Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szép estét mindenkinek!
Ma szép napos idő volt,de sajnos nagyon korán sötétedik!
Jó étvágyat az ebédhez:))))
Utána ☕🥮☕🥧☕ mindenkinek:))Legyen mindenki jól:))
Józsi is hallgat megint.Remélem jól van.
Nekem sem kelt ki sok büdöske. Volt egy a lakásban citromsárga és annak sok magját megszedtem. Kíváncsi leszek, hogy abból kel-e majd ki jövőre, ha elvetem.
Meg arra is, hogy olyan tömör virágjai lesznek-e mint az eredetinek. Azt olvastam valahol, hogy nem lesz olyan.
Jajj tényleg, mi is csináltunk olyat a kukoricával, míg a gyerekek kicsik voltak. Erről már teljesen elfeledkeztem. Szerzek is egy cső kukoricát valahonnan.
Megkérdezem a piacon attól a nénitől akitől a búzát szoktam venni, hátha van nekik.
Sziasztok, kellemes szép napot kívánok mindenkinek.
Jó eső volt tegnap este. Ma sem tudok lemenni az előkertbe. A kicsi mályvát szeretném idén díszbe öltöztetni. Meg hát ki kellene még szednem a kukacot meg 1-2 estike is van még benne ami el is van fagyva. A büdöske és a körömvirág még szépen virágzik.
Köszi aranyos vagy.
Elég lenne ami a tavalyiból maradt, most tettem vízbe, megnézem csíraképes-e, ha igen akkor nem is veszek.
Enyémet a barátnőm tyúkjai eszik meg. :)))))))))
Nagyon jó. Amikor pici lány voltam, és volt zebrapinty,a búzát utána odaadtuk neki. Meg is ette, ízlett neki.
Minden évben vetettünk búzát . Nagyon szép zöld volt a fenyő mellett.
Jó, a szám túlzás volt, de sokan voltak nagyon :)))))
Luca napján szoktam vetni cserépbe búzát, gyönyörű Karácsonyra, a fa alá szoktam tenni.
Ez tulajdonképpen a következő évi "termést" jelzi.
Írd be a google-ba és sokat olvashatsz róla.
Dobok képet a zöldben albumba. :)
Itt is süt a nap és hűvös, 3 fok van.
Ügyes vagy, én még semmit nem vettem Karika, mármint ajándékot. Sőt még a menyemnek a szülinapival is el vagyok maradva. Habár mi a felnőtteknek csak csekélységet szoktunk venni. Cserepes virágot az megvettem neki.
Ápolgatom Karácsonyig, mert akkor fogunk csak találkozni.
Jesszus,,,hát mi volt ott?Legyen ma jobb neked:))
Mi ez a lucamicsoda?:)))))))
Kellemes szép napot mindenkinek. 🌞🌞🌞
Tegnap 627-en voltak az OTP-be, ma újra kísérletet teszek a bejutásra.
Cserepet földet megvettem a Luca búzának tegnap, még a búzát kell beszereznem. van a csarnokban egy eladó akinél szokott lenni kicsi zacsiban.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!