Ha nagy leszek, tanító- néni/bácsi leszek... (beszélgetés)
Hú, igazából azt nem értettem,hogy a főszereplő meséli a történetet, vagy Gárdonyi. De mivel elbeszélés, így arra jutottam,h Gárdonyi.
Köszi azért!:)
Sziasztok!
Nem ismeritek Gárdonyi Gézától a gólya,gólya, gilice c. elbeszélést?
Ezt fogom tanítani, de van pár nem egyértelmű rész benne.
Más: Szerintem az ajándékkosár jó ötlet, de szerintem bárminek örülni fognak, a gesztus a lényeg. A mi sulinkban is divat ez az ajándékozás.:)
Nekem is 3 tanító nénim van. Nem is akarok nagy csomagot én se...
Eddig semmi ötletem nincs.
Öööööö Én is gondoltam valami ilyenre, de nem olyan nagy dologra, mivel nekem 3 tanítónénim van...
A gyerekeknek is gondoltam, de nem tudom mit kellene. Neked valami ötlet?
Tipke!
Te nem gondoltál arra, hogy búcsúzáskor emlékül adsz valamit a gyerekeknek és a tanító néni(k)nek?
Én szeretnék. A tanító néniknek 1-1 csomagot, amiben van tea, csoki, ilyesmi. Gyerekeknek pedig maradandót szeretnék. Inkább kézzel készíthetőt, ami személyes.
Ötletetek van-e?:)
Ez a hét. De nem akarom, hogy vége legyen. Van még olvasás, írás, matek, környezet, technika, és azt hiszem ennyi.
Te? Megbarátkoztál végül a mostaniakkal?:)
Engem is szeretnek (illetve úgy érzem), de tisztelnek is. Tehát tanárnénisen szeretnek. Nem jönnek és puszilgatnak, meg rajonganak körbe, mint az ovisok, ők érzik a határt.:)
Nálunk a rendes tanárnéniket is dicsérik, olyan édespofák.:)
Óraterv, hála istennek mellőzve.:) Viszont rájöttem, hogy rengeteg felesleges dolgot írtam bele eleinte, és azért lett gyorsabb mostanra a tervezetírás, mert azokat kihagyom.:)
Értem nem harcolnak, szerencsére ilyen gond nincs. Szünetben udvaron vannak, akkor én bennmaradok.
Viszont mondják, ha valamelyik játék tetszett nekik, és megdicsérnek, ha jó volt az óra.
Sokat lehet velük "kísérletezni" is, nekem ez az egyik leghasznosabb. Jó látni, mit és hogyan lehet velük játszani. Persze ez osztályfüggő, de jó dolog próbálkozni.:)
Igen, én is imádom! Szinte felkészületlenül megyek órákra. Ma a tesit is így tartottam, és a tegnapi természetet is. Igaz, hogy jártam könyvtárba hogy képeket mutassak nekik, de különösebb odafigyelést nem igényelt.
Nem tudom, hogy fogom "otthagyni" őket 3 hét múlva...Szerintem sehogy.:D
Üdv újra!:)
Bocsi, hogy eltűntem, de nem unatkoztam most sem egész héten és szerintem ez már így lesz diplomaosztásig.:P
3 hét múlva lesz az első tanításom magyarból, bár a témát még nem tudom. Remélem rendben lesz minden.:)
Nektek úgy látom már rutinszerűen mennek a dolgok, csak így tovább!:)
Ja igen, te ott kezdted a második egyénit is...
Úgy nehéz lehet.
32 az marha sok. Mi 29-en vagyunk, eleinte soknak tűnt, ma már észre se veszem.:D
Szegénykék...:(
Nyugi, jó lesz az! Már "csak" 4 hét.
Miért kellett átmenned?
Még csak az első napon vagy túl!:D
az új osztálytól... na meg az osztályfőnök...borzalmas beszéde van s oan kis esetlen... váháááááááááááááááá
agybajt fogok kapni, hiányoznak a drágáim... a másodikosok, ott annyira jó volt!!!!imádtam őket!
Én nem szenvedek.:)
Holnap írás, olvasás, és tesi...Tesiről tudni kell, hogy a csarnokot 3 részre szoktuk osztani függönnyel, hogy ne zavarjuk egymást a többi osztállyal. Na és már egy hete nincs függöny. Gondolhatjátok...Paddal választjuk el a 2 "térfelet"...zseniális...
Mitől szenvedsz Tanárnéni?:)
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Mi legyek, ha "nagy leszek"?
- Majd ha nagymama leszek, akkor sütök, főzök...
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?