Ha simán adtak pénteken (22.-en) fel nekem csomagot, az mikor érhet oda hozzám? (tudásbázis)
Keddre oda kell érnie. Egyébként, ha nem tudod átvenni, akkor sincs gond, azt hiszem, 5 (de lehet, hogy 10) napig őrzik a postán. Sms vagy email értesítést meg csak akkor kapsz, ha a feladó kérte, ez plusz 50Ft (volt akkor, mikor én adtam fel csomagot, azóta lehet, hogy több). De nem jár úgy alapból.
Hát én nem így tudom.Én kaptam sms-t mikor érkezik a csomag.Kicsit fura nekem ez az egész dolog.
Hát nem tudom mikor adták fel, de remélem jövő héten ideér.
Rendben, köszönöm a segítséget. Azért én előbb gondolom, hogy keddre ér ide, mint hogy hétfőre sajna. De majd megírom.
Házhoz jön. Értesítést akkor dobnak be ha nem vagyok itthon és úgy jön csomag a postán keresztül.
Ha a feladó nem találja a papírt, akkor nem sokat tudsz tenni, mint várni. Abban én is bízok, hogy szerdán kiviszik, de ha valami gubanc lesz, akkor is legkésőbb csütörtökön már megkapod.
Akár pénz, akár csomag, egy adott időpontig összegyűlt továbbítandót egyszerre kezdik el továbbítani. Az időpont után beérkezetteket majd a következő munkanap ugyanazon óráig feladottakkal együtt...
Egyetlen csomaggal nem fognak elindulni sem gk-val, sem a vasútra, és fél órával később a következővel, esetleg egy másik gk-val... Éppen ezért van az a bizonyos feladási időpont, mint határidő.
A kérdés: hány órakor adták fel.
A probléma: a feladás és a továbbítás/érkezés közé beékelődik a szombat, vasárnap.
Sajnálom, ezt nem én találtam ki, nekem is úgy mondták a postán.
Legjobb tudomásom szerint a postákról egy nap egyszer visznek el küldeményeket. Mindegy hogy délelőtt v délután adja fel csak elvitel előtt. A feladóvényen levő szám alapján posta/nyomkövetésen bárki tudja nézni aki a számot ismeri. Kár hogy a feladóvevény nincs meg, esetleges elveszés esetén kellhet. Ott dolgoztam igaz mióta nyugdijas vagyok sok minden változott, de az alapok nem. Drukkolok hogy hétfőre megérkezzen. Majd ird ki hogy mikor ért.
Én gyakran adok fel csomagot,1-2 nap alatt ott van.Ha postán kapod kérdés házhoz megy, vagy postán maradó?Mindenképpen kapsz értesítést.
De akkor is ha semmilyen elsőbbségi szolgáltatàs nem lett igénybe véve tegnap a feladáskor? Nem pénz jön amúgy, szóval akkor talán bizhatok a kedd/szerdában.
Igen, tudom, de a feladó nem találja a papírt és rajta a számot.
Fiam, munkája kapcsán sok csomagot ad fel. Ha nem 1 napossal megy, akkor 2. napon van kint a csomag. A pénzküldés más, számomra ismeretlen ok miatt azt később viszik ki.
Ja, bocs! Akkor ha pénteken adták fel, kedden odaérhet jó esetben.
ott van hogy pestről adták fel
Az a bizonyos ragszám, ami alapján meg tudják nézni, hogy hol is tart: a feladóvevény aljára nyomdailag nyomott hosszú szám. Ha a feladó azt be tudja neked diktálni, a te postádon meg tudják nézni a számítógépben, hogy beérkezett-e már, és akkor azt is megmondják, hogy várhatóan melyik nap viszi a postás.
Oh köszönöm a részletes leírást. Akkor igazából gyakorlatilag bármikor jöhet jövő héten. Na marha jó. Mindegy, köszi.
Ha 12 óra előtt feladták, akkor még pénteken elindították a feladó városából a csomagot, és várható, hogy kedden kiviszik a lakásodra.
Ha pénteken csak 12 óra után adták fel, akkor hétfőn fogják továbbküldeni, így szerdán, de meglehet hogy csak csütörtökön viszi a postás.
Kb. egy éve pénteken feladott pénzt kerestem, csak köv. héten csütörtökön hozta a postás, mert 12,10-kor adták fel.
Hát Budapesten adták fel és Győr-sopron megyébe jönne a csomag. Abban bízom, hogy a jövő hét első napjaiban megjön,mert lenne mit intéznem a csomag váràsàn kívül is jövő héten.
Ha Budapest közted és a feladó között van, akkor 2-3 nap. Ha nem kell Budapestet érintenie a csomagnak, akkor 1-2 nap.
Sziasztok. Tegnap Pestről adtak fel nekem nem elsőbbségivel, meg semmi ajánlott dologgal,hanem simán egy csomagot a posta által. Szerintetek az mikor érkezhet meg jövő héten a címemre?
Köszi a segítséget. Sajnos a csomagazonosítót nem tudom, hogy nyomon tudjam követni,merre tart a csomag.
További ajánlott fórumok: