nemá, forduljak a háziorvoshoz, aki átküldött egy masik kórházba. Ott 07.22-én műtöttek, de előtte leestem egy puffról virágrendezés közben, eléggé kioffoltam a jobb bokám, de nem mertem íráshoz menni másfél nappal a tervezett műtét előtt.

Kiszedtek a daganatot,itthon vártam rettegve a szövettanra. A héten kiderült, hogy rosszindulatú, úgyhogy most kapok hólyagon belüli kemót, és kezd a lábam is helyrejönni. A 2025-ös nyár nem az én nyaram.😀🙃

15. globus (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 19:11
Milyen betegségről van szó?
aug. 30. 19:09
Az a baj h minden sebész egyből vágni akar, mert attól érzik magukat jónak. Ami a legjobban zavar az a 2 hét ami azóta eltelt, es ahelyett h kielveztem volna a nyarat otthon döglöttem
13. globus (válaszként erre: 12. - Panna.33)
aug. 30. 19:04

Én azt gondoltam, hogy a gyártó keveri a kártyákat, hiszen ő az információ birtokában van. De elmagyarázták, hogy az egész előre szerkesztett tervet ( ilyen-olyan hatóanyag, placebó) le kell adniuk külső akkreditáló intézménynek, ahová beérkeznek a vizsgálati eredmények. Tulajdonképpen senki nem tud semmit, nem ismer senkit, végén függöny fel. Faxa lenne, ha a placebósok is eredményesek...az tuti, hogy én nem ezt kaptam + még egyet kizárok, és kettő lehetséges.

Ősztől kapok valami ismertet.

12. Panna.33 (válaszként erre: 11. - Globus)
aug. 30. 15:58

Gondolom, ha nem indokolt, akkor fel sem törik.

Azt nem tudom már, nálam mivel indokolták, hogy fel tudják törni.

11. globus (válaszként erre: 10. - Panna.33)
aug. 30. 15:21

Én sosem tudom meg, kettős vak study. Jövő év februárjában összegzés egy szaklapban.

Feláldozom magam a köz érdekében 😁

10. Panna.33 (válaszként erre: 9. - Globus)
aug. 30. 15:12
Nálam úgy volt, hogy vagy az új készítményt, vagy egy már forgalomban lévőt kap a beteg. A végén feltörték a titkosítást és akkor derült ki, higy az újat kaptam.
9. globus (válaszként erre: 7. - Panna.33)
aug. 30. 13:40

Ez is egyfajta hasznos eredmény, valaki másnak, majd a jövőben.

Mondjuk én mellette hagyományosat is kaptam, különben ment volna a levesbe másfél év.

8. Channa* (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 13:39

Milyen műtéted volt?

Milyen technológiával történt?

És mi történt, hogy?

Nekem, laporoszkópos epeműtétem volt.

A doki azt mondta, hogy mindenkinek így kezdik, de ha valami közbe jön, pl. bélösszenövés, akkor vágnak.

A barátnőmnek robot technikával csinálták a tüdődaganat eltávolítást és tüdő csonkolást. Nagyon hamar felépült!

7. Panna.33 (válaszként erre: 5. - Globus)
aug. 30. 13:37

Ennek is végetvetettek már másfél éve, mert nem hozott kiemelkedő eredményt, amit szerettek volna.

En sajnáltam, bár panaszkodni szerintem nincs okom, nagyon szuper ez a doktornő, igazán jó kezekben érzem magam vele.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Panna.33)
aug. 30. 13:34
Elvileg jónak kellett volna lennie, de valami félrement. A doki is csalódott volt, láttam a fején. Vagy ők szúrtak el vmit vagy tényleg egyszerűbb csak kaszabolni
5. globus (válaszként erre: 4. - Panna.33)
aug. 30. 13:31
Én is részt vettem ilyenben, nagyon hatásos volt, de sajnos véget ért. Most várom a visszacsatolást.
aug. 30. 13:28

Gondolom ha előre tudták volna, akkor ők sem kezdenek bele a te esetedben. Mert azt is gondolom, hogy már többeknek használták ezek a modern technológiák.

Én úgy vagyok vele, hogy próbáljunk ki minden újdonságot. Lehet, hogy megszívom, de sokkal esélyesebb, hogy nyerek vele. Belementem, hogy része legyek egy gyógyszerkísérletnek, és 2020 óta nem volt shubom. Az más kerdes, hogy sajnos valamennyi romlás van, de shub nem volt.

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 13:10
Mindannyian hozunk néha rossz döntéseket. Mond el mi csapta ki a biztosítékot?
aug. 30. 12:17
Mi történt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook