Ha te a barátom / ismerősöm lennél és meghivnálak a lagzimba ami koránt sem szokásos, mit szólnál az alábbiakhoz...? (beszélgetés)
Nem az anyagiak miatt.
Kb 85 ember lenne meghivva ha rendes lagzi lenne, félre van rá téve egy milió, ebbe bele is férne, csakhogy én , aki egész életemben nagy ruháról és egész estés mulatásról ábrándozott én nem akarok mégsem rednes lagzit.
Amugy hülye vagyok? Vagy ez valami pánik???
Nos, ilyenben is voltam, néhány éve és nagyon gáz volt. Valójában nem magadnak csinálod a bulit, bármilyen furcsa is, hanem azoknak, akiket meghívtál és leperkálják a nászajándékot. Nem mindegy, hogy milyen szájízzel mennek haza.
A hétvégén olyan lagziban voltam, ahol volt egy zenész billentyűssel, s időnként átváltott harmonikára. Időnként táncoltunk, időnként nótáztunk. Nem volt menyasszonytánc és menyecskeruha sem. Aki akart, adott ajándékot, pénzt, vagy bármit, aki nem akart, nem adott, senki nem tartotta számon, s nem kellett a nyilvánosság előtt adni, ha adtam.
Miért lenne gáz?Személy szerint én sem rajongok az ereszd el a hajam típusú lagzikért.Amúgy pedig ez a TI napotok és ha bármiféle oka is van annak,hogy miért ilyen módon szeretnétek a nagy napot tartani,azt mindenki másnak tiszteletben kell tartania és veletek együtt örülni,ha tényleg barátok és tényleg szeretnek!
Az sajnálatos,ha azért húzzák majd a szájukat,mert nem tetszik nekik,hogy nem lehet sárga földig piázni vagy esetleg asztalon táncolni,stb...
Sztem igen, dehát nem vagyunk egyformák.
A lagzi egy buli jó kedvvel, tánccal, mulatsággal, nem egy halotti tor...Amennyit spórol a zenén az ember, annyit nem ér az egész! A szépen időben megy mindenki haza soha nem működik. Vagy odaálltok az ajtóba, hogy mars haza? Személy szerint annak örülnék a legjobban, ha minél tovább tartana és minél jobban éreznék az emberek magukat, hisz ez a cél.
Egyáltalán.Több ismerősömnek ilyen lagzija volt.
Semmi gond vele.
Ahogy a házaspárnak jó, és ami belefér a pénztárcájukba, az életükbe, hozzáállásukba.
Kora délutáni házasságkötés az anyakönyvezetőnél, majd el egy étterembe ahol rendes többfogásos lakoma , de nincs élőzene meg tánc meg vőfény, csak megkajálunk , besélgetünk majd szépen időben mindenki megy haza, nincs hajnalig mulatozás meg ilyenek.
Ez szerintetek gáz?
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?