Ha szórakozóhelyen odamész egy lányhoz, akkor az esetek 50%-ban miért nem elég nekik az, hogy elküldenek, miért kell e mellé még ...? (beszélgetés)
Csak azzal ellenségesek és bunkók (tisztelet a kivételnek), akit semmibe vesznek, de lesz ez majd másként is idősebb korban. :)
Még megtehetik. Ennyi. Ne foglalkozz velük.
Próbálj inkább normálisabb lányoknál kezdeményezni (szerintem sokszor ránézésre is egyértelmű ki ilyen bunkó), és mielőtt oda lépsz győződj meg nyitott-e az ismerkedésre. Pillantások stb.
Kemény az élet!
Csak a farkasok maradnak életben, a bárányok elvesznek...
Hát ha én elmennék egy barátnőmmel egy szórakozóhelyre és szemernyi jelet nem mutatok egy pasi iránt (átnézek rajta) ő mégis odajön, nyomul, az pofátlanság és bunkóság! A másik olal szinte kiköveteli, hogy a bunkóságra olykor úgy is reagáljon egy nő.
Mert azoknak a pasiknak a nagy része, akik odajárkálnak hozzájuk és nem jönnek be nekik, nem értik a szimpla “nem”-et és a lányok az ellenségeskedéssel tudat alatt próbálják hárítani a további kínos próbálkozást.
Ha mosolyogva, kedvesen mondanák, hogy “nem”, azt a legtöbb pasi úgy venné, hogy azért még maradt esély, van egy kis szimpátia. Kellemetlen mind a két félnek.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekes anya férj nélkül bulizhat szórakozóhelyen?
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?
- Idős kutyus lehet feledékeny, szórakozott?
- Szerintetek még bejövök a pasinak? Vagy már nem érdemes erőltetnem a dolgot, mert csak szórakozott?
- Szerintetek mitől jó egy szórakozóhely?
- Ajánlanátok nekem szórakozóhelyet Budapesten?Nem tudom hova menjünk..