Ha nagy leszek, tanító- néni/bácsi leszek... (beszélgetés)
Mizu csajok?
Én szenvedek.......
Sziasztok!
Nem tudjátok ki írta a csillagszemű juhászt?
Vagy ennek nincs szerzője?:O
Nyugi, csak első 10 perc a szörnyű, legalábbis nekem. Általában izgulok, nehogy elrontsak valamit. Főleg betűtanításnál, elsőben...
A hatodikosokkal a földrajzi nevek helyesírását vettük, tehát nyelvtant. Készítettem nekik feladatlapot, és térképeztünk is. Szerintem jó volt. Hiányzott mondjuk a bevezetés és a befejezés, mert in medias res belevágtam, hogy haladjunk, de majd legközelebb. Ez volt az első órám velük, de nagyon aranyosak voltak.
Az ember azt hiszi, hogy nagyok, de annyira azért mégsem. 12-13 évesek. A pirospontnak örülnek, a hibátlan feladatnak örülnek, tapsikolnak, "jessz"eznek. :D
Gratulálok! 6. osztály? Az nem semmi, azért ők már nem olyan kicsik. Milyen tárgyat tanítottál nekik?
Én most 2.o-ban vagyok, szerencsére nagyon rendes osztály. Juj és hamarosan órát kell nekik tartanom magyarból. Már most félek.:)De csak nem lesz olyan szörnyű, hacsak nem kap el a pánikroham.:P
Hát csajok...most jöttem a 6. osztályból. Nyelvtanoztunk. Jó volt, hittétek volna?:)
Olyan kedvesek és aranyosak voltak.
Most vagyunk a felénél. Visszaszámlálásra fel!
Kicsit szomorú vagyok, jó lenne mindig ezzel az osztállyal lenni. A kis elsősökkel.:)
A hatodik se rossz, de az elsősök annyira cukik!:)
Tenyerek lefelé néznek, mindegyik ujjat megemeljük egyenként.
Ökölbe szorítjuk a kezet és ellazítunk.
Megpöcköljük az ujjakat egyenként.
Nem tudom, hogy ilyenre gondoltál-e, nekünk nem tanítottak ilyet hogy ezt csináltatni kéne a gyerekekkel, kivéve az eső utánzását a padon az ujjakkal. Nem tudom mennyire lehet azt ide sorolni.:)
Óh, Tipke, komolyan? Juj, az nagyon jó lenne.:)
Bocsi, hogy eltűntem, igazatok van tényleg agyalok, bár, reggel 8-tól 6-ig a suliba ültem, úgyhogy ilyenkor már nem valami egyszerű.:)
Akkor tudnál benne segíteni? Az óravázlatodat is nagyon megköszönném, ha át tudnád küldeni.:)
Én csak álmos vagyok...és még sehogy se állok a vázlatommal...
Holnap tanuljuk a g betűt. Gyönyörű lesz a nyomtatott képét felrajzolni...:D:D:D
Dottika, ha esetleg itt vagy, írhatnál nekem ujjgyakorlatokat.:)
Tipkét már elkaptam, de hátha Te is tudsz valami nagyon jót!:)
Hanyadik félévtől nem kell már ilyenekkel bajlódni?
Komolyan, ha ez nem lenne, semmi bajom nem lenne ezzel a szakkal, ja, a csop.társakat leszámítva.:)
De úgy látszik én is fejlődök, a mai matek tervezetet már egész gyorsan megcsináltam, kérdés, hogy jó lesz-e. De holnap kezdhetek bele egy újba
Móricz Zs: Hogyan tanultam meg olvasni? Még
fogalmam sincs miről szól, de csütörtökre kész kell lennie.
Na, jó éjt, vagy jó reggelt nektek, (attól függ mikor olvassátok.:))
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Mi legyek, ha "nagy leszek"?
- Majd ha nagymama leszek, akkor sütök, főzök...
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?