Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
A maszekolással lehetett legtöbbet keresni.
Ki van az egész derekuk, nézni is rossz.
Mi már megtanultuk a saját kárunkon, ők is azon tanulják meg, mert nem hisznek az öregebbnek, hiába mondjuk.
Nem klasszikus, hanem fiatal.
... na akkor gondolj bele :( Bundytól Anyósom elvette az ösztöndíjat is ! de annyira motorbolond volt h 1 ócskaságot megvett akkor is magának , dolgozott , maszekolt érte és 3 hónap alatt részletekbe fizette ki , de megvette/kifizette Anyósom legnagyobb bánatára :((((((((
Eben az átmeneti időben bármi lehetséges.
... mert akinek van kellő gyakorlati érzéke , az megoldja ! :) :)
... de volt nemrég olyan is h április 19.-én hó esett :( :( direkt lefényképeztem gyorsan míg el nem olvadt :((((((( havas volt a Spírea bokor , pont úgy nézett ki mintha csupa virág lenne ! pedig az még odébb volt akkor :( :(
A végén én tetettem cipzárat rá, ami sokat segitett le és felvételnél.
Mi szgény gyerekeknek klasszikus korunkban jó volt ha tudtunk venni motorbiciklit.
Csövesek, (hippik) [link]
Csöves nadrágok.. [link]
... na az se lehetett 1 kellemes viselet , cipőkanál felfelé ! és le ?! ... ma legalább sokszor sztreccs anyagból készül 1 szűk gatya ! de régen az se volt :(((((((
... nemrég mi + láttunk 1 motoros pasit mínusz valamennyi volt :( a likas nadrágos gyerek is + a motoros is majd issza a levét ha idősebb lesz ! a térdízületeiket tönkre vágják vele rendesen !!! ... Bundy is sokat motorozott és még csak nem is mínuszokba ! ma meg rettenetesen néznek ki a térdei /is/ :(
Elhiszem. Ifjabb koromban a divat a csöves nadrág volt, amit cipőkanállal lehetett csak felhúzni.
Úgy legyen ! a jövőhéten már kússzon felfelé az a hőmérő !!! főleg h a Sándorok , Józsefek ... hozzák már a meleget !
... Vife ! ezeket a gatyákat az ifjúság /szerintem/ drágábban veszi mint 1 ép nadrágot !
Azért arra kiváncsi lennék , hogyha nem volna divat, akkor is fel venné?
Látom , hogy egy némelyikbe, majd bele fagy az a bizonyos, akkor is a csupa lyukas nadrágba van és a zokni is olyan kicsi, hogy az egész boka ki van.
Lehet h az övé ki volt kopva, mert sokat térdelt. Mondjuk imádkozott.
Délelőtt, jött velem szemben egy fiatal lány.
Olyan nadrág volt rajta, hogy a két térdén akkora lyuk volt, hogy ki volt az egész térde.
Nem értem én ezt a mostani divatot.
Naptár szerint rövidesen itt a tavasz. 22.-én.
Kellemes délutáni időtöltést mindenkinek!☕☕☕🍮🍮🍪🍪
Érdemes bekuckózni a meleg lakásba,bizony elég hideg van!
Kellemes szép délutánt mindenkinek.
Délelőtt szép napsütés volt, de már elbújt.
Szép napot mindenkinek! Itt is rossz az idő, de nem esett hó. A múlt héten ültetett paradicsomom már kel, a 3 hete ültetett nem. Pedig ugyanaz a mag. Szerintem a föld volt rossz. virágföldbe tettem.
Nincs jó idő.
De még most keménykedjen ha akar, ne májusban.
Itt enyhülni fog, ma még -5 van.
Jövő héten már csak -1 aztán felfelé kúszik.
Cidri van kint. :)
... a lányunk mindig azt mondja h : gondoljunk bele ! mintha 20-30 kiló követ cipelnénk mindenféle csomag nélkül :( :(
... csütörtökre ? v péntekre még -7-et is láttam a meteorológiai előrejelzésen :(((((((((((( fűtök ezerrel :)) ma borult nálunk az ég :( randa szürke minden !
Jó reggelt Mindenkinek! 🌞🌷🙃
☕🍮☕🍮☕🍮☕🍮☕🍮☕🍮
Brrr hideg van, és ragyogó nap. 🤗
Jó reggelt mindenkinek. 🌞🍩☕☕☕☕☕
... végülis igen ! de a mai megfogalmazással már az a néhány 10-20 kiló amit a többség cipel magán / én is / az már nem is annyira asszonyos :(((((((((
... selyemvirágok voltak azok a művirágok :)
További ajánlott fórumok: