Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
A karácsonyfa is egy illúzió..
annak meg tök jó a műfenyő is...
értem én a Te álláspontodat, de én abban hiszek, hogy az a sok ültetett fa akár fel is nőhetne...
lehetne belőle egy erdő az állatoknak, jobb lenne tőle a levegő.
De én maradi gondolkozású vagyok.
sok fajta gondolkozás van, és én tolerálom a Te véleményed is.
Hansi,,ne akasszál ki:DD
A karácsonyfának valót épp úgy ültetik mint a répát,,vagy a paradicsomot ,,nem erdőt tarolnak érte.
Nem vagyok én virágárus, se gentleman...
De komolyan nem emlékszem olyan esetre, hogy vettem volna valakinek virágot...
Plüssmacit sokat vettem, vagy hasonlókat.
karácsonyfát se veszek, mert nem értek egyet az erdőpusztítással.
... hajdanán vettem 10 törökhóvirághagymát + 10 tőzikét , mára hóvirághagyma gyönyörűen elszaporodott a tőzikéből nincsen már 1 se ! a tőzike a savanyú földet szeretné , láttam h Zalában rengeteg van belőle a mia gyagosunkban csak szenvedett :( és belepusztult :(
... régen , míg nem büntették az erdei hóvirágot szedőket ? sokan mentek szedni és árulták sokszor borostyánlevéllel körberakva :)
Akkor soha nem adták virágot senkinek,,kis tarkabarka mezei csokrot,,illatos ibolyát,vagy épp elcsórintott szál tulipánt?
Varázsos szó ám a :Neked szedtem:)))
de mindegy is, kinek így kinek úgy:)
szerintem az a legszebb virág ami nincs leszedve...
hadd éljenek a kertben, a természetben...
Hóvirágról jut eszembe,,,azért szépek is voltak a nőnapok mikor kaptál, sok sok kicsi csokor hóvirágot, tőzikét:))
A nőnapi felhajtást nem szeretem de ezek a pirinyó csokrok hiányoznak:)))
Hasznosítom én is ,,mert 1 szál árva hóvirim van:)))
Igaz nekem nincs a szomszédban,,de majd elmegyünk kicsit khmmmm ásni..az árokpartról talán nem nagy bűn..:))Ha nem veszik észre.
... valaki írta itt a hoxán h iskola befejezésekor kiszedni , iskolakezdéskor beültetni :) ennél egyszerűbben még sehol se olvastam , de én se úgy csináltam eddig :) de majd eztán :)
... mikor elnyílott én is akkor szoktam kiszedni és hagyom rajta a levelét hadd menjen vissza belőle az energia a hagymájába , árnyékos helyen újságpapírra terítem és hagyom száradni , aztán majd valamikor beültetem a kis tejfölös vödreimbe , azért abba mert amikor majd elültetem ? sose tudom h hol van már valami ültetve de így virágzik is majd tavasszal a vödörbe is és amikor látom hol van hézag ? oda beültetek 1-1 kisvödörrel , az elmúlt évek során mindig kb 40-50 centire ültettem az új töveket , tele van már vele az egész udvarunk ,... kisvödörbe , tejfölös nagy pohárba 3 hagymát , a nagy tejfölös vödörbe 5 hagymát teszek , elég annyi mert néhány év alatt akkora tő lesz h megint ki kell szedni belőle néhány tövet .
... az erdei hóvirág még csak most virágzik nálunk , a töröknek a virágai sokkal nagyobbak , előbb is nyílnak :) :)
szerintem ezt a göndör kacajt sokan nem értik a neten.
annak :-D a jele.
Az én ismeretségi körömből is sokan elmentek sajnos 60+ 70+ Nem is voltak olyan idősek , még élhettek volna.
Ez azért nagyon meg viselt.
... Hansi nem csak nekem , valaki írta h a kukac : göndörkacaj :) gurgulázó nevetés :)))))
... rengeteg dolgot tanultam itt a neten / a jó pap is hóttig ... és én még csak pap se vagyok ! /
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!